|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze to jsou 3 kola, ale cely je to tak divne napsany, ze vlastne nevim  . Takze to bude spis prekvapeni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
ja jsem nikdy crossfit necvicil, bych umrel.
Od kolika to je? Jako stavil bych se na kuk _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
jedu rano na otocku na moravu, vyrazim kolem 4 rano, pak se pokusim trhnout v praci. to je na plavecaku, nebo kde to tam najdu? nedame nekde eventualne rande? posles mi do pm cislo na mob, zavolam ti nebo napisu. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út květen 29, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
Dneska trenink opet na hovno. Nechce se mi tu rozepisovat vsechny duvody, ale sem pekne nasranej
Wendler Bench Week 1
5x72
5x87,5
6x97,5
5xHSPU
10xMrtvola 60kg
5 kol
nemereny, pac nemam stopky
Skoro bez rozcviceni, nebyl nikdo na jisteni, plus me to proste sralo. Medlo toho bejt vic, ale ...... Ocekavam, ze do konce tydne to bude furt takhle na hovno a pak se to uz zlepsi. Jinak mam doma uz vsechno vybaveni krome klece, osy a kotoucu (to nejdulezitejsi no)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st květen 30, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | cocman napsal: | | Jinak ve ctvrtek se asi pojedu podivat do toho Podoli na ten "crossfit" | jo ja nejspis taky, btw neprihlasime se do kategorie prilezitostni sportovci? |
Pánové si děláte pr..., že budete ztrácet čas takovou spartakiádou :-)
"zdvih činky 40kg x10; klik na bosu" Co to je? Promo na aerobik? _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 30, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
ja mam casu mraky a treba neco vyhraju _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st květen 30, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | mam vzit magnezko? |
No aby se ti nesmeklo busu, tak to bude určitě fajn.
Hlavně aby se ostatní nelekli co to máš za "divnej bílej prášek" příp. kostku :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 30, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
jasne, ja taky s nicim nepocitam  beru to ciste pro srandu a je mi fuk, jak to dopadne  (a to magnezko vemu na farmer´s walk)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st květen 30, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | jasne, ja taky s nicim nepocitam beru to ciste pro srandu a je mi fuk, jak to dopadne (a to magnezko vemu na farmer´s walk)) |
Nadsazuju. V základu respekt všem co sportují co makaj, snažej se cokoli vymyslet i pro další, a hlavně to udělat "přístupně". Pravdou je, že ten vyšší level tréninku spousta lidí dělat nechce a to z různých důvodů i výmluv ...
Pozdravujte tam :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|