Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před týdnem jsem si dal trénink kde sem končil s mrtvolou 3x130kg no a druhý den jsem onemocněl. Nějaká viroza, bolení v krku atd. Dneska už cítím že to konečně ustupuje, tak snad budu brzo zas trénovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen v rychlosti a ve zkratce. doted asi dalsi tri treninky z toho ten vcerejsi byl o mrtvole. 8*90, 5*110, 3*130, 1*150, 1*155, 1*160. 150 a 155 byly jeste dynamicke ale 160 uz bylo tak akorat. pri me hmotnosti 70-71kg a po dvoutydenni lehci nemoci:P
wondra

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.6.2012

Dřepy zkouška maximálky, 110kg. Lehce ramena, pak jsem to v tom vedru nevydržel a šel pryč. 120 se mi nepodařilo obhájit. POslední dobou jsem tréninku nohou nekladl příliš velký důraz a tak šla výkonnost dolů. Ale mám to pěkně odstupňované, 160 mrtvolu, 110 dřep a 70 bench :D
wondra

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.6.2012

Triceps, biceps, břicho

Extenze jednoručky v sedě za hlavou 2x8x17, 4x8x19,5
Biceps nepočítaně
Břicho tak pět sérií
wondra

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stále cvičím, jen nepíšu log, nějak to nestíhám a navíc trénink je tak chaotický (rozuměj nahodilý, různorodý), že o nějakém systému se nedá mluvit. Jedu podle chuti a slabin a baví mě to.
Pohybuju se stále okolo 71kg s tím že dotahuju svůj vždy slabý vršek na úroveň nohou. Vžyď je taky léto...

Nedávno jsem si koupil asaault na nakopnutí po dlouhých směnách a musím říct že funguje tak napůl. Žádné extra napumpování, svědění či větší síla, ta možná spíš menší. Ale energie je tak na hodinu a půl tréninku a to je supr;) První trénink jsem zkusil 1/4 odměrky-nic, pak půlku-lepší a pak celou..
TONIIIK

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam ze ty maximalky mame podobny...
ja 140 mrtvola, 120 drep, bench 70 :D
aktualne cca 190 cm/ 80 kg
wondra

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera po celé odměrce assaultu přišlo cca po hodině i to svědění a mravenčení Aktuálně vážím 71kg. Začala mi ubývat síla, takže se zase vracím k pořádnému jídelníčku a hlavně ke koktejlům z proteiňáku a ovesných vloček s mlékem, po kterých vždycky pěkně naberu :) Akorát mě určitě zmizí všechny nové žilky co se mi poslední měsíc objevily...
wondra

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dva týdny necvičím nic jiného než nohy. Dostal jsem zřejmě zánět loktů, vnitřní části. Beru jen prášky proti zánětu a mažu si to koňskou mastí, ale výsledky nijaké žádné. Máte někdo radu jak si pomoct? Rád bych se zase vrátil k tlakovým cvikům, mrtvole...co nejdřív.

\Dík za tipy!
wondra

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád se trápím s lokty, už jsem po obstřicích do každé ruky jeden. Potíže stále přetrvávají, takže cvičím jen nohy, už ztrácím naději že si letos zacvičím vršek...
8Shade

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Poslední dva týdny necvičím nic jiného než nohy. Dostal jsem zřejmě zánět loktů, vnitřní části.

Zánět loktů vnitřní část?, nemyslíš tim náhodou šlach v tom místě? Já osobně jsem ho měl z páky a nikdy jsem se ho nezbavil. Mazal jsem to koňskou mastí a dal tomu i dvou měsíční pauzu, ale v malé míře mi to prostě tam zůstalo a musel jsem cvičit maximálně 3 série na biceps, ostatní šlo v pohodě. Co jsem sice nedělal, ale hodně se to doporučuje, tak je ledování. Mělo by to ten zánět zmírňovat. Dneska ti ještě nedokážu po půlroční pauze říct, jestli to mam pořád, zjistím to až půjdu tento týden na první trénink.
wondra

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo je to zánět šlach, resp. šlachového úponu ke kosti, okostnici nebo jak to je :) jde o šlachy předloktí, ale malinko to přechází i k části od nadloktí. Mě to bohužel taky vůbec nepolevuje a můj doktor mi ani není schopný pořádně říct jak bych sám měl provádět léčbu, krom slavných obstřiků. Hodil by se asi sportovní lékař, ale nevím kde ve zlínském kraji nebo v krajích okolo jej najít..
8Shade

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
jojo je to zánět šlach, resp. šlachového úponu ke kosti, okostnici nebo jak to je :) jde o šlachy předloktí, ale malinko to přechází i k části od nadloktí. Mě to bohužel taky vůbec nepolevuje a můj doktor mi ani není schopný pořádně říct jak bych sám měl provádět léčbu, krom slavných obstřiků. Hodil by se asi sportovní lékař, ale nevím kde ve zlínském kraji nebo v krajích okolo jej najít..

Z čeho jsi to vlastně dostal? Jsi nějak jezdil hodně biceps, nebo z blbosti jako já? Zkus ten led. A googluj, mam pocit že tomu řikaj Golfer's elbow.
Luster

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus kosticky od colafitu (krystalicky kolagen) plus urcite i to ledovani a najdi si nejaky protahovaci cviky..
wondra

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně jsem trénoval. Přes léto nejím tolik jako jindy přes rok a chtěl jsem udržet formu. Navíc jsem začal pořádně cvičit ramena, triceps. Taky mrtvoly jsem jezdil neustále s vysokou intenzitou...bohužel jsem absolutně nepočítal že mě může odejít šlacha od úchopu..

Mám doma Animal Flex, tak nevím jestli má smysl jiná výživa..?
Luster

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Mám doma Animal Flex, tak nevím jestli má smysl jiná výživa..?
v tom pripade nejspis ne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: