|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
parez
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nebo vyzkoušej magnezium, mě činka vypadáva když se mi potí ruce..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
To můžu taky zkusit :) Akorát mám pocit že to je fakt tou (ne)sílou. Při mrtvole se dotýkám činkou vždycky země a jak ji potáhnu od země tak mi vždy sjede o milimetr níž až se ke konci série dostane skoro z ruky :D V pátek to prozkouším i se střídavým úchopem.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st říjen 13, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
13.10.2010-15.tréninkový den
Bench 1x12x25kg, 5x7x45Kg+10kliků :D
Na úzko 5x8x30kg
Prodýchaný pulover 17Kg+dřepy45kg
Výpony 5x15x45kg
Pořád mě bolí ta kostrč a trochu mi křupe v rameni. Začíná simulantský podzim asi :D
Na váze začíná převažovat 76Kg.
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
Takže malá změna. Sic jsem měl už napsaný vlastní splitový tréning (BP tam byl 2x) tak jsem se rozhodl zařadit Freimenova korteho.
Váhy pro první týden budou:
BP:38
SQ:63
MT:83
Váhy jsou sice dsot nízko, ale musím uznat že jsou to váhy při kterých nemám pochyb o technice, takže pro najetí jsou fakt ideální a opravdu je to těch 70% maxima (dobře uznávám že to není vypočtené na jednotky kilogramů, maxima jsem dlouho nezkoušel, ale nejsme přece vědecká laboratoř). Ze suplementace zařadím kreatin (crea pure), proteiňák od aminostaru a gainer hyper mass nebo jak se menuje.
Dneska večer si ten tréning odzkouším a napíšu dojmy. Uvažuju jaké jednokloubové cviky navíc zařadím. Přikláním se k výponům, bicepsovém zdvihu. Dál bych asi zařadil bench na úzko pro tricepsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
16.10.2010-16.tréninkový den
Tak první zkouška zamnou. Tréning trval cirka hodinu s bicepsovými zdvihy s VČ. Váhy mi vyhovujou, jen MT půjde dolů o alespoň 4 kila, protože v pořadí SQ=>BP=>MT už mám slabé nohy na mrtvolu...
5x5
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:44 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Takže malá změna. Sic jsem měl už napsaný vlastní splitový tréning (BP tam byl 2x) tak jsem se rozhodl zařadit Freimenova korteho.
Váhy pro první týden budou:
|
Korte neni plan pro zacatecniky. Ten bench to je jako vtip ? Chces jet korteho a mas maxko bench 50 kilo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:24 pm Předmět: |
|
|
Mas samozrejme pravdu, ale cemu se divis, kdyz je tu v kazdem treninkovem topiku neustale do nebe vyzdvihovan korte. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 11:54 pm Předmět: |
|
|
OK takže tvůj názor je ten že mám jet neustále splity? Klidně mi poraďte...Mimochodem jsem si vědom toho benche, na druhou stranu si jsem ale taky vědom že výkony v dřepech a mrtvolách rozhodně začátečnické nejsou. Na mrtvolu tady dávají začátečníci 80kg jako maxko. Mimochodem podle tebe můžu začít jet korteho a podobné tréningy až dokážu dát na kozy metrák?
//mimochodem Majesty kdybys uměl počítat tak víš, že 50kg to maxko není. Navíc sem si všude malinko podsadil abych ho vydržel jet až do konce. nevím, nikdo nemá jiné tipy, takže to zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
Nikdo se nevyjádřil, nevadí...
Např. kolega v logu "seeya skusa 5 x 5" jede taky prakticky to samé a na jeho výkon ve dřepu a ještě k tomu na multipressu tam nepadlo ani slovo. Přitom je tam daleko větší disbalance než na mých "výkonech".
Takže od zítřka prostě pojedu tenhle systém a uvidím co to udělá. Ty splity které jsem jel doteďka určitě nebyly tím pravým ořechovým. Mám ten názor že kdybych tu napsal jen že pojedu 5x5 ze 70% a budu postupně přidávat a nepojmenoval to freimenovým korte tak nikdo nic neřekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po říjen 18, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
18.10.2010-17. tréninkový den
Bench 6x6x38
Squad 5x5x63
Mrtvola 5x5x80
Bic. VČ 5x7x25
Břicho
Naposledy upravil wondra dne po prosinec 20, 2010 1:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
20.10.2010-18.tréninkový den
Dřepy 6x6x63
Bench 5x5x38
Mrtvola 5x5x80
Pullover 4x8x22
úzký bench 4x8x35
Nějak jsem zapomněl odcvičit výpony, ale hold po práci to je nahovno, člověk už to nerad protahuje přes půlnoc. V pátek už zvednu váhy. Jinak k formě poznámka, že se mi začínají konečně plnit prsa. Jinak nevidím žádný znatelný růst (kterého bych si po každodenním čumění do zrcadla na první pohled všiml), snad jen záda ty se pořád víc a víc otvírají. To co neí vidět ale poznávám je, že mi začíná být většina kalhot malých. V práci chodím v monterkách s vyrýsovanou prdelí : (
Nemáte tip na kloubní výživu? Uvažuju o nějakém GS Condro a pod.
Naposledy upravil wondra dne čt leden 05, 2012 3:22 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 6:22 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | OK takže tvůj názor je ten že mám jet neustále splity? Klidně mi poraďte...Mimochodem jsem si vědom toho benche, na druhou stranu si jsem ale taky vědom že výkony v dřepech a mrtvolách rozhodně začátečnické nejsou. Na mrtvolu tady dávají začátečníci 80kg jako maxko. Mimochodem podle tebe můžu začít jet korteho a podobné tréningy až dokážu dát na kozy metrák? | Když se teda nikdo nevyjádřil, tak se vyjádřím já :-), i když to nebude jistě tak odborné pojaté.
Kulturistické splity nejsou zdaleka jediným řešením. Dělený trénink, neboli split, můžeš rozdělit více způsoby. Například na den se cviky tlakovými a na den se cviky tahovými. Případně na den, kde cvičíš spodek těla a na den, kdy cvičíš vrch těla. Nebylo by špatně vyzkoušet třeba den, kdy cvičíš přední polovinu těla a den, kdy cvičíš zadni polovinu těla. Přístupů je hodně a všechna tato uvedená dělení mají jedno společné a sice to, že ti umožní procvičit tělo 2x týdně, což je právě ta cesta, kterou bys měl jít.
O vahách se bavit nebudu, to je silně subjektivní. Uzavřel bych to tím, že o tréninku se toho dá napsat hodně ale ještě víc přečíst. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
23.10.2010-20.tréninkový den, 1. týden korteho za mnou
Dřepy 2x5x65, 3x5x70
Bench 5x5x40, úzký 5x8x35
Mrtvola 6x6x85
Výpony ve stoje 1x15x40, 3x15x60
Za ten týden sem zlepšil techniku kde šlo, takže spokojenost. Až si udělám tu klec, tak dřepy nasadím výš, kolem 80-85. Teď je dělám dokonce i mírně pod rovinu.
Naposledy upravil wondra dne čt leden 05, 2012 3:23 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 4:45 pm Předmět: |
|
|
náhrada za neodcvičené pondělí
26.10.2010-21.tréninkový den
Dřep 1x40, 5x85, 1x95, 1x100 a 5x5x75
Bench 1x10x35, 4x6x45, 1x3x55
Mrtvola 1x8x45x,1x5x85, 1x105x 1x125, 1x125 , 5x5x85
Bicáky 3x7x25 VČ, 1x12 na každou ruku JČ---aby se neřeklo
Spokojenost s novýma PR. Na dřepu i mrtvole byla rezerva pro 5-10kg, ale střízlivě řeknu že 5 bych dal, 10 možná ne. Dokonce mě u mrtvoly nezrazoval úchop. Celkově jsem ohromě spokojený s 3x týdně fullbody, technika se zlepšila u všeho znatelně a proto sem si troufnul k těm vahám. Na druhou stranu mrtvolu bych asi bez pásku nedal, nebo bych si netroufnul. Bench je stále směšný, ale zlepšuje se...
Směšná poznámka: když sem si zkoušel správnou hloubku dřepu, pro instalaci koz (záchrana=>nemám sparringa) tak mi ruply maskáče na prdeli.
Naposledy upravil wondra dne čt leden 05, 2012 3:24 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|