DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Člunkové sprinty vypadaaly prostě tak, že jsem běhal po zahrádce, kterou teď máme nově v pronájmu a vyhýbal se stromům a různě kličkoval. Skvělé. Bavilo.

si tak představuju, jak se někdo vykloní z okna věžáku, má výhled na přilehlé zahrádky, a tam vidí tohle :D

jinak ty jednoručky 17x 35 kg jsou paráda, při tomhle počtu opakování už se vyplatí vymyslet, jak tam nahodit více ;)
Musel to být zajímavý pohled. Zvlášť když jsem běžel jen do půl těla, smál se a přede mnou běžely dvě děti jak o život...
Ty jednoručky jsou blbé, ale co už. Nějak budu i tak přidávat. Možná zkusím třeba půl kg aby se neřeklo nebo něco. Ještě nevím co a jak...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš jezdit rozpažkotlaky a nebo jet rozpažky jednou rukou, když se zapřeš druhou rukou např. do stojanu je to pak stabilní, dobře se na tom dá progresovat a nepotřebuješ takovou zátěž. Já to jezdím s 25-28kg - ruku mám skoro úplně nataženou (přesně v tom bodě kdy to neleží pasivně na kloubu ale máš tu ruku natáhlou), dobře tím zpevníš i bicepsové šlachy, což se ti u BJJ může hodit a když to budeš jezdit s 30kou tak to skrz tu páku bude jak kdybys tlakoval na prsa 65ky.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2026 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Můžeš jezdit rozpažkotlaky a nebo jet rozpažky jednou rukou, když se zapřeš druhou rukou např. do stojanu je to pak stabilní, dobře se na tom dá progresovat a nepotřebuješ takovou zátěž. Já to jezdím s 25-28kg - ruku mám skoro úplně nataženou (přesně v tom bodě kdy to neleží pasivně na kloubu ale máš tu ruku natáhlou), dobře tím zpevníš i bicepsové šlachy, což se ti u BJJ může hodit a když to budeš jezdit s 30kou tak to skrz tu páku bude jak kdybys tlakoval na prsa 65ky.
Tak to je megazajímavý nápad. Díky za něj. Zkusím zatím jako doplněk a budu to postupně mástrovat a uvidíme jak mi to bude sedět...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st září 02, 2026 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 2.9.

fullbody

bradla, swingy, benče, bulhary, horizontal pull ups, farmers walk a srandy na ramena

fyzická náročnost tréningu - lehká až střední
psychická náročnost tréningu: lehká
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 75-76

Měl jsem chuť na fullbody a něco jiného a protože jsem si občas řekl, že to zařadím pro radost, tak jsem to tam šoupnul. Vše v supersériích abych šetřil čas a nenudil se. Fajné. Farmers walk jsem nejel asi tisíc let a krásný cvik. Zábavné. Záda jsem dal záměrně lehčeji, protože je možná pojedu zítra či pozítří podle toho jak to vyjde časově...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2026 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 3.9.

PŘÍTAHY V PŘEDKLONU S V.Č. - 6x60, 6-6-6-8-8-20 (AMRAP) s 70kg
BICEPS S JEDNORUČKOU - 11-11-13 s 17kg ručkou

fyzická náročnost tréningu - lehká
psychická náročnost tréningu: nada
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 75,7,

Lehké. Nicméně kvuli bicepsošlaše nemohu více, takže pokračuji v nahánění objemu práce alespoň. I když těch posledních 20 opáček AMRAPU bylo zajímavé. Ke konci už cheating jak blázen, ale dobré.
Váha - stabilní. Nehýbe se prakticky nahoru ani dolu nebo jen veeelmi malinko, ale ten trend je takový, že to jde veeelmi pomaloučku dolu, což je cíl. Fakt to chci mít pod kontrolou a neztrácet zbytky svalů, protože začínám být jako tyčka. Ale upřímně, setsakra se mi to líbí. Pupek tam pořád je, ale pocitově to jde lehoulince dolu, taky by mělo, protože jinde už tuk prakticky není. Tak doufám, že nejsem nějaká hybridní anomálie a že to půjde...Ale pěkně v klídku...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
Rychle na stránku:

Přejdi na: