drlift - comeback no.5456

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> drlift - comeback no.5456
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezkoušel jsi chodit benč s tím RAMem? Mě osobně se zdá benčování s ním hodně šetrné pro ramena.
drlift_

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Nezkoušel jsi chodit benč s tím RAMem? Mě osobně se zdá benčování s ním hodně šetrné pro ramena.

Vzal jsem si velikost XL a ta je mi ted dost velka a protoze se mi nechce brat dalsi tak mam prd :)

Ja mel za to, ze rameno uz bude ok. Na nizsich vahach to uz bylo naprosto v pohode. Absolutne zadny naznak, ze by neco bylo v neporadku. Ty problemy na poslednim treninku mne dost rozhodily....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mi volal ortoped, ze ma vysledky magneticke rezonance. Rameno je pry v haji. 12.12. bych mel jit na operaci, pristi rok si na zavodech asi nezazvedam : (
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Dnes mi volal ortoped, ze ma vysledky magneticke rezonance. Rameno je pry v haji. 12.12. bych mel jit na operaci, pristi rok si na zavodech asi nezazvedam : (

hm, tak to teda nic moc zpráva po ránu a co přesně je v haji?
drlift_

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:

Moc jsem to nepobral. Rikal neco ve smyslu, ze jsem si zkurvil slachy, bicepsovou pry opravovat ani nebude, to ostatni pry snad da do poradku....
Conan

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:

Moc jsem to nepobral. Rikal neco ve smyslu, ze jsem si zkurvil slachy, bicepsovou pry opravovat ani nebude, to ostatni pry snad da do poradku....

tak to je pekne naprd, ne nadarmo se rika "powerliftingem ku zdravi a trvale invalidite...."
Doufejme aspon ze to nebude tak spatny jako to vypada a snad ti pomuze ta operace. To by byla skoda prijit o takovyho liftera.

PS: drepovat muzes porad ne ?
drlift_

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
drlift_ napsal:
Tom.K. napsal:
drlift_ napsal:

tak to je pekne naprd, ne nadarmo se rika "powerliftingem ku zdravi a trvale invalidite...."
Doufejme aspon ze to nebude tak spatny jako to vypada a snad ti pomuze ta operace. To by byla skoda prijit o takovyho liftera.

PS: drepovat muzes porad ne ?

Zatim ne, ve ctvrtek jsem absolvoval operaci oci, takze ted vidim na dalku jako rys (mimochodem je to uzasny). 4 tydny bych mel mit pry klid od cinek. No a vzhledem k tomu, ze uz klepe na dvere operace ramena, tak cinky neuvidim pomerne dlouho.

Na druhou stranu, aspon si to odbydu vsechno najednou a pak bude snad klid (do dalsich zavodu, kde se opet, jak je mym zvykem zkurvim)
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeju brzkou úzdravu v jaké nemocnici podstoupíš operaci, jestli se můžu zeptat?
drlift_

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Přeju brzkou úzdravu v jaké nemocnici podstoupíš operaci, jestli se můžu zeptat?

Zatim vubec nevim. V tydnu se mam stavit pro papiry na predoper. vysetreni, takze se snad dozvim vic. Myslim, ze to bude, ale nekde v Praze.
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tsunami napsal:

Zatim vubec nevim. V tydnu se mam stavit pro papiry na predoper. vysetreni, takze se snad dozvim vic. Myslim, ze to bude, ale nekde v Praze.

Tak kdyby to bylo náhodou 4. 12. na Vinohradech, tak se na ortopedii potkáme jsem tam na praxi. Ale hlavně držím palce, a´t je pak rekonvalescence, co nejkvalitnější a nejrychlejší
Conan

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně to chce potom pomalu a opatrně s treninkem...
No, já mam co povídat, když mi v létě trhali žíly a na podzim jsem byl na lize :)
Každopádně z toho nemusíš mít strach, pokud to bude v celkové narkóze tak člověk krásně usne a probudí se až po všem s parádní kocovinou
drlift_

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Hlavně to chce potom pomalu a opatrně s treninkem...
No, já mam co povídat, když mi v létě trhali žíly a na podzim jsem byl na lize :)
Každopádně z toho nemusíš mít strach, pokud to bude v celkové narkóze tak člověk krásně usne a probudí se až po všem s parádní kocovinou

Ja to uz zazil s pravym ramenem :) Kocovinu nastesti nemivam.

Ono to asi jinak nez pomalu nepujde, cela sezona bude na 99,9% tak jako tak v haji, nebude proc spechat (bohuzel).
smetak

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me operovali rameno - taky slacha bicepsu a od toho vydrene ramenni pouzdro, mesic v orteze, uz je to dobry, ale porad to citim a ted 4 mesice od zakroku porad nemuzu drepovat s vic nez 30kg, protoze to besne tlaci a boli
drlift_

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rameno je vykuchany. Nakonec se jen brousila kost, zadna dira k sesivani nikde nebyla. Kazdopadne to moc pohodovy zatim neni.

Obavam se, ze tohle jen tak nerozhejbu. S pravym ramenem to bylo na pohodu, ale tohle je des
Conan

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak holt si dáš měsíc voraz a až zase na jaře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - drlift - comeback no.5456 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: