|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 3:45 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... virus střevní :/ ... sice celkem funguju, ale na zvedání to není
do ligy se předpokládám dám snad trochu do kupy, už bych byla druhý náhradník v našem družstvu náhradníků, za kterého se musí sehnat náhradník :D
... mrzí mě, že jsem nestihla ještě jednu těžší mrtvolu, ale stejně budu asi zas o něco lehčí a všechno bude jinak ... : ( |
jestli nesezenes, tak to beru za tebe, kdyz potrenuju mrtvolu, tak to snad dam stejne jako ty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
... bezva, dík, když si trošku přetrháš knírek, nikdo to nepozná :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
… dnes nad ránem jsem ve slabé chvilce věnovala podstatnou část své síly a energie svému umírajícímu potkánkovi, (omlouvám se pokud jste po tom úvodu čekali něco výživnějšího)
… pak jsem ho v domění, že je vážně po ňem, zabalila do kapesníku, dala do krabičky, v ústraní ukápla slzu a šla si lehnout … ráno v 10 jsem vstala (to už se mi asi 15 let nestalo :D) a našla tu mrchu jak kouká dírou v krabici ven :) … už je stará a dlouho tu nebude, ale měla jsem radost jak malé děcko, jaký je to bojovník
šufííír, šaltýr, dřevěný bohatýr
… tak promiň Péťo, nic nehol, na závody půjde naše myš
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | … dnes nad ránem jsem ve slabé chvilce věnovala podstatnou část své síly a energie svému umírajícímu potkánkovi, (omlouvám se pokud jste po tom úvodu čekali něco výživnějšího)
… pak jsem ho v domění, že je vážně po ňem, zabalila do kapesníku, dala do krabičky, v ústraní ukápla slzu a šla si lehnout … ráno v 10 jsem vstala (to už se mi asi 15 let nestalo :D) a našla tu mrchu jak kouká dírou v krabici ven :) … už je stará a dlouho tu nebude, ale měla jsem radost jak malé děcko, jaký je to bojovník
šufííír, šaltýr, dřevěný bohatýr
|
jsi vážně dobrá,já jsem našeho,snad mrtvého,křečka Žužu,musela tehdy o vánocích
dát do mrazáku,protože bylo hodně sněhu a pak mráz a dcera si přála jeho
uložení do země na naší chalupě...Pohřeb byl už bez slz.
Tajně jsem tam pak na jaře zasela čtyřlístky a když vzešly,
nakecala jsem jí,že je to pozdrav od něj. Věřila tomu 10 let _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
| H-nja napsal: |
Tajně jsem tam pak na jaře zasela čtyřlístky a když vzešly,
nakecala jsem jí,že je to pozdrav od něj. Věřila tomu 10 let |
... to je pěkné, to udělám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
| H-nja napsal: |
Tajně jsem tam pak na jaře zasela čtyřlístky ... |
to se daji sehnat vyhradne sazenicky 4listku? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
. .. už jsem z toho nicnedělání na nervy, šoupla jsem tam aspoň procházku, zítra zkusím protažení ve fitku ... ve středu snad vyladím nějaké základy
pak zkusím nějaký brutální objem ... v mém podání = nějaké 2 kila navrch :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
 veeery nice! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
moc pjekné _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
... dík děcka :) ... fotka mi naštěstí myslím trochu přidává kila :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|