Moocha, kolikátý jsou to tvoje vzpěračský botky? Je to tvůj názor nebo je jen převzatej? V čem jsou tak dobrý?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ty do-winky jsou hodně vysoké, co do srovnání s ostatními typy bot, které jsem na ostatních potkala, ale při širším dřepu to snad není až tak zásadní
na ty reeboky i ady jsem před časem náhodou koukala, ale cenově jsou v úrovni natolik neadekvátní mé úrovní lifterské, že bych asi nebyla schopna využít jejich potenciál,
i kdyby ho nakrásně měly :D
... takže tak nějak
... ééé, teda po rozhovoru s tajemným eM spíš tak, nakonec
... na benči jsem furt ladila polohu lavice, páč musím mít osu rovnoběžně se stropním podhledem , pak jsem si špatně naložila a utavila to nějak hned na začátku a potom to moc nešlo … dřep lehký, šel, tak jsem tam nenápadně naložila stovku a šla taky
... na benči jsem furt ladila polohu lavice, páč musím mít osu rovnoběžně se stropním podhledem , pak jsem si špatně naložila a utavila to nějak hned na začátku a potom to moc nešlo … dřep lehký, šel, tak jsem tam nenápadně naložila stovku a šla taky
když jsem měla "zákaz vycházení",cvičila jsem doma v lyžákách - BOMBA !
jo a benčovku taky rovnám, u nás v posilce podle parapetu stropního okna
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
Moocha, kolikátý jsou to tvoje vzpěračský botky? Je to tvůj názor nebo je jen převzatej? V čem jsou tak dobrý?
Tady s tím hochem souhlasím úplně ve všem, tak se ani nemusím rozepisovat :)
A všichni známí, kteří je mají, jsou stejně spokojení jako já. Patří mezi ně i nejmenovaná slečna, co vzpírá snad už dekádu a těch bot měla na nohou dosti. + jsem je viděl u Kendricka Farrise
Omar Isuf je teda pěkně nesympatickej člověk. Navíc, když už jsem jeho kanál projížděl dřív, tak jsem ho tam nikde neviděl dřepovat, natož dělat nějaký oly lifty, takže se nabízí otázka, jak svoji recenzi vlastně vytvořil on.
U Adidasů bych jenom upozrnil na to, že UK číslování mají posunutý o půl čísla nahoru než Nike (respektive Nike mají UK číslování a půl čísla nižší, než ostatní boty), takže bacha na to.
Jako relevantního člověka na doporučování Kulíška beru.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne ne leden 05, 2014 5:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Je to sice trochu OT, ale na jednom českým eshopu jsem viděl "R CROSSFIT LIFTER PLUS" za 2249,- + poštovný 79/99,- Standartní cena je cca 2799,-
Jestli je pro teba přijatelná cena, to nevím a ani nemůžu dát recenzi, ale mám pocit, že "peetthemaster" je dostal pod stromeček a "Petey" podobný od Reeboku, tak se můžeš zeptat jich. Případně zkusit Kulíška, za kolik by ti mohla sehnat ty Adidasy.
Případně ty eMka jsou ještě o něco málo levnější.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru