|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
ta fotka je pred zmenou nebo po?
ja jenom abych vedel, zda mam byt pro nebo proti
Evi, nejde o to, kdo co nosi, dulezita je vnitrni krasa _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
... jasně, bombarďáky mám pod tím taky krásný
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Proc tahat drivi do lesa?
Stejne jsem proflaklej jako starej prasak, a nikdo mi ten titul neveme (no mozna bych mel strach z Randa/Joza Mrkvicky) |
Anielik malý v kúte stál,
na srdci veľký smútok mal.
Nemohol ľúbiť koho chcel,
preto len pomaly, tíško mrel... _________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
a preco nechcipol rychlo? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... jasně, bombarďáky mám pod tím taky krásný |
vnitrni, ne spodni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
A ešte trochu crossfitu:
_________________ Tri základné N: Nikdy Nikomu Never.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
A taky to bol inspirativny topic! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes budou sluneční erupce asi obrovské. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
pro mě za mě, udělejte si tu třeba festival, slušní soudruzi si zde nejspíš již dávno přestali kazit kádrové profily
… jen mi dovolte, abych si tu někde bokem střihla trochu závodní přípravy ... pevně věřím, že zapadnu a budu s ní dostatečně mimo mísu
http://goodlift.info/onenomination.php?cid=302
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 6:12 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
jak to jde, už ses chytil ? ... já cítila posun tak kolem 3. týdne
|
Nejaky zlepseni v pracovnich vahach tam je, ale nic extra to neni. To cos predvadela ty je pro mne nepochopitelny. Treba bench se mi jeste nepovedlo odjet celej s 50kg coz mne neskutecne stve. Posledni dve serie musim ubirat, protoze by mne to zavalilo. Prvni serii tam soupnu klidne 30 opacek a pohoda, druhou tak 20 a pak prijde zlom a je to uz jen boj o zivot :) Ostatni cviky se kupodivu pohnuly vic.
Na drepy ani nepomyslim. Zkousel jsem nekolikrat mrtvolu s pidi vahou 100kg a ani jednou jsem to nedokazal odjet a musel to vzdy v pulce skoncit, protoze by to se mnou svihlo a jako bonus by ze mne vybehnul obed.
Co hodnotim jako super je, ze diky vyssim opakovanim a malym vaham mne uplne prestaly bolet lokty (bolely v kuse uz par let a prakticky jsem kvuli nim tricepsy vubec netrenoval). Pobolivani kuchanyho ramena taky zmizelo. Diky tomuhle treninku jsem nasel zase chut k treninku. Navic ten pocit, kdyz jdu po 30 minutach treninku domu je super :D
A jeste zajimavost na zaver (doufam, ze jsem to sem uz nepsal). Nechal jsem se ukecat a sel se zenou na hodinu TRX. Bylo to naprosto sileny, zmital jsem se tam jak moucha v pavucine. V pulce uz jsem ocima tlacil rucicku hodin, abych to mel za sebou. Cvicitel mi rikal, ze druhy den budu hodne namozenej. No a ono nic, takze je videt, ze ten TABATA prece jen k necemu asi bude....
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
jo, ten bench byl tak na 2 a 1/2 série, když se jely na plno ... jinak to zní vesměs dobře :)
každopádně si cením, jak u toho tiše trpíš a nenadáváš mi za to :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
Dostane se mi taky nejakeho oceneni, kdyz to prubnu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
... půjdeš s paní drlift o vou na TRX
Naposledy upravil e-witch dne po červenec 28, 2014 7:21 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|