|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nestahuj, to barevné sladění je vskutku příšerné vykazuje jisté nedostatky. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
lehké dřepy, benče, kladky ... kolotoče, píčoviny ... protahovaní 90min.
... masáž
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út duben 28, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
… občas nakupuju tak rychle, že se pak doma nestačím divit … už jsem si zvykla, že mám nechtěně na plavkách přes celou prdel nápis „aréna“, ale ten mega pandí ksicht co na mě hledí z mých nových kraťásků od vietnamců, mě nepřestává udivovat … PK by se s tím teoreticky ještě mohla srovnat, páč ta zrůda (pandu myslím) se dotyčnému zvířeti podobá jen vzdáleně … jen nevím, jestli se mi podaří smířit s faktem, že se v tom mé pozadí tváří jak úplný kretén
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út duben 28, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 28, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út duben 28, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Balista napsal: | | e-witch napsal: | | … občas nakupuju tak rychle, že se pak doma nestačím divit … už jsem si zvykla, že mám nechtěně na plavkách přes celou prdel nápis „aréna“, ale ten mega pandí ksicht co na mě hledí z mých nových kraťásků od vietnamců, mě nepřestává udivovat … PK by se s tím teoreticky ještě mohla srovnat, páč ta zrůda (pandu myslím) se dotyčnému zvířeti podobá jen vzdáleně … jen nevím, jestli se mi podaří smířit s faktem, že se v tom mé pozadí tváří jak úplný kretén |
To může být dost subjektivní.. Radši nám sem hoď fotku Nebo ji pošli Ustinovovi a on to zase klasicky rozešle |
|
Někdo sbírá známky, Ustinov fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út duben 28, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
... pošlu mu rovnou ty trenky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 28, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... pošlu mu rovnou ty trenky |
domluveno, adresu jsem poslal PMkem, aby mi neposilal treba darkkiller nebo drlift _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 29, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st duben 29, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Jako že v nich dostane vlka?
Jinak tedy fetiš na použité dámské prádlo ... no dobře, to zas takový úlet ještě není a u tebe je ten předchozí obsah vcelku i kvalitní, takže bych to u Ustinova považoval spíše za pokrok. Ale abyste si ho s Ustinovem měnili navzájem, a to prostřednictvím zdejšího fóra, to zaskočilo i mne! |
myslíš, že na něj vlk tak letí ?
...a nedělej zagorku, a pošli Ustíkovi taky nějaký pěkný kousek ... adresu mám
]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|