Včely jsou super. Kdybych měla balkon, už bych si před mužem a kočkou nějaký ten malý úlek propašovala. Sice je to práce, ale moc milý koníček nejen pro malé klisničky.
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
A nesmělý dotaz .... v čem je Duoflex lepší než "Kripl" Blend? Objektivně i čistě subjektivně, pokud jsi tedy zkoušela obojí. Díky.
... A/TB užívám dlouhodobě a problém přetrvává, tak jsem dostala na vyzkoušení tohle ... zatím je brzy na nějaké závěry, nicméně slibované "prodloužení aktivního věku koně" na mě zapůsobilo :)
Včely jsou super. Kdybych měla balkon, už bych si před mužem a kočkou nějaký ten malý úlek propašovala. Sice je to práce, ale moc milý koníček nejen pro malé klisničky.
Jj, sice nejsem klisnicka, ale taky mne vcely oslovily. Letos s nima zacinam. Doufam, ze prezijou moji peci....
… vlastně, když už jsme v tomto všeobecném debatním kroužku u těch princezen a královen, zkuste mi někdo prosím na následujících záležitostech najít nějaká pozitiva …
… třeba, že rodiče zde jen obětavě podporují celkem obvyklou touhu svých holčiček hrát si na princezny a vůbec to ještě nebrání tomu, aby z nich pak třeba vyrostly vkusné, příjemné a oduševnělé intelektuálky :)) …
a i kdyby ne, tak je to vlastně v pořádku
a koním to může být úplně u zadku :)
jde jen o to, že mám pro takový podnik vytvořit adekvátní interiér ( ), ne to nějak morálně hodnotit, ale v případě, že na to jako profík kývnu, potřebuju k tomu získat trochu pozitivnější vztah, než jen „dobrý, takovou úchylárnu jsem ještě nedělala :)“
… třeba, že rodiče zde jen obětavě podporují celkem obvyklou touhu svých holčiček hrát si na princezny a vůbec to ještě nebrání tomu, aby z nich pak třeba vyrostly vkusné, příjemné a oduševnělé zlatokop...
Je to přesně to, co nová generace potřebuje. Dnešní děti a pubertální výrostci už neumí moc číst ani psát, takže musí být alespoň krásní, vystajlovaní a kůl (kůl jako kůl, ne kůl jako kůl). Jak to jistě znáš z mnoha dokumentárních filmů jako je Mrazík, Pyšná princezna, nebo Pretty Woman, krása je cestou k úspěchu, bohatství a politické moci. Proto je potřeba holčičky podporovat, aby se úspěšně zařadily do společnosti. Inspiraci k tvorbě interiérů bych pak hledal například v pohádce O princezně jasněnce a létajícím ševci - myši, okovy, netopýři a pyrotechnické efekty.
Doufám, že jsem ti pomohl
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru