Ty to beres na lehkou vahu, ale maly holky tohle proste zboznujou. Vidim to u me nejmladsi dcery. Ta ma obrovskou potrebu se priserne zmalovat, barvit si vlasy (dela to alespon barevnym krepovym papirem), nehty atd. a jeste se se mnou prit, ze takhle chodit do 2.tridy je proste nezbytny :)
Prostě kombo kosměťáku a Barbie-landu ..... je to úchylný? Je. Ale vidět to malá, tak začne šetřit na letenku do Špáňa:-))). I když tedy Monsterky by byly lepší:-). Mi to nepřijde špatný, ostatně, mladý jsou jen jednou ... a jako ženský navíc ne moc dlouho:-))) ... tak ať si to užijí .... než skončí jako my.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
... dnes jsem se konečně dostala k ortopédovi, padlo něco o možnosti impingement syndromu (zdravím _drlifta), poslal mě na RTG, ale už mu dnes nestihnu ukázat výsledek, takže první dostanou slovo místní odborníci
... co, je tam ?? :D ...
zatím teda obstřik,
... je rozumné s tím odjet zítra tahy ? ... no dobře, no, tak v sobotu ? :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru