som to musel dvakrát prečíta, či dobre vidím tie čísla, noo parádička, darmo, zreješ jak víno
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
takhle blbě mi už dlouho nebylo a myslím, že to tentokrát do tří dnů nerozchodím, jak je mým zvykem
tenhle tejden se s tim taky peru a je to presne jak pises, bohuzel a to do sebe sypu fakt hromady vitaminu atd., stejne se to zlepsuje nezvykle pomalu..
takhle blbě mi už dlouho nebylo a myslím, že to tentokrát do tří dnů nerozchodím, jak je mým zvykem
tenhle tejden se s tim taky peru a je to presne jak pises, bohuzel a to do sebe sypu fakt hromady vitaminu atd., stejne se to zlepsuje nezvykle pomalu..
Já jsme nemocná už 14 dní...to se mi snad ještě nestalo...
… není mi nejlépe … nově tu mám ATB na zánět průdušek, + podezření na zánět svalů …
chřipka umí být fakt zákeřná, tak jen doufám, že má hlava brzy pochopí, že příštích pár (týýý) dnů to nebude s tím zvedáním zas tak žhavé a přestane mě to tak vytáčet … pak se možná i uzdravím :)
... slibuji, že už si nikdy nebudu stěžovat na svůj zdravotní stav
asi ho vzrušuje představa jak ležíš v posteli zpocená, s červenym nosem a nudlí u nosu...
anebo ta vaše hrající si kaťata....
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru