parádička Frozzi, drepy aj benčík jak idú hore jedna radosť, škoda, žes nenaložil 120, verím, že by padlo:).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mé první závody. Zpočátku jsem se moc necítil, ale jakmile jsem přišel do rozcvičovny, nervozita spadla a soustředil jsem se na to, abych si závody užil a případně tam střihnul nějaký osobák.
Trh (vše do polo):
1. pokus - 74kg
2. pokus - 79kg (nedal jsem = hlava)
3. pokus - 79kg jak hovno, rezerva...
Nadhoz:
1. pokus - 105kg
2. pokus - 110kg rezerva
3. pokus - 120kg (málo jsem to kopnul, jiak jsem na něj měl)
Na trhu jsem měl rezervu, vše to šlo skoro do natažených nohou, škoda druhého pokusu, mohl jsem jít přes 80kg.
Nadhoz byl super, na 120kg jsem byl od Kulicha a dalších hrozně namotivovaný, nahecovaný, bylo to super, obrovská podpora od týmu, nakonec mě snad ty soutěže budou i bavit... :-D.
Ve své kategorii jsem skončil na 2.místě, jinak náš team XXtreme vyhrál. Kulich samozřejmě první, moc pěkně vydřené pokusy .
Další fotky přidám později...
Odměna (o KFC se radši zmiňovat nebudu :-D):
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
PS: na konci týdne jedeme na další soutěž do Nové Role, těším se!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Rozehřátí:
15+15x přehoz slamballem přes rameno (50kg)
18x ring dips
18x shyby striktní
Bench:
20/30-40-50
15/60
25/50
Pozved jednoruč:
5+5/40-45-50-50-50-50-50-50
3 kola:
10x výstup na box s JČ (15+15kg)
50x DU
- dnes lehce, Kulich upravuje tréninkový plán, to jsem zvědavý .-)
- ty pozvedy (= mrtvé tahy) jednou rukou jsou suprový, krásně jsem procítil spodní záda, doporučuju...navíc stačí lehká váha
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 02, 2013 10:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Shoulder to overhead (50kg):
3-6-9-12-15-18-21
= 84x
Box jump:
3-6-9-12-15-18-21-24
= 108x
- pomalu si zkouším ten soutěžní kvalifikační WOD, ale jelikož jsem poslední týdny/měsíce žádné klasické kondiční WODy nejel, nevím, jak to půjde...prostě si to zkusím a uvidím
- od zítra nový trénink. plán
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 02, 2013 10:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozzi, však ty si asi v nejakom inom časovom pásme, bo tu je ešte stále pondelok:).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
- fajn, trhy byly spíše na techniku, ze shybů a pozvedu radost
Trh do polo:
3/40-40
2/50-50-60-60
1/65-65-65-70-70-70
Nadhoz:
2+1/40-60-70
1+0/80-90-100-110
Výdrž ve stojce MAX
Mobilita
- dobrý, jen ze včera spodní záda na kaši
koukej zítra dovalit, čekáme tu na tebe . První vstup je zdarma, Kulich ti tu vše ukáže.
Za to "mas muj obdiv k tomu, jaky monstrum z tebe udelala trenerka" mě tu teď mlátí .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru