12 min AMRAP:
3-3-3-6-6-6-9-9-9......
Shoulder to overhead
Wall ball
Box jump
Body se mi psát nechce..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Trh (do polo):
1. pokus - 76kg
2. pokus - 80kg PR
3. pokus - 85kg PR!!!
Nadhoz (do polo - nějak se mi nechtělo dřepovat :-D):
1. pokus - 97kg
2. pokus - 107kg
3. pokus - 115kg nedal (PR na přemístění, bohužel bez výrazu)
Velká spokojenost s trhem, byla tam ještě rezerva.
U nadhozu jsem už v rozcvičovně cítil, že ten výraz nejde tak, jak by měl....na druhou stranu jsem si udělal osobák na přemístění do polo, za což jsem rád.
Kulíšek obsadila jak jinak než 1. místo ..... na to, že teď to vzpírání trochu flákala , jí to šlo pěkně.
Kulíšek obsadila jak jinak než 1. místo ..... na to, že teď to vzpírání trochu flákala , jí to šlo pěkně
Kulíšek neflákala jen vzpírání.. Kulíšek prostě netrénovala nic a dlouho, neb byla na smrt nemocná
Jinak v obou disciplínách jsou neskutečné rezervy.... Ono trhnout 85 na rovnou nohu je na 100 technicky uplně v pohodě.. o nadhozu ani nemluvím... Počky příští rok!
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
10min OTM - trh do polo:
10/40
9/42,5
8/45
7/47,5
6/50
5/52,5
4/55
3/57,5-60-60
15min OTM - nadhoz do polo:
5min - 3/75
1 min pauza
5min - 2/80 + 15 DU
1min pauza
5min - 2/85 + 5 angličák
Ring dips:
5min x MAX
22-9-6-4-4 ...trochu přepálil
GHD:
5x15x16kg
- hodně hodně hodně dobrý trénink, ode dneška začínáme s novým plánem (více do kondice) a Kulíšek to moc pěkně vymyslela, bude to bolet...
- měly tam být ještě dřepy, ale nezbyl čas
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 09, 2013 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
6min:
- sudá min. - 10/70
- lichá min. - 10 angličák
1x MAX plank
200 DU
Mobilita
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 09, 2013 8:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Nebylo to lehké, pěkný výživný trénink. Na začátku OTM trhů jsem chytil bolest do spodních zad, ale pokračoval jsem a pak se ztratila. Jednu chvíli jsem chtěl skončit, ale nene...žádné takové :-).
15min OTM - trh do polo:
5min - 3/55
1 min pauza
5min - 2/65 + 5 dřep s výskokem
1min pauza
5min - 1/70 + 5 angličák
Shyby kipované:
12min: každou sudou min. 15x
Team:
3kola: 20 wallball (10kg) + DU
Tlak silou s KB:
5x6+6
Russian twist:
5x20x20kg
- dobrý, ale moc to nešlo, jsem nějaký rozlámaný
- od půlky už nebylo moc energie, ale odjeli jsme to
- velká radost z OHS
Tak včera měl být trénink, dokonce dva , ale byli jsme rozbití, takže jsme si dali regeneraci.
Dnes se k nám do Areny přijede podívat Seva98 tu z fora, tak dáme pár společných tréninků včetně 2. kvalifikačního WODU. No a pak, jako odměnu, do kina na Hobita 2 .
Včera nějaké GM, DU, přední těžké dřepy, trhy technické, moc toho nebylo...
Dnes nácvik kippingu, MU, trhové pozvedy a...
... bench: 10! -> 1 (10-9-8-7-6....-1) 1x120kg PR!!! (na závodech před asi 2 týdny 117,5kg)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru