Grimley - Log běhny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 126, 127, 128  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley - Log běhny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2020 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
...a kupil si nejakú elektroniku a nové auto, hehe.

To je potřeba, společné jmění manželů by se nemělo zanedbávat, jednou z něj může být spousta radosti.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2020 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar borci

Všechno je tak nějak pravda... za prvý jsem docela zfotrovatěl, ale už to zase od 1. října dávám dokupy a rozběhal jsem to :D (v pondělí rychlejší desítka v tempíčku 4:28) .... taky už zase cvičím na hrazdě :))

Začnu pomalu už zase zapisovat, protože už ty tréninky začínaj dávat hlavu a patu a není to jen taková ta šolichačka podle nálady :)

No a co se týče nákupu elektroniky a aut a společnýho jmění manželů.... nenechte se vysmát .... takový drobnosti, rovnou jsme koupili pozemek i s projektem na klíč

Judson

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2020 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
rovnou jsme koupili pozemek i s projektem na klíč

Rekl bych, ze dobra volba. My koupily domek po rekonstrukci, vse bylo ok, a stale je. Jenze po letech se nam to stejne rozlezelo v hlave a planujeme rekonstrukci za 1,5 mega. Uz na to temer 3 roky marne shanim stavebni firmu, nikdo do toho nece jit.
To vedet na zacatku, sel bych do uplne noveho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2020 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.10.2020

Long Run

Vzdálenost: 21.11 km
Čas: 1:52:07
Tempo: 5:19 min/km
HR: 141

Tak jsem si dneska dal půlmaratonek.... dechově supr, ale nohy nemaj naběháno a bylo to znát, od patnáctýho km ztěžklý, ale bylo pěkný počasí, tak jsem to dotáhl na těch 21 :)

@judson: jinak k tomu poháru, ten jsem samozřejmě prosral, protože jednou jsem nemohl jít a pak už to nemělo pro mě motivační význam, protože už bych musel běhat absolutně na rekordy (svoje), abych se umístil a vzheldem k tomu, že mi do toho vlezla svatba a ještě papírování ohledně hypo a baráku, tak nezbyla chuť a hlavně energie na závody. Každopádně teď už mám vše vyřešený, barák se staví podle mejch představ, na jaře pak už přijdou ty příjemný starosti (už se těším, až si budu s aku šroubovákem montovat postel a nábytek.... malovat.... ostatně i s koupelnou jsem si vyhrál (s vybavením, tím, že mám firmu, tak dělaj naštěstí vše oni a já jen dodávám nápady :D - někdy nerealizovatelný, ale většinu mi firma splnila, včetně většího okna v koupelně (budu se moct obnažovat před oknem ).

Jinak s rekonstrukcí staršího baráku - hodně kámošu mě odrazovalo od novostavby a ještě k tomu na klíč... teď jsou ty ceny fakt vyšponovaný a jediný, z čeho jsem musel ustoupit, byla dostupnost MHD z Pardubic .... barák je v Dolních Ředicích (cca 10-12km do Pardubek) .... ale jezděj tam linkový busy každou hodinu celej den.... a díky tomu jsem sehnal za stejný prachy, co bych měl barák na MHDčku, o fous větší dům a hlavně jednou takovej pozemek (teď jsem na 128m barák a 1044m pozemek)... a jako bonus je to, že to není v satelitu, ale normálně ve vesnici :) Posilku si tam stavět nebudu, ale pracovna bude a tam i hrazda :D

Taky přemýšlím, že bych si koupil silničku a jezdil do práce na kole... dá se jet "zadem", kde není skoro provoz a pak přes město po stezkách ... je to 15km touhle cestou a ušetřil bych asi i čas, vzheldem k tomu, jak jsou Pardubice ucpaný každej den.... takže kdybyste měl někdo nějakej tip na silničku, co nestojí jak nový auto, tak bych vzal zavděk :)

Díky všem :D (jo a už se těším na vánoční lynč samozřejmě... letos bude hořkej, loňský bilancování po závodech bylo machrovina, letos se nemám čím chlubit :D)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2020 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.12.2020

Předvánoční lynč

Tak jelikož se blíží Štědrý den a s ním spojený Vánoční lynč, tak je na čase zrekapitulovat letošní nezávodní rok :)) Log jsem si nepsal, jelikož jsem letos měl hodne "íventů", který mě vyhodily z tréninkovýho tempa a při výšlapu na hory nechodím ani bez trička, ani naboso a ani se u toho nenatáčím jak vocas

Než zhodnotím sportovní stránku letošního roku, tak zmíním i tu mimosportovní. V práci mě povýšili, potkal jsem skvělou babu (už teda loni v prosinci), zasnoubil jsem se a oženil se :) Zároveň jsem si dodělal Mgr titul a začal stavět baráček - z tohohle pohledu byl rok 2020 úspěšnej.

Jelikož skoro všechny závody zrušili, tak nebyla extra motivace nějak makat, ale dalo se to nakonec.

Naběhal jsem něco málo přes 1900km, což není ani nějak moc, ale ani jsem se extra neflákal.

V lednu mě skolila angína, streptokok a po třech antibiotikách jsem vyzkoušel lichořeřišnici, která jako jediná zafungovala. Od února jsem to rozběhal lehce a díky moji ženě si zaběhl závod v Úpici a celkove začal obíhat místní závody Východočeského poháru. Taky jsem se zapojil do Kunětické devítky. Začal jsem s časem 39 minut a minulou neděli jsem zaběhl první v kategorii v čase 37:17 :) celkově jsem skončil šestej ze 100 závodníků - motivace na příští rok dostat se na bednu.

Půlmaratony se letos žádny neběžely, takže tam žádnej závodní výsledek nemám, každopádně se chystám příští rok vyběhat si kvalifikaci na MČR v půlmaratonu (tzn. zaběhnout půlku pod 1:25:00) - reálně jsem teď lehce pod 1:30:00.

Od října jsem to zase rozběhal, jedu stylem 3+1, kdy první den mám vždy buď intervaly na rozvoj tempa, nebo objem na rozvoj vytrvalosti. Druhej den mám desítku volně (tempo okolo 5:00min/km a tepovka do 140 - průměrná do 135) a třetí den mám výklus v tempu okolo 5:20min/km a tepovka do 140 - průměrná do 125).

Poslední tréninky jsem jel lahůdky, jako třeba 2x5km (tempo 4:05) s 1km výklusem - intervaly jsou znát jako sviňa.

Příští rok se taky chystám zaběhnout si desítku pod 39:00 a pětku bych chtěl zkusit stáhnout pod 19:00.

Všem normálním lidem přeju pěkný Vánoce, hodně pohody a hlavně zdraví. Těm ostatním přeju, aby vytáhli hlavu z prdele a přestali mlet cosi o prozření a opustili trapnou pózu, kterou jim nevěří ani vlastní máma - tqky samozřejmě hodne zdraví a pohody :)

Od ledna si zase začnu psát log - přípravu na kvalifikaci na MČR - třeba by to mohlo někoho zdravě motivovat (nebojte, instagram, ani youtube videa o každým prdu točit nebudu, jelikož nejsem žádnej guru Jára)
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@grimley . kloboucek dolu pred vykonmi, kto by to bol kedy povedal. Lyncovat uz nie je velmi za co, forma lepsia nez ja kedykolvek v buducnosti budem mat, vykony vlastne tiez.
Rovnako prajem stastne, vesele a pozehnane sviatky tebe aj tvojej rodinke, uzivajte si tieto dni v zdravi.
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry kámo, vianočný lynč si teraz užíva Luki, ty si v pohode.

Forma dobrá, beháš jak gazela, žena pekná, barák sa stavia, ešte splodiť syna a zasadiť strom

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Judson

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az na ten cas v maratonu, je to dobry )
Ale to bohate vyvazuje mnozstvy dulezitejsich splnenych cilu tento rok )

Ja si planuju, ze bych, az se oteply, si dal nejaky rychlejsi mesic a skusil se priblizit v 10km co nejvic k 40 min, jenze nemam zadnou tak dlouhou trat bez kopecku.
Máča

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, výsledky víc než pěkné..super.
Jinak log si určitě veď, jsi mi inspirací a zároveň motivací

Ještě dotaz:
měl jsi i nějaké "běžecké" zranění a bolístky? Děláš i něco pro jejich prevenci?
Já jsem měl za poslední cca 3 roky asi 4 nucené běžecké pauzy kdy mě na několik týdnů něco vyřadilo z provozu.Naběhané objemy mám zhruba stejné (možná máš o něco málo vyšší, já od jara do zimy nahrazuju část běhacích objemů za kolo)..
Je možné, že máš oproti mě pro běh "odolněnjší" tělo, anebo taky už jsem za ty roky běhání (běhám už 17tý rok) prostě už i opotřebovaný
Dík za info a at ti to jak v běhu tak i v životě i dál šlape minimálně tak jak doteď..
Grimley

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi :)) Forma není kdovíjaká, ale od doby, co jsem se přestal soustředit na to, jak vypadám, ale na to, aby byly nějaký výsledky ve sportu, to vypadá líp. Jídlo nijak extra neřeším a pivko / vínko si taky dám -> člověk je pak spokojenej, není v nervech z nedostatku cukru a všichni jsou šťastnější a člověk je vyrovnanější

Jinak čas na maraton je naprd, s tím souhlasím - i moje žena to má o pul hoďky rychlejší ale byl to můj první a od tý doby jsem to nezkoušel - byl v plánu letos v Praze na jaře a pak v Honolulu teď v prosince.... bohužel to dopadlo tak, jak dopadlo.

Ohledně zranění - měl jsem jediný, zrovna v přípravě na maraton - koupil jsem si nový béhačky a absolutně mi nesedly a začala mě bolet kyčel a celkově pak i záda.... od tý doby se mi naštěstí zranění vyhejbaj :) Ťuk ťuj
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 21, 2020 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@grimley . veru, s tou pripravou co si (ne)mal, by som sa na to vykaslal. Ale sluzi ti ku cti, ze si sa zatal a dal to. 👍
Grimley

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2020 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.12.2020

Tempo Run

Vzdálenost: 10.00 km
Čas: 41:43
Tempo: 4:10 min/km
HR: 162

Tak jsem zpátky se zapisováním tréninků, jelikož příprava na příští sezónu už fakticky začla :) Dneska jsem si dal 1km na rozeběh, pak tempovou desítku a 1km na vyklusání. Běželo se pocitově skvěle, protivítr mě potrápil v první polovině trasy .... subjektivně běženo tak na 80-85%.

Obden jedu doplňkové cvičení se svou vahou, ale to sem vypisovat nebudu, je to složený vždycky ze čtyř sérií, jedu side planky (75sec na každou stranu), zkracovačky (25x), nůžky nohama (25x) Úklony do boku s KB (15x), zdvih nohou ve visu (15x) a to vše vždycky proloženo 30x klikama - vyloženě jen na posílení středu těla....

Zítra si dám volně nejspíš desítku a ve středu jedem se ženou na Sněžku se projít... ale v trenkách a naboso nejspíš nepůjdem .... stejně tak doufám, že tam nepotkáme nějakýho takovýho narcistickýho exibicionistu
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2020 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parada.
Priprava na new sezonu jeste pred zacatkem roku a hned takove tempo (v zime a vetru) o kterem se me muze jen zdat. ))
seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2020 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stale mi nejak nedochadza jak viete niektori natrenovat take tempo na 10km proste ne-cha-pem :D
Nech to slape aj v novom roku minimalne rovnako ako v tomto
cohen999

PříspěvekZaslal: st prosinec 30, 2020 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Stale mi nejak nedochadza jak viete niektori natrenovat take tempo na 10km proste ne-cha-pem :D
Nech to slape aj v novom roku minimalne rovnako ako v tomto

Desinu mam odbehnutu za cca 49 minut a tiez nechapem 😅 Ale zas Grimley mal dobreho nasepkavaca, takze nejake zlepsenie muselo prist. 😂 Odbehat to vsak uz musel sam. 👍

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley - Log běhny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 126, 127, 128  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: