Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
coder

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klasika prijdu do fitka nikde nikdo jen u zrcadla 2 typci cvici biceps ...prevlecu se ,odcvicim si svuj 1.5 hodinovy trenink osprchuju se odchazim a oni porad cvici biceps
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 4:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě. Právě, že je to už taková klasika, že to nikoho nepřekvapuje a každá zmíňka o tom spíš nudí.
Einarr

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Proc to cpes do tohohle topiku? To sis jako myslel, ze tam ta holka delala shyby nebo co?

Jo ale je to lama a nedá ani jedno opakování. Teda byla.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nakonec si ještě skočila dolů pro trhačky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
No právě. Právě, že je to už taková klasika, že to nikoho nepřekvapuje a každá zmíňka o tom spíš nudí.

mne uz prijde ze vsetci na okolo cvicia normalne len ja som qoqot.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predvčerom idem mrtvoly a chalan sa ma opýta, koľko ešte mám lebo tam chce cvičiť biceps.
Ostávali mi ešte 4 série a tak som ho aspoň podpichol, že som ochotný sa striedať, jedine ak mieni cvičiť biceps so 120 kg lebo sa mi to nechce zhadzovať (klasický 70 kg šampón...). Bez slova odišiel.
A pritom máme v posilke ešte jednu klasickú veľkú tyč, 2xEZ a 4xolympijskú, prednaložené veľké činky 15-40 kg + jednoručky od 1 po 60 kg. Nechápem
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Predvčerom idem mrtvoly a chalan sa ma opýta, koľko ešte mám lebo tam chce cvičiť biceps.
Ostávali mi ešte 4 série a tak som ho aspoň podpichol, že som ochotný sa striedať, jedine ak mieni cvičiť biceps so 120 kg lebo sa mi to nechce zhadzovať (klasický 70 kg šampón...). Bez slova odišiel.
A pritom máme v posilke ešte jednu klasickú veľkú tyč, 2xEZ a 4xolympijskú, prednaložené veľké činky 15-40 kg + jednoručky od 1 po 60 kg. Nechápem

U nás ve fitku je to taky normální buzeranti.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni totiž někteří mladší kluci si myslí, že je to stanoviště na bicepsy, a pak se diví když tam někdo jede nohy nebo mrtvoly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bicepsy vzdy cvicim ve drepovacim stojanu a buzerant nejsem :)
Kdyz tam nekdo chce jit drepovat, pustim ho nebo se domluvime, kdyz mam treba 1-2 serie do konce, tak pocka. Ale kdyz je volno, tak proc je tam necvicit, pokud mne to vyhovuje.
Palec077

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to co jsem viděl dneska to dlouho nic nepřekoná ...
Týpek jel buď nějáký kruháč, nebo totálně nevěděl co dělá (spíš to druhé). Když jsem přišel, sedl jsem si chvilku a vidím že jede tric. kladku, zamířil jsem do šatny. Jakmile jsem se vrátil jel na horní kladce podhmat asi v 1/3 rozsahu. Pak asi po 2 seriích o 4 opakováních zamířil ke stroji na Scottovy bic. zdvihy, odjel 2 sérky zas a šel myslim krčení ramen s jednoručkama (nebylo to poznat ). Pak si dal zase tric. kladku ale teď už to byl spíš takový nahovno pulover na kladce no a pak přišlo to nejlepší, šel na mulťák, tam si dal 2,5kg na každou stranu posunul si lavičku a asi si neuvědomil že ta lavka má byt v prostřed a nepřislo mu divné, že naráží jedním loktem do konstrukce multipressu a vedle druhé má metr místa, no a pak to dorazil ještě tou horní kladkou naširoko tak 1/10 rozsah a úchop jako by měl 2 metry široké ramena
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz tam nekdo chce jit drepovat, pustim ho nebo se domluvime, kdyz mam treba 1-2 serie do konce, tak pocka. Ale kdyz je volno, tak proc je tam necvicit, pokud mne to vyhovuje.

V jedné z předchozích posiloven jsem v dřepovacím stojanu vždy cvičil mrtvoly a bench.
Také nevím proč si všichni myslí, že když se to jmenuje dřepovací stojan, tak to nelze použít k ničemu jinému. Je to jen věc slušnosti, když chce někdo v dřepovacím stojanu dřepovat, tak aby se slušně zeptal a já mu ho slušně uvolnil.
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

No jo , ale ti buzeranti tam většinou jezdí dva a to mě sere chcu jít na dřepy a ti gejové tam stojí kecají a čumí a hovno dělají . Nebo když je jeden tak někam odbíhá na jiný stroj a to je na facku ......
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle se slušně domluvit na tom, že bicepsy můžou odjet i jinde ale dřepy bohužel ne?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ono je všetko o kompromisoch, neraz som sa s chalanmi striedal pri drepoch a vždy rád pomôžem aj s prípadným prihadzovaním a zhadzovaním závažia. Raz sme mali dokonca 2 činky na jednom stojane kvôli prílišnému váhovému rozdielu a šlo to.
Ak tam nikto neni tak je to samozrejme jedno, videl som už aj trénerov robiť to, ale zmysel to nemá žiadny.
Každopádne som si raz dávno z recesie naložil na každú stranu činky 5 kg kotúč, cvičil biceps v stojane a čakal kto sa kedy ozve
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My v posilce máme dementy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: