Díky ti
proto sem napsal to "nějákou" pry to vypada na mononukleozu a to mi rekne az mu dojdou vysledky
..ja sem v tomle uplny laik tak tomu nerozumim, dobre zes mi to trosku vyjasnil, v pohode..strasne bych byl rád, kdybych mel obycejnou virozu nebo neco
"monču" by sis nepřál, tomu věř, půl roku mimo sport či jakoukoliv zátěž a pak logicky začínat pomalu a z nuly.
Včera zamnou přijeli kluci, tak jsme potrenovali.
Loglift 100kg už mám jako samozřejmost konečně. Nemám problém to vyrazit. Byly pokusy o 105..to mi uteklo o chlup a 110, na to nebyly síly.
Axle lift včera 105 opět.
Akorát bych měl začít cvičit nohy už.
Ahoj, jen tak pro zajímavost, vyrábim trap bar.
Dnes jsem začal, nemám ještě vyřešené úchopy, zatím mám jen nápady, pak sem hodím až bude hotovy pro inspiraci.
Je videt, ze makas a silis kazdym dnem, drepy jsou pekne a hloubka take, ale to premisteni. Neber to jako hate, ale tam je snad uplne vsechno spatne.
Ahoj, jsem tu nový a zatím pokukuju než si založím svůj log.. hlavně ale by mě zajímalo a Mravence jistě taky co teda dělá špatně,.. ne, že bych se v tom vyznal, jen, že by bylo fajn vyjmenovat chyby konkrétně
Dík a všm přeji hodně sil!
Přišel materiál a koupil jsem barvu, tak jsem mohl udělat madla a 1x přetřít.
Dneska to ještě jednou přetřu, a v pátek převezu do fitka. Snad to bude vyhovovat každému i mě.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru