|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Hele prvniho listopadu otevira kamaradka telocvicnu na krizikove. To mas za rohem a vsechno z toho, cos uvedl by mela splnovat
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st říjen 03, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Hele prvniho listopadu otevira kamaradka telocvicnu na krizikove. To mas za rohem a vsechno z toho, cos uvedl by mela splnovat
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: st únor 27, 2013 11:38 pm Předmět: |
|
|
zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké posilovně v praze kde mají kvalitní hacken-dřep? Já tento stroj potřebuju pro cvik na nohy a zatím jsem byl v praze ve třech posilovnách a ani v jednom nebyl:-) hlavně že v každém z těchto fitcenter měli dva nebo dokonce tři legpressy a dva multipressy. To opravdu nechápu. Zdá se mi jako kdyby pražáci vůbec ten stroj neznali nebo co, když ani v jednom nebyl:) Byl jsem dokonce v Pure Fitness v Butovicích a ani v takovém super moderním fitku není. Zvláštní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké posilovně v praze kde mají kvalitní hacken-dřep? Já tento stroj potřebuju pro cvik na nohy a zatím jsem byl v praze ve třech posilovnách a ani v jednom nebyl:-) hlavně že v každém z těchto fitcenter měli dva nebo dokonce tři legpressy a dva multipressy. To opravdu nechápu. Zdá se mi jako kdyby pražáci vůbec ten stroj neznali nebo co, když ani v jednom nebyl:) Byl jsem dokonce v Pure Fitness v Butovicích a ani v takovém super moderním fitku není. Zvláštní. |
http://eaglefitness.cz/nase-stroje.html
http://www.hara-gym.cz/?page_id=211
Nicméně, záleží na tom kde bydlíš
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Jsem rád že nebydlím někde ve velkoměstě a teďka to mám měsíčně za 550 ,- a 1 vstup za 45,- :D
|
|
| nahoru |
|
 |
migel11

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
koupil jsem BBC na hostivaři na 2 roky za 11 990 Kč, k tomu dostal 3. rok zdarma, takže když to rozpočítám, jeden měsíc je za 333 Kč, mám tam saunu, vířivku a kolektivní sporty
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 11:26 am Předmět: worldclass |
|
|
Ted je na slevomatu měsíční členství do worldclass za 690. Chodíte tam někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 12:25 pm Předmět: Re: worldclass |
|
|
| auiK napsal: | | Ted je na slevomatu měsíční členství do worldclass za 690. Chodíte tam někdo? |
Byl jsem tam,ale moc mě to nenadchlo.Klub byl fajn,ale nikdo se o to nestará a odchází to.Navíc na slevomat to dávají ze zoufalství a natahají tam akorát lidi,co tam budou dělat neplechu,protože hledají jen levné fitko.Ty kluby jsou ale určeny k jiným účelům.
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalík
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, tady je pěkná posilka. Vstup je myslím cca 80 kč. A je tam snad uplně všechno
http://www.kentoyafitness.cz/ _________________ Bolest je jen slabost, co upouští tělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
Zdravím :) neporadil byste mi někdo dobré Fitko v Praze 6? nebo někdo blízko? jedu teď na praxi do Prahy a vůbec nevím kam tam jít :) díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 05, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Zdravím :) neporadil byste mi někdo dobré Fitko v Praze 6? nebo někdo blízko? jedu teď na praxi do Prahy a vůbec nevím kam tam jít :) díky |
Praha 6 je poměrně velká, kde přesně bys to chtěl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so duben 13, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Nechodí tu náhodou někdo do fitness "fitkulaťák" v Praze? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|