Screwed and chopped training by Luster

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Screwed and chopped training by Luster
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je na case tomu dat zase nejakej smysl ..takze dneska sem zacal program EVEN EASIER STRENGTH by Dan John (a puvodne Pavel Tsatsouline), to bude provazet i zmena nechutnyho jidelnicku na Carb back-loading style, protoze perfektne zapadne do tyhle vanocni doby a nebudu si muset odpoustet zadny dobroty (vecer) ale budu se snazit samozrejme i o "cistejsi" dny, kdy carbs budu brat prevazne z ovoce, pripadne brambor..
takze nova motivace, chut do cviceni a hlavne jasnej "plan" nicmene log ted vest nebudu, nejspis by to nebylo vubec zajimavy (stejne jako do ted)), celkove se mi nechce tim "zatezovat", jo a jeste PS: na HSPU seru!!! nazdar (ale video dodam, to zas jo:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky seru na nějaký cílený trénování HSPU, síla jde sice nahoru, ale zase jsem dneska navážil 87,4, tolik jsem nikdy neměl
Ať se daří v tréninku a jídle. Škoda jen, že nebudu mít koho srát
Luster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky, no ja sem chodit budu, takze se muzeme srat treba u tebe v logu
Loudy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá, budu očekávat tvrdou kritiku Stav se v úterý v maximu na trénink, jestli máš čas a chceš si po dlouhý době FAKT zatrénovat!
Luster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si asi prehlidl, ze jedu urcitej program , takze nejaky "poradny" trenovani, natoz az na Ohrade, nepripada vubec v uvahu
Loudy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepřehlídnul! Neřikej mi, že bys tam jeden trénink navíc nešoupnul....leda by ses bál, že bych tě veřejně zesměšnil tim, že bych náhodou zvednul víc jak ty
Luster

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne nesoupnul, nemelo by to zadnej smysl.. a konec chatysku, bez si ven postavit s kamaradama snehulaka
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem napiš občas aspoň něco, i klidně jenom jídlo, od té doby co nejím HC bodybuildersky 5x denně, tak si rád přečtu něco nového.

Jinak i když jsem nikdy moc nerozuměl tomu co cvičíš, tak jsem si stejně tvůj log otevřel a přečetl.
Luster

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tesi me tvuj zajem, takze ti dam typicky priklad soucasnyho "jidelnicku"

snidane: vanocka / dva chleby s maslem a medem + 50g iso grow

obed: maso + brambory / knedliky / testoviny / pecivo

ptn: 50g iso grow

jidlo po treninku: maso + brambory / knedliky / testoviny / pecivo

vecere: 50g iso grow + dva chleby s maslem a medem / vanocka / cukrovi apod.

suple: Creatine MP, Iso Grow PHP, vit. C, Kremik, Zinek, Horcik, B komlex, Omega 3 (10g), pred spanim Bio-Kult 14

k tomu jidlu dal uziram behem dne ruzny sladkosti, jogurty apod., takze jak je videt, jidelnicek je ted primo profesionalni ..proste vanocni anarchie pokracuje
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Takze jak je videt, jidelnicek je ted primo profesionalni

Kdybych nevěděl, že to píšeš Ty, tak si myslím, že je to jídelníček nějakého kulturisty 3 týdny před soutěží.

Kámoš přišel taky s těma Omega 3, tak jsem si to koupil s ním v Kaufu a koukám, že dáváš 10g, mě ta dávka co říkal on (1g) přišla nějaká malá, ale kdybych měl dávat 10g, tak musím sežrat 20 tablet denně, to bych měl to balení na den a půl.
Luster

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Kámoš přišel taky s těma Omega 3, tak jsem si to koupil s ním v Kaufu a koukám, že dáváš 10g, mě ta dávka co říkal on (1g) přišla nějaká malá, ale kdybych měl dávat 10g, tak musím sežrat 20 tablet denně, to bych měl to balení na den a půl.
co sem tak vycetl, tak minimalni ucinna davka je od 3-5g, max pak tech 10g.. doporucuju vitaharmony, nefdesante nebo ja mam ted na zkousku od 4fitn3ss.cz
MAST3R

PříspěvekZaslal: út prosinec 25, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z fórfitness jsem bral teď BCAA a vůbec mě nenapadlo vzít i ty Omega 3, tak příště.
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.1.

KB TGU up to 1x32kg (warm up)

DB Floor Press - 3 x 3 45kg

2KB Military Press - 2 x 8, 2 x 7 (20+24kg)

KB Deep Push-Ups 2 x 12, 2 x 11

2KB Swing - 6x10 (20+24kg, 6x 30w/30r - lehkej shadow boxing )

Shadow Boxing - cca 5 min.

tretim tejdnem jedu novej trenink je to takovej mix, neco na silu a neco na svaly puvodni trenink sem nedokoncil, nemohl sem se divat na to, jak atrofuju ano je to hanba atd. bla bla.. nebyla na to vhodna doba a spousta dalsich vymluv nicmene ted me trenink bavi a zatim se mi dari porad pridavat, uz to teda zacina nekde tezknout, ale rad bych odjel jeste dalsi 2-3 tejdny.. a potom pride nejaka zmena

jidlo momentalne vubec neresim a to neni dobre.. clovek si na to moc rychle zvykne nejpozdejc od pristiho tejdne vyhodim aspon lepek a pak se uvidi co dal..
koncem mesice se objednam na krevni testy, abych vedel jak se pohnul cholesterol, bude zajimavy srovnat hodnoty po vicemene paleo a ted po praseni.. btw nechal sem se inspirovat v knizce 4hour body a davam pred spanim polikosanol, takze i to muze hrat jistou roli

jinak zada zda se drzej (klepu na drevo)), obcas v nich neco minimalne zacejtim, ale nijak me to neomezuje (u nekterejch cviku, ale porad radsi s vetsi rezervou..), objednal sem si jeste pro jistotu z 4fitn3ss vlastni mix MSM, glukosamin a chondroitin, tak snad to bude ok

to je asi vsechno
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1.

BB Zercher Squat - 3x3 86,5kg

KB Military Press - 3x3 30,5kg

KB Incline Bench Press + KB Row + Ab Work
12x24kg + 10x32kg + 10x
12x24kg + 10x32kg + 10x
12x24kg + 10x32kg + 10x

1A KB Towel Curl - 2x5 20kg

Shadow Boxing - 5 min.

dobrej trenink drepy s rezervou ale ne lehky, rad bych se do tech 3 tejdnu dostal ke 100kg (resp. 97,5kg, protoze doma vic nenalozim)), oproti tomu military uz dost tezky, ale i tak ok
potom uz jenom takova pumpa skoro bez prestavek
Luster

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.1.

1x KB TGU + 20x KB Swing - 8kg, 20kg, 24kg, 32kg, 24kg, 20kg, 8kg, 20kg, 24kg, 32kg

Handstand - 80s

Shadow Boxing - 5 min.

kratsi, ale povedeny pred treninkem me trochu bolelo rameno, ale TGU mi ho vylecil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: