|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
je na case tomu dat zase nejakej smysl  ..takze dneska sem zacal program EVEN EASIER STRENGTH by Dan John (a puvodne Pavel Tsatsouline), to bude provazet i zmena nechutnyho jidelnicku na Carb back-loading style, protoze perfektne zapadne do tyhle vanocni doby a nebudu si muset odpoustet zadny dobroty (vecer)  ale budu se snazit samozrejme i o "cistejsi" dny, kdy carbs budu brat prevazne z ovoce, pripadne brambor..
takze nova motivace, chut do cviceni a hlavne jasnej "plan"  nicmene log ted vest nebudu, nejspis by to nebylo vubec zajimavy (stejne jako do ted)), celkove se mi nechce tim "zatezovat", jo a jeste PS: na HSPU seru!!! nazdar (ale video dodam, to zas jo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 12:31 am Předmět: |
|
|
Tak jsem napiš občas aspoň něco, i klidně jenom jídlo, od té doby co nejím HC bodybuildersky 5x denně, tak si rád přečtu něco nového.
Jinak i když jsem nikdy moc nerozuměl tomu co cvičíš, tak jsem si stejně tvůj log otevřel a přečetl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
tesi me tvuj zajem, takze ti dam typicky priklad soucasnyho "jidelnicku"
snidane: vanocka / dva chleby s maslem a medem + 50g iso grow
obed: maso + brambory / knedliky / testoviny / pecivo
ptn: 50g iso grow
jidlo po treninku: maso + brambory / knedliky / testoviny / pecivo
vecere: 50g iso grow + dva chleby s maslem a medem / vanocka / cukrovi apod.
suple: Creatine MP, Iso Grow PHP, vit. C, Kremik, Zinek, Horcik, B komlex, Omega 3 (10g), pred spanim Bio-Kult 14
k tomu jidlu dal uziram behem dne ruzny sladkosti, jogurty apod., takze jak je videt, jidelnicek je ted primo profesionalni  ..proste vanocni anarchie pokracuje
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Takze jak je videt, jidelnicek je ted primo profesionalni |
Kdybych nevěděl, že to píšeš Ty, tak si myslím, že je to jídelníček nějakého kulturisty 3 týdny před soutěží.
Kámoš přišel taky s těma Omega 3, tak jsem si to koupil s ním v Kaufu a koukám, že dáváš 10g, mě ta dávka co říkal on (1g) přišla nějaká malá, ale kdybych měl dávat 10g, tak musím sežrat 20 tablet denně, to bych měl to balení na den a půl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Kámoš přišel taky s těma Omega 3, tak jsem si to koupil s ním v Kaufu a koukám, že dáváš 10g, mě ta dávka co říkal on (1g) přišla nějaká malá, ale kdybych měl dávat 10g, tak musím sežrat 20 tablet denně, to bych měl to balení na den a půl. | co sem tak vycetl, tak minimalni ucinna davka je od 3-5g, max pak tech 10g.. doporucuju vitaharmony, nefdesante nebo ja mam ted na zkousku od 4fitn3ss.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Z fórfitness jsem bral teď BCAA a vůbec mě nenapadlo vzít i ty Omega 3, tak příště. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 02, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
2.1.
KB TGU up to 1x32kg (warm up)
DB Floor Press - 3 x 3 45kg
2KB Military Press - 2 x 8, 2 x 7 (20+24kg)
KB Deep Push-Ups 2 x 12, 2 x 11
2KB Swing - 6x10 (20+24kg, 6x 30w/30r - lehkej shadow boxing )
Shadow Boxing - cca 5 min.
tretim tejdnem jedu novej trenink  je to takovej mix, neco na silu a neco na svaly  puvodni trenink sem nedokoncil, nemohl sem se divat na to, jak atrofuju  ano je to hanba atd. bla bla.. nebyla na to vhodna doba a spousta dalsich vymluv  nicmene ted me trenink bavi a zatim se mi dari porad pridavat, uz to teda zacina nekde tezknout, ale rad bych odjel jeste dalsi 2-3 tejdny.. a potom pride nejaka zmena
jidlo momentalne vubec neresim a to neni dobre.. clovek si na to moc rychle zvykne  nejpozdejc od pristiho tejdne vyhodim aspon lepek a pak se uvidi co dal..
koncem mesice se objednam na krevni testy, abych vedel jak se pohnul cholesterol, bude zajimavy srovnat hodnoty po vicemene paleo a ted po praseni.. btw nechal sem se inspirovat v knizce 4hour body a davam pred spanim polikosanol, takze i to muze hrat jistou roli
jinak zada zda se drzej (klepu na drevo)), obcas v nich neco minimalne zacejtim, ale nijak me to neomezuje (u nekterejch cviku, ale porad radsi s vetsi rezervou..), objednal sem si jeste pro jistotu z 4fitn3ss vlastni mix MSM, glukosamin a chondroitin, tak snad to bude ok
to je asi vsechno
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 04, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
4.1.
BB Zercher Squat - 3x3 86,5kg
KB Military Press - 3x3 30,5kg
KB Incline Bench Press + KB Row + Ab Work
12x24kg + 10x32kg + 10x
12x24kg + 10x32kg + 10x
12x24kg + 10x32kg + 10x
1A KB Towel Curl - 2x5 20kg
Shadow Boxing - 5 min.
dobrej trenink  drepy s rezervou ale ne lehky, rad bych se do tech 3 tejdnu dostal ke 100kg (resp. 97,5kg, protoze doma vic nenalozim)), oproti tomu military uz dost tezky, ale i tak ok
potom uz jenom takova pumpa  skoro bez prestavek
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne leden 06, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
6.1.
1x KB TGU + 20x KB Swing - 8kg, 20kg, 24kg, 32kg, 24kg, 20kg, 8kg, 20kg, 24kg, 32kg
Handstand - 80s
Shadow Boxing - 5 min.
kratsi, ale povedeny  pred treninkem me trochu bolelo rameno, ale TGU mi ho vylecil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|