|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tak lokty už mírně povolily. Je za mnou první pseudoparodie na trénink v podobě shybů a lehkého benche. Dneska tři dny poté si jdu dát první seriozní fullbody s lehčími váhami. Částečně mě namotivoval i návrat Drapera...ale já mám trochu jiný problém než ztrátu motivace. Té je až až. Snad už mě ty lokty brzo povolí úplně. Zatím jsem měl jen jednu injekci v každém z nich. Je to od nich 2 týdny.
Používám bandáže, které mají spíš zateplovací funkci a snažím se je dobře prohřát před cvičením. Protahuju přes den šlachy a večer si střídám studenou a teplou vodu na lokty...
Železu zdar! BW je 68kg _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Částečně mě namotivoval i návrat Drapera... |
Dik, ale nevim, co je motivujiciho na tom, ze po 10 letech cviceni s par sypkama ted bojuji s 35kg na benchu
Jinak drzim palce k tvemu navratu, budu te sledovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Že jsem na tom stejně i bez předchozí sypky!!
Trénink je zamnou. Nic moc...dřepy jsem odjel 5x8x50kg, tam byla celkem rezerva, ale nic extra. Pak jsem šel na bench. Při rozcvičování mi v dolní pozici pokaždé přeskočí šlacha v lokti, prostě si nějak "přesedne". Nebolí to ale je to dost nepříjemný pocit.
Takže změna na rozpažky jednoruček a v tu chvíli se ozvala bolest lokte, takže zkouška benche s jednoručkama, ale taky bolest...potomuž jsem šel jen na shyby, ty jsou v pohodě. Síla nic moc, takže mě to vyšlo akorát na pyramidku 5, 5, 3, a pak lehké přítahy...
Jediné kde vím že bych měl slušné výkony, je mrtvola, tam by to ke stovce šlo samo, ale nechci tak zatěžovat úchop, na to je ještě čas.
Kdeže má Poman to rehabko? v Brně? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Trénink 9.10.2012
Dřepy 1x10x30, 1x5x50, 5x5x70
Lokty bolí, víc toho nešlo
Můj ortoped mi naordinoval jako další léčbu elektriku. Předtím mě léčili protizánětlivými prášky, pak po jedné injekci do každé ruky a teď tohle...achjo, to se toho už asi nezbavím _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
trenink pred vikendem
bench 5x10x40
drepy 5x10x50
bic a bricho
trenink 30.10.
bench 5x10x40
drep 1*10*50, 5x10x70
krceni ramen 4*10*50
lokty jsou na tom cim dal tim lip:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
trenink 2.11.2012
mrtvoly napnute nohy 6x8x70
trenink 3.11.2012
bench hlavou nahoru 5x8x30
bench 5x8x50, 1x6x60+4x
drepy 8x6x70
shyby
bic
poprve jsem navstivil verejne fitko! kupodivu jsem poslal bench o x kilo vys nez jsem cekal...dost zajimave. bohuzel mam ale svalovku snad vsude:/ _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
trenink 13.11.2012
bench 10*30, 3*10*40, 2*5*50
rozpazky jednoruc v leze 3*12*12
tlaky vc v sede pred hlavu 4*10*20
krceni ramen s vc 3*10*40
superserie bic tric kladka+ez+kladiva+orechy asi deset serii
zacatek nic extra a po trapezech sem to chtel zabalit ale nakonec sem jeste sel na ty paze. dobre sem udelal. takovy trenink sem dlouho nezazil, pumpa jako blazen. tak velke paze sem mel naposled kdyz sem byl o 5 kg tezsi:)
lokty porad boli, snazim se to hodne protahovat. dneska me namotivoval drejpruv log:) mrk mrk:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | dneska me namotivoval drejpruv log:) |
neboj, neboj sleduju to tady poctive :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so listopad 17, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
trenink 17.11.2012
bench 10*30, 10*45, 8*55, 4*10*40
tlaky vc v sede 3*8*25
pritahy vc k brade 4*15*25
bic tric superserie jako minule
jedi sice fujtajbl trickoplazo trenink ale ted me to proste bavi, lokty reagujou kamaradsky. super pumpa pazi a ega..:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
trenink 30.11.2012
nesapsal sem si jeden seriozni trenink tak tyden zpet.
ten dnesni:
bench sikma nahoru4*10*40, 3*6*50, 10*40
rozpazky na prsa tri serie
lehce ramena tlaky vc v sede 3*10*20
pritahy vc k brade 3*10*20
lehce bic a tric[/b] _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so leden 12, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
od posledniho zapisu se intenzivne lecim se zanety loktu. osteparsky. vazim kolem tech 68 kg. kazdym dnem doufam ze se opet blizi navrat do treninku. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
Po jednom roce můžu říct, že jsou moje lokty v 80% kondici, která mi dovolí slušně cvičit. Nepodstupoval jsem už žádné terapie, léčení ani nic podobného. Jen jsem odešel z fyzicky náročné práce. Zatím tak lehce cvičím, připravuju tělo na návrat.
Od začátku logu uplynuly asi čtyři roky. Já můžu jen směle konstatovat, že jsem se za tu dobu nikam nedostal. Všechno co jsem kdy nabral, je zase pryč. Jediné co mi zůstalo jsou bolavé lokty :D jo a navíc mě poslední měsíc bolí pravé rameno.
Doufám že od nového roku se mi začne dařit trochu líp. Nejpozitivnější co sem letos zažil byla asi exkurze do Nutrendu tady prostřednictvím Ronnie. Bylo super Vás vidět _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po únor 10, 2014 12:00 pm Předmět: A jedem :) |
|
|
Nyní nastal čas dát tréninku zase hlavu a patu. Mám za sebou cca 2 měsíční uvádění do provozu. To zahrnovalo dřepy, mrtvoly, benche, bic ez, tric kladka, horní kladka na záda. Celkem se mi podařilo dostat lokty do stavu kdy s nima zvládnu cvičit. Většinou po tréninku už ani nebolí.
Takže zahajuji korte, stejně jako před čtyřmi lety zpátky. Dokonce i se stejnými vahami. Jediné co mě teďka trápí jsou pořád ty ramena. Nedokážu ani přesně určit odkud bolest vychází. Buď jsou to úpony bočních delt, nebo něco vevnitř kloubu...Proto ramena vůbec necvičím. Bench si taky podseknu.
Suplementace pouze v podobě Flexit drinku po ránu, malta s glukopurem po tréninku, občas i po ránu.
Váhy pro první týden korteho:
Mrtvola:70kg
Bench:35kg
Dřep:60kg
BW:68 _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po únor 10, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
1.den Korte-10.2.2014
DL 5x5x70
Bench 6x6x35
Squat 5x5x60
Výpony 4x15x48
Mrtvola tak střední obtížnost, bench v klídečku (teď cvičím s mírně zvedlou lavicí, podloženou o 2cm pod hlavou a je to mnohem lepší z hlediska mechaniky pohybu) a dřepy taky tak střední obtížnost. Rozhodně jsem čekal že to bude lehčí s ohledem na dost nízké váhy. Snad budu dobře nabírat ať to sílí. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Log který budu sledovat.. :-) doufám že ti to pujde....! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|