|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po leden 07, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | kubaz napsal: | ja mam celkove stravu poresenou, protein nepotrebuju, kreatin dostal kamos k velkemu nakupu zdarma, takze mi ho daroval |
od koho ho asi dostal ? |
od takovyho jednoho velkyho kluka co si rad hraje s koulema
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 07, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | nEcro napsal: | | kubaz napsal: | ja mam celkove stravu poresenou, protein nepotrebuju, kreatin dostal kamos k velkemu nakupu zdarma, takze mi ho daroval |
od koho ho asi dostal ? |
od takovyho jednoho velkyho kluka co si rad hraje s koulema |
takovejch znám
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so leden 12, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
zdar, ja to takhle cvicil dlouhou dobu uz kdysi a ted se k tomu zase na chvilku vracim, aby nebyla nuda
A: prsa,zada,ramena
benchpress hlavou nahoru, benchpress, rozpazky
kladka vrchni,pritahy jr,hyperextenze
tlaky, rozpazky
B: nohy,ruce
drepy,legpress,predkop,lytka
bic vc zdvihy
tric benc
bic scott
tric kladka/stroj
na vse vzdycky 2 rozcvicovaci + 3 pracovni serie, 8-12 opakovani
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
akce proměna před a po :
- trvání 3 měsíce od registrace ( registrace od 15.1. - 15.2.2013 )
- za každé kilo tuku dole odměna 300 Kč na kredit
- změření před a po na InBody + porada s trénérem a doporučení cvičení a stravování
- startovní / zápisné 500 Kč
- akce je pro každého u nás registrovaného člena
Hodně zdaru :)
Váš team Top Fitness
Challenge accepted, dneska rano rovnych 104, za 3 mesice bych chtel videt 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
tak nejak se snazim uz naplanovat tu dietu, zatim jsem si to naplanoval nasledovne
1. mesic : 350-400g sachru, dam pryc samozrejme veskere sladkosti blbosti tucne smazene, 4x tydne trenink a kardio 15min pokazde
2. mesic : uz trosku pohybu sacharidy, me oblibene 300-300-300-max ( max neznamena praseci den hamburgery apod. , proste jen max kvalitnich sachru a stahnuti bilkovin ) , kardio stale tech 15-20min po treninku, trenink stale 4x tydne
3. mesic : trenink 4x tydne, vlny 100-200-300-max ,kardio 30min po treninku, trenink 4x tydne
uvidime jeste mozna neco pomenim, jelikoz jsem ted v te fazi kdy jim 3x denne a mam asi 200g sacharidu, nevim nevim jak zareaguju na nejakych 350-400, uvidime, trenink vice nez 4x tydne nedam, myslim si ze by to naturalne nemelo smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Máte celkem parádní akci ve fitku, ale z tvých výsledků asi nebudou moc nadšený _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak nejak se snazim uz naplanovat tu dietu, zatim jsem si to naplanoval nasledovne
1. mesic : 350-400g sachru, dam pryc samozrejme veskere sladkosti blbosti tucne smazene, 4x tydne trenink a kardio 15min pokazde
2. mesic : uz trosku pohybu sacharidy, me oblibene 300-300-300-max ( max neznamena praseci den hamburgery apod. , proste jen max kvalitnich sachru a stahnuti bilkovin ) , kardio stale tech 15-20min po treninku, trenink stale 4x tydne
3. mesic : trenink 4x tydne, vlny 100-200-300-max ,kardio 30min po treninku, trenink 4x tydne
uvidime jeste mozna neco pomenim, jelikoz jsem ted v te fazi kdy jim 3x denne a mam asi 200g sacharidu, nevim nevim jak zareaguju na nejakych 350-400, uvidime, trenink vice nez 4x tydne nedam, myslim si ze by to naturalne nemelo smysl |
Rad bych se zeptal... myslis ze je lepsi davat 4xtydne kratky kardio po treninku nebo treba 2xtydne delsi kardio mimo trenink (treba 40min)? Jeste bych se zeptal, co davas po treninku v takovyhle diete (jestli nakej PTN davas)?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
dle meho nazoru je lepsi kratsi ale casteji, taky mi to tak i vyhovuje, po treninku nedavam nic ale doporucim urcite kvalitrychlovstrebatelny protein, v nejlepsim pripade hydro, jestli nejsou finance tak syrovatkovy protein bez vyssiho obsahu sacharidu a tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Máte celkem parádní akci ve fitku, ale z tvých výsledků asi nebudou moc nadšený |
je mi jasny ze to maji jen jako vyzvu pro zensky co zhubnou 3 kila svalu a maj z toho stalyho zakaznika, tak jim tam trochu provyrim vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Wojtkingson napsal: | Máte celkem parádní akci ve fitku, ale z tvých výsledků asi nebudou moc nadšený |
je mi jasny ze to maji jen jako vyzvu pro zensky co zhubnou 3 kila svalu a maj z toho stalyho zakaznika, tak jim tam trochu provyrim vody |
to bude masivní kredit :-D příští rok tam dají nějakou doplňkovou klauzuli aby ses nemohl zúčastnit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|