|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 29, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Pán mi silně připomíná pouťovou opičku na gumičce z 80tých let _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
I k vám chodej do posilky malý deti? U nás byl malej kluk - asi třeťák na základce, spolu s bráchou (cca 15ti letý). Ten malej cvičil hrozne, při každém cviku procvičoval celý telo, mlátil činky o zem. Řekl sem mu, ať zvedá menší záťež, že pak to bude mít väčší efekt, ale on mne ignoroval a cvičil zas to samý. A jeho brácha by si zasloužil po vejcích - cvičil si své a bylo mu jedno, co delá jeho ml. brácha.
A navíc se motal okolo mňe, když sem dřepoval
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Jo ty chces aby mel takovy maly smrad rozum a zodpovednost?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo ty chces aby mel takovy maly smrad rozum a zodpovednost? |
Když ji kolikrát nemaj ani trenéři, kteří jsou za to placený...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo ty chces aby mel takovy maly smrad rozum a zodpovednost? |
Ne myslím, že takový deti nemaj v posilovne co delat
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak to teda souhlasim.. blbe trenery jsem nastesti nepotkal, jen blbe lidi :D. Muzes byt jeste rad za decka, kdyz si nekteri exoti berou pry i psa s sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
| keis09 napsal: | I k vám chodej do posilky malý deti? U nás byl malej kluk - asi třeťák na základce, spolu s bráchou (cca 15ti letý). Ten malej cvičil hrozne, při každém cviku procvičoval celý telo, mlátil činky o zem. Řekl sem mu, ať zvedá menší záťež, že pak to bude mít väčší efekt, ale on mne ignoroval a cvičil zas to samý. A jeho brácha by si zasloužil po vejcích - cvičil si své a bylo mu jedno, co delá jeho ml. brácha.
A navíc se motal okolo mňe, když sem dřepoval *a18* |
Ted na Harfu chodi skupinka takovych malych pochcanych rusu co se snazi delat (zrejme) mma. Jeden cvici, sedm dalsich kolem nej stoji, povidaj si, zaclaneji, hazeji cinkami, prohlizeji se v zrcadlech (bicak kazdej tak 22cm), v Reebok zone, kde bezne lehaj holky na zinenky a strecuji se tam rvou jak banda bukvic, ze by jim nekdo z milionu mistnich treneru neco rekl, to vubec..grrr...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Když jsem chodíval k Jablonickému do posilovny, tak tam taky běhala čivava. Zatím se mi nikdy nepletla pod nohy tak jsem to nemusel řešit. Ale je pravda že nechat tak malého a chatrného psa běhat po posilovně není nejlepší nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | | Když jsem chodíval k Jablonickému do posilovny, tak tam taky běhala čivava. Zatím se mi nikdy nepletla pod nohy tak jsem to nemusel řešit. Ale je pravda že nechat tak malého a chatrného psa běhat po posilovně není nejlepší nápad. |
To mám na mysli Relax
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Ted tam uz tolik nebeha, asi ho nekdo pohladil cinkou _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|