|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: st leden 16, 2013 12:09 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | guruhonza napsal: | | cukry tuky, nech sa pači |
Já vidím banán, arašídové máslo a celozrnný toast, nic proti nemám :) |
a banán je co? ... kombinace rychlých cukrů a tuku je nejzákladnější chyba, kterou člověk, co chce přibírat kvalitně může vůbec udělat...
EDIT: chuťově se ale banán s arašídovým máslem nádherně doplňuje, právě jsem vyzkoušel jednu lžičku... mňam... jako desert jednou za čas proč ne, ale rozhodně bych to nejedl pravidelně, to už by se pravděpodobně projevilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 02, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Americký týden v Lidlu. Hurá na peanut butter! |
Zase? dyt to bylo onehdá. Tím líp
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so březen 02, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Davesix napsal: | Americký týden v Lidlu. Hurá na peanut butter! |
Zase? dyt to bylo onehdá. Tím líp |
Mně právě dochází poslední pixle ze zásob, které jsem nakoupil, takže to přišlo přesně v pravou chvíli
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 05, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
:D 10 sklenic doma... tentokrát už jen s červeným víčkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 05, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
:D já nějaký prodám a zbytek bude na cesty do domácích proteinových tyčinek. Normálně toho moc nesním.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: út březen 05, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Když už se tu nakouslo téma cukry ee spolu s tuky...má někdo nápad či snad ověřený recept jak spojit tuk s bílkovinou v případě arašídového másla? Nějak mě nic moc nenapadá krom nějaké proteinovo-máslové zmrzliny či krému..
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út březen 05, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
taky sem si dneska poridil 3flasky a je to vazne dobry
Guru nechces sem prosimte hodit tvuj recept na proteinove tycinky? dik _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 05, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Tak pro mě je to máslo z Lidlu lehce zklámání, ale jíst se to dá, s mlékem je to v pohodě. Kdybych ale k tomu neměl mléko, nevim nevim.  Já radši méně slaný a lehce víc sladší. Nemá někdo tip na takové ar. máslo? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út březen 05, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak pro mě je to máslo z Lidlu lehce zklámání, ale jíst se to dá, s mlékem je to v pohodě. Kdybych ale k tomu neměl mléko, nevim nevim. Já radši méně slaný a lehce víc sladší. Nemá někdo tip na takové ar. máslo? |
Pro mě nejlepší Skippy
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 05, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | taky sem si dneska poridil 3flasky a je to vazne dobry
Guru nechces sem prosimte hodit tvuj recept na proteinove tycinky? dik |
Budu zkoušet tohle z facebooku a dávám tomu velké šance. Smozřejmě vynechám pár surovin a nahradím je něčím. Dýňová semínka, nebo sušený mlíko... pfff
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567658593246160&set=a.539556899389663.129122.165671473444876&type=1&theater
"Recept na proteinové musli tyčinky:
Tyčinky jsou velmi chutné a zároveň slouží jako vynikající zdroj bílkovin pro budování svalové hmoty, komplexních sacharidů sloužících jako zdroj energie a esenciálních mastných kyselin (omega 3,6), které si tělo nedokáže samo syntetizovat a jsou nezbytné pro jeho správnou funkci. Také jsou kvalitním zdrojem minerálů a vitaminů.
Suroviny:
100 g ovesných vloček
100g rozmixovaných vloček
20g sušeného odstředěného mléka
2 odměrky proteinu
20g sušených rozinek/brusinek
10 g slunečnicových semínek
10g dýňových semínek
10g mandlí
20g arašídového másla
70 ml mléka
Postup:
Vše smícháme dohromady, kromě mléka. Mléko si odměříme stranou a postupně ho přiléváme do zhotovené směsi, dokud nemá správnou tvarovací konzistenci. Z tohoto těsta poté tvarujeme tyčinky, které zabalíme do alobalu a necháme několik hodin v lednici uležet.
Nutriční hodnoty na 100g:
Bílkoviny: 25,2g
Sacharidy: 39g
Nasycené MK: 2,1g
Mononenasycené MK: 4,1g
Omega 6 MK: 13,7g
Omega 3 MK: 0,08g"
krosař: to se dělá normálně.... protein burákové máslo kousky ořechů/mandlí a smíchat to s vodou a dát zmrazit...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|