|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: st únor 27, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | slušný progres... taky jsem myslel, že holky nosí do fitka takové ty elastické tyhle každopádně čas přeměřit se, jak rostou obvody |
... to bohužel není progres, ale prodres :)
a tyhlety elastické tyhle, tohle prostě evidentně taky někdy nevydrží ... jdu šít a doufat, že na závodech žádné praskavé zvuky vydávat nebudu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 8:22 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Tom.K. dne čt únor 28, 2013 10:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
... a sakra :D ... rodinná rada mě vyčlenila z dnešní návštěvy aquaparku už teď
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
tak nějak :D ... promarnila jsem jedinečnou příležitost narazit si zas kostrč na tobogánu
zítra odjezd směr Krnov ... doufám, že se mi podaří celkově zlepšit o nějakých 10 - 15kg, ale spokojím se i s pouhým přežitím akce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
držím palec, měl by z toho být i živý přenos, tak jsem zvědavý, jestli se k tomu dostanu, přivez nějakou medaili a osobáček  (koukám, že jste tam dvě do 57 kg a ta druhá je M2, ale jezdí se asi kvůli zkušenostem, že.)
--
edit, viz pravidla fora
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
... uf :D ... děkuji za podporu, budu se snažit, ale raději se v sobotu věnuj (te) nějakým bohulibějším činnostem, než sledování lifterských důchodkyň na monitoru :D
... a jo, v ženách je tam zas narváno, bude to duel zkušená závodnice kontra jelito :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
blahopřeji k absolutnímu vítězství v katerorii žen, živák jsem nestíhal.
// EDIT 3. 3. 2013: I když jsem zde umístil starý záznam na oblastní kolo, které proběhlo již 2. 2. 2013 - jak postřehla e-witchka - tak už ho tady pro zájemce nechám.
21. Mistrovství Severní Moravy v silovém trojboji mužů a žen, Krnov
| citace: | | http://www.youtube.com/playlist?list=PL-eG4lroSkwmkfr3On8ZlvoFIZTfLv_y2 |
DŘEP: 00:16 80 kg, 08:20 82,5 kg, 17:00 85 kg
BENČ: 00:45 45 kg, 06:15 47,5 kg, 11:55 50 kg
MRTVÝ TAH: 00:55 100 kg, 05:30 105 kg, 10:40 110 kg
Naposledy upravil vlk# dne ne březen 03, 2013 11:09 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 02, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | blahopřeji k absolutnímu vítězství v katerorii žen, živák jsem nestíhal, tak se alespoň podívám na záznam... koukám, že na dřepu jsi hned první ;)
| citace: | | http://www.youtube.com/playlist?list=PL-eG4lroSkwmkfr3On8ZlvoFIZTfLv_y2 |
doufám, že tentokrát mi to žádný anonym, který se obává konkurence a ohání pravidly, zase nesmaže, i když sám žádný odkaz na živý přenost nenabídnul. |
klidne to pis velkym, ja se pod to podepisu
GLATULUJU
mas stesti, ze nejde libat pres WiFi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
... děkuji děkuji :)
pan vlčák si trochu popletl záznamy (ten aktuální ještě ani není k vidění), takže mi tu vlastně zodpovědně zpracoval mé výsledky z "oblasti" před měsícem
včera to bylo takto:
až na t.h. 53kg (nechápu  ) jsem spokojenááá :D
... podrobnosti napíšu později, je mi tak blbě, že nemám ani tužku
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:32 pm Předmět: |
|
|
... a záznam je na světě:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL-eG4lroSkwkeXXaeUBfJGcadhbg-zdJ1
dřep (4:20, 12:40, 22:00) ...  ... něco s tím udělám, ale za těch 90 jsem ráda
benč ( 1:05, 10:50, 20:45)... zde jsem ráda i za těch vydřených neplatných 65 ... nějak jsem dřív nechápala, proč se u toho zvedají zadky ... tak už mi to asi začíná docházet :D
zdechlina (2:40, 9:25, 15:45) ... to se mi líbilo, i když už jsem byla dost unavená ... subjektivní pocit při pokusech:
105-těžký, 112,5 lehký, 115 těžký, ale míň, jak těch 105 :D ... kolena celkem v poho
těší mě, že to poměrně vyšlo, přihodila jsem 20kg (čemuž ovšem vděčím zejména benči v dresu) .... a přežila
(děkuji Mirkovi Hejdovi za pěknou momentku)
... teď nebudu mít 2 měsíce čas trénovat, jen nějaká udržovačka 1-2x týdně
chtěla bych přesto aspoň na masters koncem dubna, tak uvidíme, jak se to vyvrbí ...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|