e-witch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 480, 481, 482  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - e-witch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> e-witch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
..... jenom ta mrtvola, první pokus trochu kolena, ale zase slušný tah, ovšem druhý pokus na 112,5 kg a zvláště pak třetí na 115 kg... to trhnutí na začátku, to je co? ale viděl jsem i tvou soupeřku, která tahala klasicky a její kočičák... máš nejlepší techniku ze všech holek

... toš trochu dynamiky, né ? ... potřebovala jsem to nutně zvednout, víš :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to skubnuti pri startu mrtvoly neni zrovna super pro zada. Drep tlacis stale kolena k sobe. Bandaze sis motala sama? Vypadalo to,ze je mas hodne na volno.

Vykony, ale lezou a myslim, ze cesky rekord v benci je jen otazkou casu. Drzim palce at to jde porad nahoru :)
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ale viděl jsem i tvou soupeřku, která tahala klasicky a její kočičák... máš nejlepší techniku ze všech holek

Je to divny, ale nejvic prasackou techniku na mrtvolu maji holky. Videt nejakou holku s opravdu peknou technikou je pomalu zazrak.

U kluku se takove divociny moc nevidi. Mozna je to tim, z zvedaji prece jen o trochu vic a ti s prasackou technikou se uz odrovnali :)
e-witch

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... když jsem si naposled vázala sama bandáže, bylo to tak kvalitní, že jsem si cestou jednu přišlápla ...

děkuji za palce i připomínky :)
... budu muset trochu překopat další tréninky, tak by mě potěšilo, kdyby se někomu zachtělo napsat mi pro zajímavost názor, jakým způsobem by ty moje prasárny šly trénovat jen 2x do týdne...
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
U kluku se takove divociny moc nevidi. Mozna je to tim, z zvedaji prece jen o trochu vic a ti s prasackou technikou se uz odrovnali :)

tak abych se e-witchky zastal... na dřep 1,7x BW (dobrý výkon), na benč 1,1x BW a málem 1,2x (slušný základ), mrtvola skoro 2,2x BW (hodně dobrý)... na to že je holka a začínající lifter. jasně, že těží ze své "podváhy"... ale o to více jí to musí dát práce ;)
drlift_

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
drlift_ napsal:

tak abych se e-witchky zastal... na dřep 1,7x BW (dobrý výkon), na benč 1,1x BW a málem 1,2x (slušný základ), mrtvola skoro 2,2x BW (hodně dobrý)... na to že je holka a začínající lifter. jasně, že těží ze své "podváhy"... ale o to více jí to musí dát práce ;)

Ja nezpochybnoval jeji vykon. Nazvedala peknej trojboj. Mel jsem na mysli to, ze na vyssich vahach na spatnou techniku doplatis zpravidla podstatne driv.
e-witch

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... v pohodě :) ... o většině svých chyb vím, případné další mi doufám taky neprojdou :) a až bude větší prostor pro změny, zapracuju podstatněji na jejich likvidaci

... odrovnat se nemohu, kdo by doma oral
magion

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... odrovnat se nemohu, kdo by doma oral

dedek oral, babka anal
e-witch

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jasně
e-witch

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... odcházím na trénink posilněna kompletním krmivem pro volně žijící zpěvné ptactvo od Vitakraftu "Mit Liebe füttern"

tušila jsem, že ho nemám stavět na polici vedle svého Müsli

... ále tak píšou "ENERGY mit PROTEIN", tak když už to šlo omylem do mlíka, přece to nevyhodím ...

a jestli mi to tu poté, co jsem posnídala jak slepice, zcenzurujete jako reklamu na sportovní výživu, končím s logem !

.... jáááá s písničkou jdu jako ptáček :)
CIZO

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

píp?

Derek Poundstone
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoška jednou dojela ke své mamce, ona nebyla doma a ona si tam vzala nějaký keksíky, co byly na na lince. Seděla v křesle, křoupala to a přišla její mamka, prej se na ní dívala, ptala se, jak jí to chutná, ona že to je dobrý a pak jí řekla, že to je ale pro psa
e-witch

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D
... kámoška bude mít lesklou srst ... v době, kdy existují potkaní bonbony s lecitinem se není čemu divit ... mé dítě je chuťově hodnotí vysoko a s oblibou nabízí návštěvám :)

... jinak ptactvo se nemusí obávat, včerejší trénink stál za prd, jen jsem si protáhla brka
lehkým benčem a pár dřepy

... i tak jsem unavená a rozbitá ... a na další přípravě se nějak nemůžeme shodnout ... při průběhu včerejšího dne - 4.30 budíček/práce/jednání/zrní/"trénink"/dítě/školení/večírek SRPŠ/řízek/bramsal/tanec/víno (... a co si nepamatuju, to se nestalo) - se není čemu divit, vyjma večírku a zrní s řízkem, to v následujících 8 týdnech bude vypadat pořád zhruba takto
e-witch

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3.2013

mrtvý tah
10x40, 8x50, 6x60,
4x85, 3x90, 3x95, 3x100
1x110kg

dotah od kolen
3x130, 3x135, 3x140
1x150, 1x155kg

trapéz s v.č.
5x5x60kg

zkracovačky šikmé
5x50

přednožování
5x16

... všechno těžké, lepra k tomu
vlk#

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3x100 kg bez dresu (?)... pěkné

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - e-witch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 480, 481, 482  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: