SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co by ste použili jako potréninkáč:
massive 1100 nebo maltox+wpc 80 ? (1500g maltox+250g wpc)
používám maltox a to wpc davam 80g po treninku.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
555SIMI555

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
pokud máš protein - stačí G15... pokud ne - Go Pro 30, který obsahuje více bílkovin.

jinak mám doma GO PRO 30 a nemůžu si stěžovat, chuť super, nepění (ve vodě), nepráší, stravitelnost taky v pohodě :)

takže by jsi namíchal po tréninku, když mám protein ten G15 do něj nebo gainer a za 20 min protein ?[/quote]
Spam

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
citace:
pokud máš protein - stačí G15... pokud ne - Go Pro 30, který obsahuje více bílkovin.

jinak mám doma GO PRO 30 a nemůžu si stěžovat, chuť super, nepění (ve vodě), nepráší, stravitelnost taky v pohodě :)

takže by jsi namíchal po tréninku, když mám protein ten G15 do něj nebo gainer a za 20 min protein ?
[/quote]
Dej Gainer a do něj protein... množství v jakém to smícháš musíš vědět sám abys tam měl optimální zastoupení S a B
jachym

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to bude hloupý dotaz, ale jedna věc mi trochu vrtá hlavou.
Často se dívám na jídelníčky a většinu těch jídel, který tvoří převážnou část bodybuilderů chápu - arašídový máslo, maso, doplnky, avokádo, tvaroh atd atd.
Co mi ale pořád vrtá hlavou je ta rýže..... vídávám to i tady, většina z vás má v 90% případů jako přílohu rýži. Není mi totiž moc jasné, v čem je v tomto ohledu rýže lepší než těstoviny. Obojí jsou pomalý cukry, obsahově co B/S/T to vychází v podstatě stejně, existuje sice zdravější hnědá, ale stejně tak jsou celozrnný těstoviny navíc co jsem tak četl, tak většina stejně jí tu klasickou jasmínovou apod. Výhoda těstovin pro mě osobně je, že se samozřejmě snázeji připravují (nemám rýžovar), asi vyjdou i levněji a navíc mi i víc chutnaji. Čili mě zajímá jestli je nějaký konkrétní důvod, proč je rýže lepší volbou než těstoviny nebo jestli je to jedno.
DaHoop

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Možná to bude hloupý dotaz, ale jedna věc mi trochu vrtá hlavou.
Často se dívám na jídelníčky a většinu těch jídel, který tvoří převážnou část bodybuilderů chápu - arašídový máslo, maso, doplnky, avokádo, tvaroh atd atd.
Co mi ale pořád vrtá hlavou je ta rýže..... vídávám to i tady, většina z vás má v 90% případů jako přílohu rýži. Není mi totiž moc jasné, v čem je v tomto ohledu rýže lepší než těstoviny. Obojí jsou pomalý cukry, obsahově co B/S/T to vychází v podstatě stejně, existuje sice zdravější hnědá, ale stejně tak jsou celozrnný těstoviny navíc co jsem tak četl, tak většina stejně jí tu klasickou jasmínovou apod. Výhoda těstovin pro mě osobně je, že se samozřejmě snázeji připravují (nemám rýžovar), asi vyjdou i levněji a navíc mi i víc chutnaji. Čili mě zajímá jestli je nějaký konkrétní důvod, proč je rýže lepší volbou než těstoviny nebo jestli je to jedno.

O nejakym biologickym nebo chemickym duvodu nevim, ale me osobne vic chutnaj (dejme tomu) kruti prsa s ryzi nez kruti prsa s testovinama. K veceri mam pak testoviny s tunakem a osobne mezi ryzi a testovinama extra rozdil nedelam
Study

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym: Já se tomu taky divil. Podle mě i mají kvalitní těstoviny z tvrdé pšenice větší výživovou hodnotu, sám jsem je ted měl jako přílohu ke všemu 2,5 roku a nestěžoval jsem si. Před pár dny sem si říkál, že tu rýži zkusím taky, obyčejná parboiled je strašný hnus, tak jsem zkusil jasminovou od větnamců je to fakt příjemná změna :)

Ono to bude asi kvůli tomu, že maso-rýže, se k sobe hodí víc jak těsoviny a maso. A neřekl bych že je to uvařené za dlouho. Já to vařím úplně stejně jak ty těstoviny.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
jachym

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý... ale asi to bude pravda, jde čistě o chuť a zvyk, čili budu dál jíst radši těstoviny :D
Fexory

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si myslíte složením o MUSCLETECH MASS-TECH ? Muscletech jako firmu rád nemám ale tento produkt vypadá složením dobře chtěl bych nějakej gainer s kvalitním složením. Ještě mě napadlo jumbo ztěch dražších.
frkovnik

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Rád bych si pořídil nový gainer (momentálně dochází Mutant Mass). Nyní ovšem koukám po nějakym, který neobsahuje umělá sladidla (i když po pravdě nevím, v jak velkém poměru jsou v běžných gainerech). Nejvíce mě asi láká Compress Big, ale ten bohužel acesulfam K a sukralózu obsahuje.

Jediný, který jsem našel je - JUMBO

Cena poměrně vysoká, ale vůbec nevím, jaké má tento gainer účinky - má někdo zkušenosti?

Dále bych se rád optal, zda-li je velký rozdíl, mezi takto drahým gainerem, nebo jestli je stejně efektivní kvalitní protein + maltodextroza?

Moc děkuji za info :)
Insano41

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mi dneska došlo jahodové Go Pro 30... v mléku s kreatinem pění jak hájzl, ale chuť je příjemná...takový milkshake z Mc'Donalda.... jsem zvědavý, jak na tom bude s vodou (předpokládám, že pěnivost bude mnohem menší, myslím jak na tom bude chuťově - věřím, že bude dobrá, jak je u extrifitu zvykem) ..
stewie

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaute. Chcel by som si kúpiť 2x gainer po 3KG aby som naberal čo najrýchlejšie. Má to zmysel alebo by som si mal kúpiť nejaký jeden väčší? V akom obchode sú momentálne najlepšie ceny? Netreba mať prestávku pri braní gainer? Ešte by som chcel Amináče na regeneráciu. Rozpočet mám 100€.

Viem, že je to veľa otázok ale nejako veľmi sa nevyznám .
Ďakujem predom za odpovede.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 8:37 pm    Předmět: insano 41 Odpovědět s citátem

tak mi dneska došlo jahodové Go Pro 30... v mléku s kreatinem pění jak hájzl, ale chuť je příjemná...takový milkshake z Mc'Donalda.... jsem zvědavý, jak na tom bude s vodou (předpokládám, že pěnivost bude mnohem menší, myslím jak na tom bude chuťově - věřím, že bude dobrá, jak je u extrifitu zvykem) ..

Dával jsem 2 odměrky do cca 450 ml, pěna spadne rychle a pak už Tě čeká jen ta lahoda
Insano41

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 4:18 pm    Předmět: Re: insano 41 Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:

Dával jsem 2 odměrky do cca 450 ml, pěna spadne rychle a pak už Tě čeká jen ta lahoda

tak i ve vodě pění hrozně, bohužel pěna padá u mě dost pomalu teda a zasekne se zhruba 50/50 voda pěna.. u čokoládové příchuti to bylo uplně někde jinde - skoro žádná pěna... každopádně chuť excelentní
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 8:24 pm    Předmět: Re: insano 41 Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
Johny.Fox napsal:

tak i ve vodě pění hrozně, bohužel pěna padá u mě dost pomalu teda a zasekne se zhruba 50/50 voda pěna.. u čokoládové příchuti to bylo uplně někde jinde - skoro žádná pěna... každopádně chuť excelentní

Zkus si pohrát s teplotou vody, takhle to fungovalo u Whey Core 100, mělo to docela vliv na pěnivost
TheCory

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 12:02 am    Předmět: Gainery Odpovědět s citátem

Tak musím uznat, že pro mne nemá konkurenci Go Pro 30. Po nějaké době, kdy jsem zkoušel i jiné produkty (royal mass 2x, mutant mass 2x, hyper mass, mega mass, maxx gain a pár dalších), chuťově i funkčně u mne vyhrál právě Go Pro. Vanilka i jahoda...chuť výborná, pěnivost ok (míchám jen s vodou), účinky viditelné (nabral jsem více, než po ostatních gainerech, přestože ostatní věci jsou +-stejné). Takže už mám doma další 3 balení...
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: