|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Notrax
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
Tak si to rozmixuj zvlášť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní zemědělec
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
zdarec, nemáte někdo zkušenosti s tímto gainerem? Jedná se o Re-Con (MusclePharm)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Přidám jen zkušenost s G 15 anabolic gainer od Extrifitu, kdo by o něm přemýšlel určitě bych se nebál jahody, zatim jsem nenarazil na jinej protein/gainer kterej by chutnal líp, a to mi hned tak něco nezachutná  asi jediný mínus je pěnivost, z 300ml neni problém protřepáním v shakeru udělat dvojnásobek..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Ja nahradil Compress B.I.G. diky akci z minuleho tydne za Go pro 30 a jsem nadseny!! Naprosto perfektni rozpustnost, minimalni penivost, chut vyborna a stravitelnost dokonala. Dokonce s nim nenim problem do sebe nahazet tech deset amino hajzlu, ktere jinak polykam jak had kralika se slzenim v ocich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 8:19 pm Předmět: MAXXWIN MAXX GAIN 15 |
|
|
Zdravím všechny :) můžu se zeptat jestli má někdo zkušenosti s MAXXWIN MAXX GAIN 15? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
Pro mě je Extrifit největší hnus měl jsem protejňák , už nikdy si nic od nich nekoupím , česká sračka která má pouze reklamy , to už radši pudu do MP , nutrendu a reflexu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
A Nutrend není česká značka? Ten bych si zas já nikdy nekoupil
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | A Nutrend není česká značka? Ten bych si zas já nikdy nekoupil |
Je , ale podle mě lepší a kvalitnější věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Pro mě je Extrifit největší hnus měl jsem protejňák , už nikdy si nic od nich nekoupím , česká sračka která má pouze reklamy , to už radši pudu do MP , nutrendu a reflexu |
Uzasna logika. Kdyz vezmu v potaz rcemni sto lidi sto chuti, tak jsem si vic nez jisty, ze na ten proteinak, ktery ti nesedl ti tu dalsich x lidi napise, ze byl naproosto v pohode. Rozhodne nema duvod jak jeliman razit heslo co je ceske je spatne. Je to stejne jako kdyz me nesedl Peptide Fusion od Reflexu. Proste jsem ho dobral a koupil jiny, ale dal od nich pouzivam suplementy ktere mi sedi (Edge, Omega3, L-Glutamine).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | Uzasna logika. Kdyz vezmu v potaz rcemni sto lidi sto chuti, tak jsem si vic nez jisty, ze na ten proteinak, ktery ti nesedl ti tu dalsich x lidi napise, ze byl naproosto v pohode. Rozhodne nema duvod jak jeliman razit heslo co je ceske je spatne. Je to stejne jako kdyz me nesedl Peptide Fusion od Reflexu. Proste jsem ho dobral a koupil jiny, ale dal od nich pouzivam suplementy ktere mi sedi (Edge, Omega3, L-Glutamine). |
...zvlášť když v reálu je to ve velké řadě případů přesně naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Zájimaly by mě vaše zkušenosti případně názory na produkt Serious mass od Optimum nutrition, jediná věc co mě na tomto gaineru zaráží je dávkování výrobce uvádí 2 vrchovaté odměrky to se =337g a to je 50g proteinu, 251g sacharidu, není to až přehnaně moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 29, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Zájimaly by mě vaše zkušenosti případně názory na produkt Serious mass od Optimum nutrition, jediná věc co mě na tomto gaineru zaráží je dávkování výrobce uvádí 2 vrchovaté odměrky to se =337g a to je 50g proteinu, 251g sacharidu, není to až přehnaně moc? |
To dávkování je stejný nesmysl, jako je tuším na Mutant Mass, tam je taky nějakých 260 gramů nebo kolik. Naprosto z cesty:).
Jinak ke složení... kaseinát vápenatý tam nemá co dělat (dobré suplementy používají micelární kasein), jinak čeští prodejci koukám vtipně zamlčují, že základní sacharidovou složkou je maltodextrin, tzn. do kvalitních gainerů jako je B.I.G. nebo GO PRO, které obsahují palatinosu, to má i v tomto daleko. Ale cena je hezká, ostatně podobně jako u toho Mutant Massu. Jen odpovídá tomu složení (myšleno ne v úplně pozitivním slova smyslu; stejně jako u Mutanta).
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt leden 31, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
pokud máš protein - stačí G15... pokud ne - Go Pro 30, který obsahuje více bílkovin.
jinak mám doma GO PRO 30 a nemůžu si stěžovat, chuť super, nepění (ve vodě), nepráší, stravitelnost taky v pohodě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|