|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/295700-lide-v-jeseniku-chodili-kolem-brutalniho-utoku-v-obchodnim-centru-nikdo-nepomohl.html svine, ale trochu bych se nedivil... ja bych toho utocnika bez litosti zabil |
Hnus.
Jinak myslím, že je problém v tom, že člověk nemůže téměř nic dělat. Když se do toho zapojí, tak buď dostane taky (což neni žádná výhra) a i když vyhraje, tak jsou z toho akorát popotahovačky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne po březen 11, 2013 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
No i to je mozna varianta, ale jak tam nikdo nic nedela je teda silenost. No co my si doplatime na nasi demenci.... jak v Anglii. Pustit do zeme kdejake podradne rasy viz cikany a muslimy a pak to dopada spatne ....
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po březen 11, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout  To bude spotřeba
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 12, 2013 6:52 am Předmět: |
|
|
sere mě celej svět :D asi si pořídím tričko " HATER " :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 12, 2013 6:53 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba |
jo no to bude určitě horší než můj nedoplatek 30tis za elektřinu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 12, 2013 7:44 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | shooter napsal: | Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba |
jo no to bude určitě horší než můj nedoplatek 30tis za elektřinu :D |
Aspon si ji snad rozume vyuzil, me jeden rok, za par mesicu, 30 tacu proteklo zachodem, co netesnil jak ma
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 12, 2013 7:46 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Smile04 napsal: | | shooter napsal: | Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba |
Aspon si ji snad rozume vyuzil, me jeden rok, za par mesicu, 30 tacu proteklo zachodem, co netesnil jak ma |
tomu řikam penize v hajzlu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út březen 12, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
To kdyz uz plejtvat, tak je lepsi topit panu bohu do oken, nez si to nechat protyct hajzlem _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 12, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | To kdyz uz plejtvat, tak je lepsi topit panu bohu do oken, nez si to nechat protyct hajzlem |
jo neco takovyho je muj připad...elektricky topeni a spatny okna
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 12, 2013 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Grimley napsal: | To kdyz uz plejtvat, tak je lepsi topit panu bohu do oken, nez si to nechat protyct hajzlem |
jo neco takovyho je muj připad... elektricky topeni a spatny okna |
Len mi to tak pripomenulo: Laska zahreje, ale uhli je uhli.... :)
Inak na rozdiel od minulorocneho nedoplatku cca 460 € mam teraz preplatok 80 €, ulavilo sa mi...Tiez mam elektrickeho kurenie, planujem to prerobit na kurenie kotlom na peletky, alebo krbovymi kachlami, mozno tu zalozim aj topic, kedze v tychto veciach nie som moc doma........ _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: út březen 12, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | shooter napsal: | Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba |
mám 67 heč
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út březen 12, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Waffels
|
Zaslal: út březen 12, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | CZEBLADE napsal: | | http://www.novinky.cz/krimi/295700-lide-v-jeseniku-chodili-kolem-brutalniho-utoku-v-obchodnim-centru-nikdo-nepomohl.html svine, ale trochu bych se nedivil... ja bych toho utocnika bez litosti zabil |
Ti dva vzadu, co sedí, se snad u toho muckají.... |
Za počítačem jsou vždycky všichni chytří, všichni by se toho člověka určitě zastali nehledě na to jaký by byl poměr sil či situace. Naprostá většina z oněch kolemjdoucích ani nevěděla jak ta bitka začala, maximalně těch áar lidi co tomu přihlíželi od začatku a když vidím, že se dva lidi řežou tak se určitě mezi ně nepostavim i kdyby ten druhy už byl na zemi, protože z devadesátii procent jsou to dva debilové co se chtěli jen porvat už na začátkuí. A kdybych tam byl s mladou a vedle mě se rvalo nake dvoumetrove hovado tak by mi ten chlapek byl upřimně někde a hlavně bych se staral o ni. Neřikam kdyby mlatil holku, ale i přesto, že ten člověk byl očividně napadeny tak prostě nema cenu nic dělat zvlašt když vidim že je ten agresor očividně větši, silnějši, mnohdy naprosty mental nebo smažka. Zavolam policajty a když vidim že to byl člověk co byl bez duvodu napadeny tak mu poskytnu nakou pomoc jako v tomhle připadě, když je to blbeček co se chtěl prat což je drtiva většina ostatnich připadu tak ho krvacejiciho přejdu a pujdu do KFC. _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
Co aspoň zvednout telefon a zavolat policii?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|