Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 669, 670, 671 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/295700-lide-v-jeseniku-chodili-kolem-brutalniho-utoku-v-obchodnim-centru-nikdo-nepomohl.html svine, ale trochu bych se nedivil... ja bych toho utocnika bez litosti zabil

Hnus.

Jinak myslím, že je problém v tom, že člověk nemůže téměř nic dělat. Když se do toho zapojí, tak buď dostane taky (což neni žádná výhra) a i když vyhraje, tak jsou z toho akorát popotahovačky.

Naposledy upravil MAST3R dne po březen 11, 2013 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No i to je mozna varianta, ale jak tam nikdo nic nedela je teda silenost. No co my si doplatime na nasi demenci.... jak v Anglii. Pustit do zeme kdejake podradne rasy viz cikany a muslimy a pak to dopada spatne ....
shooter

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sere mě celej svět :D asi si pořídím tričko " HATER " :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Zaprvé přestala svítit na RiceCube oranžová kontrolka (keepwarm), zadruhé zapomněl jsem to přez noc vypnout To bude spotřeba

jo no to bude určitě horší než můj nedoplatek 30tis za elektřinu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
shooter napsal:

Aspon si ji snad rozume vyuzil, me jeden rok, za par mesicu, 30 tacu proteklo zachodem, co netesnil jak ma
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Smile04 napsal:
shooter napsal:

Aspon si ji snad rozume vyuzil, me jeden rok, za par mesicu, 30 tacu proteklo zachodem, co netesnil jak ma

tomu řikam penize v hajzlu :D
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To kdyz uz plejtvat, tak je lepsi topit panu bohu do oken, nez si to nechat protyct hajzlem
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
To kdyz uz plejtvat, tak je lepsi topit panu bohu do oken, nez si to nechat protyct hajzlem

jo neco takovyho je muj připad...elektricky topeni a spatny okna
Diana

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/295700-lide-v-jeseniku-chodili-kolem-brutalniho-utoku-v-obchodnim-centru-nikdo-nepomohl.html svine, ale trochu bych se nedivil... ja bych toho utocnika bez litosti zabil

Ti dva vzadu, co sedí, se snad u toho muckají....
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Grimley napsal:

jo neco takovyho je muj připad... elektricky topeni a spatny okna

Len mi to tak pripomenulo: Laska zahreje, ale uhli je uhli.... :)

Inak na rozdiel od minulorocneho nedoplatku cca 460 € mam teraz preplatok 80 €, ulavilo sa mi...Tiez mam elektrickeho kurenie, planujem to prerobit na kurenie kotlom na peletky, alebo krbovymi kachlami, mozno tu zalozim aj topic, kedze v tychto veciach nie som moc doma........
Thinkmuscle

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
shooter napsal:

mám 67 heč
jari

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo

http://pkx4420.medicalnewsreporter.com/

nevim, jestli to dát sem nebo kam, vybaflo to na mě ze seznamu.

Strašně by mě zajímalo, kolik toho prodají....
Waffels

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
CZEBLADE napsal:

Ti dva vzadu, co sedí, se snad u toho muckají....

Za počítačem jsou vždycky všichni chytří, všichni by se toho člověka určitě zastali nehledě na to jaký by byl poměr sil či situace. Naprostá většina z oněch kolemjdoucích ani nevěděla jak ta bitka začala, maximalně těch áar lidi co tomu přihlíželi od začatku a když vidím, že se dva lidi řežou tak se určitě mezi ně nepostavim i kdyby ten druhy už byl na zemi, protože z devadesátii procent jsou to dva debilové co se chtěli jen porvat už na začátkuí. A kdybych tam byl s mladou a vedle mě se rvalo nake dvoumetrove hovado tak by mi ten chlapek byl upřimně někde a hlavně bych se staral o ni. Neřikam kdyby mlatil holku, ale i přesto, že ten člověk byl očividně napadeny tak prostě nema cenu nic dělat zvlašt když vidim že je ten agresor očividně větši, silnějši, mnohdy naprosty mental nebo smažka. Zavolam policajty a když vidim že to byl člověk co byl bez duvodu napadeny tak mu poskytnu nakou pomoc jako v tomhle připadě, když je to blbeček co se chtěl prat což je drtiva většina ostatnich připadu tak ho krvacejiciho přejdu a pujdu do KFC.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co aspoň zvednout telefon a zavolat policii?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 669, 670, 671 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: