|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
v jeho pripade (no vlastne imo ve vetsine pripadu)) je gainer zbytecnost.. a kdyz uz si neco koupim, tak bych mel vedet proc a k cemu mi to bude, takze prece nebudu potrebovat tipy na davkovani
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DaHoop
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
no, ale konkretne gainer se hodi kazdemu cvičenci....i mě, když sem začínal s mizernou stravou a treninkama nic moc, tak mi pomohl nahnat svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
Castecne se to muze hodit i pro mentalitu. Kdyz jsem byl jeste vetsi greenhorn nez jsem ted, tak byl pro me kazdej neuspech "protoze nemam suplementy, ale az je koupim tak to konecne pujde!!". Kdyz clovek uz ty suplementy ma tak se neni na co vymlouvat a uz se do ty stravy poradne podivat proste musi
Stejne tak dneska, kdyz kvuli necemu vynecham nejaky dulezity jidlo tak mam zbytek dne blbou naladu (nebo kdyz si treba nestihnu vypit protein / udelat jidlo na 4-5 hodinovou cestu busem).
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 5:34 pm Předmět: s |
|
|
Tak třeba dnes jsem do sebe narval ze sachru jen trošku ovesnych vloček a 2tabletky hroznoveho cukru po treningu tak se mi gainer celkem vyplati  a navic jsem přibral za pul roku 7kg a ted za poslednich 3mesicu ani gram tak mi to muze kusek pomoct ne?
Edit:Myslím,že jsem si koupil kvalitní geinr plus dobrá strava a od těch 7kg nabraných se snad ješte odlepím
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Pokud budeš jíst tímto stylem, tak neodlepíš. To je přesně ono: proč kvalitně jíst a přemýšlet o jídelníčku, když mám na lince tu skvělou pikslu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
souhlasim s eSko ...ale ja..nemel sem stravu, ale s gainerem sem pribral....ted. mam stravu a nepribiram bez gainera....:) ale to je muj osobity problem probirany v logu
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 6:59 pm Předmět: s |
|
|
Tak já o jídelníčku hodně přemýšlim  jen nějaký ten oběd nemužu ovlivnit když se ještě nestravuju sám ale když se podaří tak je to fajn např.včera jsem měl 2xdenne tak 200g hovězího s bramborem apod...fakt mám v tomto i pevnou vuli cvičím doma už něco k roku tak bych někdy mohl ten jídelák doplnit gainrem myslím
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Myslíte, že se vyplatí koupit Go Pro 30 nebo raději Palatinox 100 s nějakým proteinem smíchat? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne březen 24, 2013 4:52 pm Předmět: PHP EDGE |
|
|
ahoj uz 14dní mám gainer od Kanadské firmy PHP EDGE RAPID MASS 6800g Jahoda-Banán, chut nejni tak sladká což mi vyhovuje, nepráší ale trošku hrudkuje, ale po delšim šejkrování se bezproblému rozpustí i v mléku, chut prefektní zatim nejlepší jahoda-banán kterou jsem měl lepší než Mutant...a po 14ti dnech jsem přibral 2,6kg za což jsem rád...cena uplne nejvic perfektni 890,-
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Prosil bych o radu...jaký je rozdíl mezi : maltodextrin,dextroza a paltinoza?
Lítají mi sacharidy v jídelníčku tak bych to chtěl dohnat tímto.Co koupit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | Prosil bych o radu...jaký je rozdíl mezi : maltodextrin,dextroza a paltinoza?
Lítají mi sacharidy v jídelníčku tak bych to chtěl dohnat tímto.Co koupit? |
potrebujes neco, co se bude dlouho rozkladat
volil bych palatinosu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
dávkování dle váhy --70 kg-tak bych to viděl na těch 80 gramů denně??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | | dávkování dle váhy --70 kg-tak bych to viděl na těch 80 gramů denně?? |
to ti nikdo nerekne
jde o to , kolik potrebujes dodat bokem, co nedokazes sehnat z jidla _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|