|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Michal Orel
|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
No mi jde o to,že pokud dostanu z jídla dost sachrů tak mám i moc bílkovin (140g místo 112-120). Když se dopočítám na svou hladinu bílkovin líta mi sachr a 100 gramů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
nemáte někdo prosím zkušenost s Mass Gain 14? Po dvou letech se znovu pouštím do cvičení, chtěl bych něco do základu... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so březen 30, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
naskytla se mi příležitost koupit pixlu Re-Conu od MP za fajn cenu. Má cenu ho kupovat, když momentálně beru Go Pro? Myslíte, že by byla vhodná kombinace po treninku Re-Con a tak půl hodiny na to Go Pro, nebo je to zbytečné? _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po duben 08, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | nemáte někdo prosím zkušenost s Mass Gain 14? Po dvou letech se znovu pouštím do cvičení, chtěl bych něco do základu... Díky |
vyhovoval mi, vanilka, ted mam massive 1100 ma vic bilkovin ale je o dost sladsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 3:19 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného? |
Záleží co od gaineru čekáš, myslím tím co se nutričního hlediska týká. Jestli používáš pouze gainer nebo gainer + protein... Kdy ho používáš a na co, musíš vědět sám no...
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | x46x napsal: | | Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného? |
Záleží co od gaineru čekáš, myslím tím co se nutričního hlediska týká. Jestli používáš pouze gainer nebo gainer + protein... Kdy ho používáš a na co, musíš vědět sám no... |
Vzhledem k tomu že se ptám na ty 2, tak je jasné gainer + protein, dřív jsem je dával odděleně ale mám mnohem lepší výsledky když si dám jedem 2v1 drink po tréninku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Spam napsal: | | x46x napsal: | | Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného? |
Záleží co od gaineru čekáš, myslím tím co se nutričního hlediska týká. Jestli používáš pouze gainer nebo gainer + protein... Kdy ho používáš a na co, musíš vědět sám no... |
Vzhledem k tomu že se ptám na ty 2, tak je jasné gainer + protein, dřív jsem je dával odděleně ale mám mnohem lepší výsledky když si dám jedem 2v1 drink po tréninku.. |
Logicky
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Spam napsal: | | x46x napsal: | | Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného? |
Vzhledem k tomu že se ptám na ty 2, tak je jasné gainer + protein, dřív jsem je dával odděleně ale mám mnohem lepší výsledky když si dám jedem 2v1 drink po tréninku.. |
sorry ale asi nechápu proč kupovat gainer ( cukr ) + protein ( 70-90 % ) , když to mužu mít v jednom ??
a ne kupovat je zvlášt ?,
prosím o vysvětlení , obohatím svoje zkušenosti ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 7:40 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | x46x napsal: | | Spam napsal: | | x46x napsal: | | Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného? |
sorry ale asi nechápu proč kupovat gainer ( cukr ) + protein ( 70-90 % ) , když to mužu mít v jednom ??
a ne kupovat je zvlášt ?,
prosím o vysvětlení , obohatím svoje zkušenosti , |
byznys?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 7:50 am Předmět: |
|
|
Ten důvod je prostý.Jsou situace kdy prostě člověk potřebuje nebo chce doplnit jen určité živiny.Má k tomu jakýkoliv důvod a to je vedlejší.třeba si jen rád časuje využití nebo dávkuje poměr.Prostě dokud je poptávka po produktech,výrobci je nabízejí.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Ten důvod je prostý.Jsou situace kdy prostě člověk potřebuje nebo chce doplnit jen určité živiny.Má k tomu jakýkoliv důvod a to je vedlejší.třeba si jen rád časuje využití nebo dávkuje poměr.Prostě dokud je poptávka po produktech,výrobci je nabízejí. |
Přesně tak, všude se píše že po tréninku si tělo žádá cukry a až s odstupem času bílkoviny, dělal jsem to tak taky, ale pak jsem jsi začal kupovat 2v1 a přijde mi že tak dosahuju lepších výsledků když si dám drink a po hodině večeři, než když jsem dával cukr a po půl-hodině bílkoviny a po další půlhodině večeři kde jsou zase sacharidy+proteiny..
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: so duben 13, 2013 9:37 am Předmět: gainery |
|
|
ANO!!!Přesně tak, dřív jsem si kupoval Glutamin, Protein, Gainer a Kreatin jednou za mesic...dnes? dnes uz kupuju jenom sedmikilovej pytel gaineru ktery davkuju 100g abych do sebe dostal tech 20-30g bilkovin jako je to u proteinu takze do sebe dostanu i nejaky BCAA a taky Glutamin a hlavne ty sachry po kterych to leze nahoru...driv me stala suplementace fakt hodne a za stravu jsem utratil taky dost a vysledky byli ale od te doby co mam jidelnicek stejny a davam jenom 3x denne gainer tak jsou vysledky snad i lepsi...mam svoje 3 favority na gainery ktere si kupuji porad dokola MUTANT MASS , INCREDIBLE BULK ma podobne slozeni a stejne nutricni hodnoty jako MUTANT a pak o neco nutricne slabsi RAPID MASS vsechny tyto sedmi kilove pytle sezenu do tisicovky a vydrzi mi to krasne mesic....jak tady uz nekdo zminil driv jsem daval po treninku gainer cca 100g, pak za hodinu protein a pak uz jsem nemel ani chut na jidlo ale to jidlo jsem si taky dal ale uz s nechutí, dneska dam po treninku gainer a pak za hodinu mam hlad na poradne jidlo a je to lepsi...a jakožto já jako ektomorf tak davam i gainer na noc a vaha jde nahoru ale pritom ne ani tak tuk coz bych necekal...takze se ho nebojte vy vyzáblíci na kost jako já zařadit gainer i na noc...ovšem ostatním typům by to mohlo spíše uškodit a zbytečně lézt do tuků...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|