Arašídové máslo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arašídové máslo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Arašídové máslo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Insano41

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím co má tolik lidí proti lídlu ... u mě je lídl jeden z nejkvalitnějších obchodů, nabízející kvalitní potraviny za fajn cenu.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mé studium jsem nakupoval již v hodně obchodech a můžu s Insano s klidem v duši souhlasit.
Spashett

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Take souhlasim ohledne kvality v Lidlu. Ja bych to nespecifikoval na jednotlive obchody. Kazdej obchodak prodava zbozi, kazde zbozi ma etiketu.. Jen je potreba je cist a vybrat si vzdy tu spravnou vec v danem obchode.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hanis

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska koupil máslo z Marks and Spencer. Je to moje první zkušenost s arašídovým máslem, takže si na to musím zvyknout. Čekal jsem že to bude horší, počítám, že zítra se od toho nebudu moct odtrhnout Jinak cena 60kč za 340g.
mannik

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett : K vysvetleni proc jsem koupil maslo Bohemia, chtel jsem ho vyzkouset a nikde u nas jine nemeli. Kazdopadne je mi po nem tezko, je brutalne osolene a uz ho nekoupim. Za cenu 60 Kc je sice nejlevnejsi, ale cena neni vse.

Vcera jsem byl ve vetsim meste ( Havlickuv Brod), ale stejne nic moc. V lidlu nemeli zadne : (, v Bille take ne. Nakonec jsem vzal z Alberta arasidy nesolene a objevil tam maslo Skippy a jeste nejake holandske. Nevzal jsem ani jedno. Cena se mi nelibila. 85 Kc za Skippy (90% orisku) a 95 Kc za to holandske (94% orisku) se mi zdala dost vysoka. Obe baleni mela asi 350g.

Takze tu mam nesolene prazene arasidy a prirodni mandle a zkusim si udelat domaci maslo.
auiK

PříspěvekZaslal: pá duben 05, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V marks and spencer bývá cca každý měsíc arašídové máslo o 20% levnější, to znamená za 48kč. Vždycky tam takhle několik pikslí nakoupím a zpravidla mi vydrží až do další akce. Co se kvality a chuti týče je u mne ms na prvním místě.
Seffi

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju skočit do kauflandu a koupit si pražené nesolené arašídy - prodávají se v pytlících po 100 gr - jedno balení stojí 8,50. Pak přidáme akorát trochu olivového oleje, lžíci medu a špetku soli a rozmichujeme. Chuť vynikající a 450 gr sklenice vyjde na 40 korun - o 20 levnější než nejlevnější máslo z lidlu. A navíc víte co tam je :)
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seffi napsal:
Doporučuju skočit do kauflandu a koupit si pražené nesolené arašídy - prodávají se v pytlících po 100 gr - jedno balení stojí 8,50. Pak přidáme akorát trochu olivového oleje, lžíci medu a špetku soli a rozmichujeme. Chuť vynikající a 450 gr sklenice vyjde na 40 korun - o 20 levnější než nejlevnější máslo z lidlu. A navíc víte co tam je :)

A já za mě opět doporučím si koupit rovnou arašídové máslo v Kauflandu, cena 30Kč (90%) - chuť parádní. Mají jemné nebo s kouskami...
mannik

PříspěvekZaslal: so duben 06, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl v HB Kauflandu. Arasidy prazene nesolene nemeli a nemivaji.
Arasidove maslo meli. Maji to znacene jako arasidova pomazanka Peo's Crunchy. Pomer arasidu tam skutecne pisou 90% a cena je 30 Kc za 350 g. Rikal jsem si, proc je to tak levne. Az kdyz jsem videl napis vyrobeno v Cine, tak uz vim . Ochutnam zitra a dam vedet.
Vzal jsem 2+2 kusy.

M@S mam rad, skoda, ze nejblizsi je v Jihlave. 60 Kc za arasidove maslo bych jeste dal, ale 80 a vic uz je fakt dost drahy spas. Hlavne kdyz ta sklenicka vydrzi par dni

Kazdopadne diky za tipy kluci.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
nevím co má tolik lidí proti lídlu ... u mě je lídl jeden z nejkvalitnějších obchodů, nabízející kvalitní potraviny za fajn cenu.

no ja tam byl nucen taky chodit a něco se tam da koupit ale fakt musiš vědět co a jak a hlavně mě brutálně serou ty jejich dementní uřvaný reklamy co si hrajou na ameriku a šecko třikrat opakujou omg prostě odpudivé a dementní...navic už to rvou i na youtube a když poslucham hudbu a najednou mě tam spustí to hulákání navíc o 30% zesílené tak mě to urvě uši :D

sorry za OT

burakovy maslo si tedka kupuju v tescu - VLASTNĚ HOVNO ASI KAUFLAND jakysi s americkou vlaječkou, jo ja vim to bude asi na hodně znich :D ale jim to s waflem namazany nebo chlebem k snidani a na to ještě vrstvu marmelad :D

* PEANUT BUTTER JELLY TIME! *
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Spazik

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Orel napsal:
abecedarian napsal:
V rámci amerického týdne jsem ho zakoupil v Lidlu, podruhé takovou blbost neudělám

Co se týče ČR a Lídlu platí u mě pravidlo : co je v Lídlu není k jídlu
!!!

Nevim jak tehle citát vzniknul, ale řekl bych že Lidl má nejlepší kvalitu v daných cenových katerogiích.
Řekl bych, že ho vymyslel nějak tupec co jde do obchodu a kupuje jen to nejlevnější co tam je.

Chodím tam poslední dobou celkem pravidelně a uzeniny tam mají z masa, čokoládu z kakaa, mléčné výrobky z mléka atd. Což v jiných supermarketech zdaleka neplatí. V různých týdenních akcích mívají u hodně luxusní zboží za velmi férové ceny - parmskou šunku, italské a francouzské uzeniny a sýry, mozzarelu di buffala atd.

Občas se tam najde něco trochu ošizeného, ale vždycky je to to nejlevnější a je to tam v daleko menší míře než např. v Tescu a jiných diskontech.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Občas se tam najde něco trochu ošizeného, ale vždycky je to to nejlevnější a je to tam v daleko menší míře než např. v Tescu a jiných diskontech.

jojo je to tak v lidlu se da nakoupit ale člověk musí dobře vybírat...ja tam bydlel u lidlu a dalo se to když člověk pozna humus tak je to klideček...dokonce i ty jejich lasagne do mikrovlnky jsou naprosto vynikajici pritom by se dalo očekavat chemickej junk...

ja tam dycky popadnul vepřovou kytu kilo za kilo :D to je krasa no a zeleninku atd...pohodička ;) energytaky bez cukru :D ale to už zavani junkem :D

lidl ušel ale hlavně tam měli skvělou masnu před samotnym obchodem kde sem kupoval za stravenky sušeny hovězi apod... :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
mannik

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem neodolal a ochutnal tu pomazanku Peo's jeste vecer. Perfektne se roztira a neni tak slana a ma lahodnou chut. Za ty penize je to opravdu lahoda. Snad to kluci cinsky nedelaji z chemickych odpadu
Big Muscle

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já poprvé v životě také zkusil tu z Kauflandu za 30,-, arašídů 90% a asi jsem se na tom stal závislej
Spam

PříspěvekZaslal: ne duben 07, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to říkám pořád že je skvělý...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arašídové máslo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: