|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Insano41

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
nevím co má tolik lidí proti lídlu ... u mě je lídl jeden z nejkvalitnějších obchodů, nabízející kvalitní potraviny za fajn cenu. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
Za mé studium jsem nakupoval již v hodně obchodech a můžu s Insano s klidem v duši souhlasit. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
Take souhlasim ohledne kvality v Lidlu. Ja bych to nespecifikoval na jednotlive obchody. Kazdej obchodak prodava zbozi, kazde zbozi ma etiketu.. Jen je potreba je cist a vybrat si vzdy tu spravnou vec v danem obchode.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: út duben 02, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska koupil máslo z Marks and Spencer. Je to moje první zkušenost s arašídovým máslem, takže si na to musím zvyknout. Čekal jsem že to bude horší, počítám, že zítra se od toho nebudu moct odtrhnout  Jinak cena 60kč za 340g.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Spashett : K vysvetleni proc jsem koupil maslo Bohemia, chtel jsem ho vyzkouset a nikde u nas jine nemeli. Kazdopadne je mi po nem tezko, je brutalne osolene a uz ho nekoupim. Za cenu 60 Kc je sice nejlevnejsi, ale cena neni vse.
Vcera jsem byl ve vetsim meste ( Havlickuv Brod), ale stejne nic moc. V lidlu nemeli zadne : (, v Bille take ne. Nakonec jsem vzal z Alberta arasidy nesolene a objevil tam maslo Skippy a jeste nejake holandske. Nevzal jsem ani jedno. Cena se mi nelibila. 85 Kc za Skippy (90% orisku) a 95 Kc za to holandske (94% orisku) se mi zdala dost vysoka. Obe baleni mela asi 350g.
Takze tu mam nesolene prazene arasidy a prirodni mandle a zkusim si udelat domaci maslo. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
V marks and spencer bývá cca každý měsíc arašídové máslo o 20% levnější, to znamená za 48kč. Vždycky tam takhle několik pikslí nakoupím a zpravidla mi vydrží až do další akce. Co se kvality a chuti týče je u mne ms na prvním místě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seffi

|
Zaslal: so duben 06, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Doporučuju skočit do kauflandu a koupit si pražené nesolené arašídy - prodávají se v pytlících po 100 gr - jedno balení stojí 8,50. Pak přidáme akorát trochu olivového oleje, lžíci medu a špetku soli a rozmichujeme. Chuť vynikající a 450 gr sklenice vyjde na 40 korun - o 20 levnější než nejlevnější máslo z lidlu. A navíc víte co tam je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Seffi napsal: | | Doporučuju skočit do kauflandu a koupit si pražené nesolené arašídy - prodávají se v pytlících po 100 gr - jedno balení stojí 8,50. Pak přidáme akorát trochu olivového oleje, lžíci medu a špetku soli a rozmichujeme. Chuť vynikající a 450 gr sklenice vyjde na 40 korun - o 20 levnější než nejlevnější máslo z lidlu. A navíc víte co tam je :) |
A já za mě opět doporučím si koupit rovnou arašídové máslo v Kauflandu, cena 30Kč (90%) - chuť parádní. Mají jemné nebo s kouskami...
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: so duben 06, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl v HB Kauflandu. Arasidy prazene nesolene nemeli a nemivaji.
Arasidove maslo meli. Maji to znacene jako arasidova pomazanka Peo's Crunchy. Pomer arasidu tam skutecne pisou 90% a cena je 30 Kc za 350 g. Rikal jsem si, proc je to tak levne. Az kdyz jsem videl napis vyrobeno v Cine, tak uz vim  . Ochutnam zitra a dam vedet.
Vzal jsem 2+2 kusy.
M@S mam rad, skoda, ze nejblizsi je v Jihlave. 60 Kc za arasidove maslo bych jeste dal, ale 80 a vic uz je fakt dost drahy spas. Hlavne kdyz ta sklenicka vydrzi par dni
Kazdopadne diky za tipy kluci. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:58 am Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | nevím co má tolik lidí proti lídlu ... u mě je lídl jeden z nejkvalitnějších obchodů, nabízející kvalitní potraviny za fajn cenu. |
no ja tam byl nucen taky chodit a něco se tam da koupit ale fakt musiš vědět co a jak a hlavně mě brutálně serou ty jejich dementní uřvaný reklamy co si hrajou na ameriku a šecko třikrat opakujou omg prostě odpudivé a dementní...navic už to rvou i na youtube a když poslucham hudbu a najednou mě tam spustí to hulákání navíc o 30% zesílené tak mě to urvě uši :D
sorry za OT
burakovy maslo si tedka kupuju v tescu - VLASTNĚ HOVNO ASI KAUFLAND jakysi s americkou vlaječkou, jo ja vim to bude asi na hodně znich :D ale jim to s waflem namazany nebo chlebem k snidani a na to ještě vrstvu marmelad :D
* PEANUT BUTTER JELLY TIME! *
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | | abecedarian napsal: | V rámci amerického týdne jsem ho zakoupil v Lidlu, podruhé takovou blbost neudělám |
Co se týče ČR a Lídlu platí u mě pravidlo : co je v Lídlu není k jídlu
!!! |
Nevim jak tehle citát vzniknul, ale řekl bych že Lidl má nejlepší kvalitu v daných cenových katerogiích.
Řekl bych, že ho vymyslel nějak tupec co jde do obchodu a kupuje jen to nejlevnější co tam je.
Chodím tam poslední dobou celkem pravidelně a uzeniny tam mají z masa, čokoládu z kakaa, mléčné výrobky z mléka atd. Což v jiných supermarketech zdaleka neplatí. V různých týdenních akcích mívají u hodně luxusní zboží za velmi férové ceny - parmskou šunku, italské a francouzské uzeniny a sýry, mozzarelu di buffala atd.
Občas se tam najde něco trochu ošizeného, ale vždycky je to to nejlevnější a je to tam v daleko menší míře než např. v Tescu a jiných diskontech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Občas se tam najde něco trochu ošizeného, ale vždycky je to to nejlevnější a je to tam v daleko menší míře než např. v Tescu a jiných diskontech. |
jojo je to tak v lidlu se da nakoupit ale člověk musí dobře vybírat...ja tam bydlel u lidlu a dalo se to když člověk pozna humus tak je to klideček...dokonce i ty jejich lasagne do mikrovlnky jsou naprosto vynikajici pritom by se dalo očekavat chemickej junk...
ja tam dycky popadnul vepřovou kytu kilo za kilo :D to je krasa no a zeleninku atd...pohodička ;) energytaky bez cukru :D ale to už zavani junkem :D
lidl ušel ale hlavně tam měli skvělou masnu před samotnym obchodem kde sem kupoval za stravenky sušeny hovězi apod... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem neodolal a ochutnal tu pomazanku Peo's jeste vecer. Perfektne se roztira a neni tak slana a ma lahodnou chut. Za ty penize je to opravdu lahoda. Snad to kluci cinsky nedelaji z chemickych odpadu _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
Já to říkám pořád že je skvělý...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|