SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Michal Orel

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No mi jde o to,že pokud dostanu z jídla dost sachrů tak mám i moc bílkovin (140g místo 112-120). Když se dopočítám na svou hladinu bílkovin líta mi sachr a 100 gramů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Orel napsal:
No mi jde o to,že pokud dostanu z jídla dost sachrů tak mám i moc bílkovin (140g místo 112-120). Když se dopočítám na svou hladinu bílkovin líta mi sachr a 100 gramů.

to neres
klidne si dej o trosku bilkovin vic
Novic

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemáte někdo prosím zkušenost s Mass Gain 14? Po dvou letech se znovu pouštím do cvičení, chtěl bych něco do základu... Díky
Insano41

PříspěvekZaslal: so březen 30, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naskytla se mi příležitost koupit pixlu Re-Conu od MP za fajn cenu. Má cenu ho kupovat, když momentálně beru Go Pro? Myslíte, že by byla vhodná kombinace po treninku Re-Con a tak půl hodiny na to Go Pro, nebo je to zbytečné?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
nemáte někdo prosím zkušenost s Mass Gain 14? Po dvou letech se znovu pouštím do cvičení, chtěl bych něco do základu... Díky

vyhovoval mi, vanilka, ted mam massive 1100 ma vic bilkovin ale je o dost sladsi...
x46x

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Právě mi dochází Compress B.I.G, rozhoduji jestli ho koupit znovu nebo zkusit Go Pro 30 či něco jiného. Máte někdo možnost srovnání těchto dvou či doporučení něčeho úplně jiného?

https://obchod.ronnie.cz/s-3776-one-stop-xtreme.html
Spam

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:

Záleží co od gaineru čekáš, myslím tím co se nutričního hlediska týká. Jestli používáš pouze gainer nebo gainer + protein... Kdy ho používáš a na co, musíš vědět sám no...
x46x

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
x46x napsal:

Záleží co od gaineru čekáš, myslím tím co se nutričního hlediska týká. Jestli používáš pouze gainer nebo gainer + protein... Kdy ho používáš a na co, musíš vědět sám no...

Vzhledem k tomu že se ptám na ty 2, tak je jasné gainer + protein, dřív jsem je dával odděleně ale mám mnohem lepší výsledky když si dám jedem 2v1 drink po tréninku..
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Spam napsal:
x46x napsal:

Vzhledem k tomu že se ptám na ty 2, tak je jasné gainer + protein, dřív jsem je dával odděleně ale mám mnohem lepší výsledky když si dám jedem 2v1 drink po tréninku..

Logicky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Spam napsal:
x46x napsal:

sorry ale asi nechápu proč kupovat gainer ( cukr ) + protein ( 70-90 % ) , když to mužu mít v jednom ??
a ne kupovat je zvlášt ?,
prosím o vysvětlení , obohatím svoje zkušenosti ,
Novic

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
x46x napsal:
Spam napsal:
x46x napsal:

sorry ale asi nechápu proč kupovat gainer ( cukr ) + protein ( 70-90 % ) , když to mužu mít v jednom ??
a ne kupovat je zvlášt ?,
prosím o vysvětlení , obohatím svoje zkušenosti ,

byznys?
Bara

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten důvod je prostý.Jsou situace kdy prostě člověk potřebuje nebo chce doplnit jen určité živiny.Má k tomu jakýkoliv důvod a to je vedlejší.třeba si jen rád časuje využití nebo dávkuje poměr.Prostě dokud je poptávka po produktech,výrobci je nabízejí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
x46x

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Ten důvod je prostý.Jsou situace kdy prostě člověk potřebuje nebo chce doplnit jen určité živiny.Má k tomu jakýkoliv důvod a to je vedlejší.třeba si jen rád časuje využití nebo dávkuje poměr.Prostě dokud je poptávka po produktech,výrobci je nabízejí.

Přesně tak, všude se píše že po tréninku si tělo žádá cukry a až s odstupem času bílkoviny, dělal jsem to tak taky, ale pak jsem jsi začal kupovat 2v1 a přijde mi že tak dosahuju lepších výsledků když si dám drink a po hodině večeři, než když jsem dával cukr a po půl-hodině bílkoviny a po další půlhodině večeři kde jsou zase sacharidy+proteiny
..
nocomply

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 9:37 am    Předmět: gainery Odpovědět s citátem

ANO!!!Přesně tak, dřív jsem si kupoval Glutamin, Protein, Gainer a Kreatin jednou za mesic...dnes? dnes uz kupuju jenom sedmikilovej pytel gaineru ktery davkuju 100g abych do sebe dostal tech 20-30g bilkovin jako je to u proteinu takze do sebe dostanu i nejaky BCAA a taky Glutamin a hlavne ty sachry po kterych to leze nahoru...driv me stala suplementace fakt hodne a za stravu jsem utratil taky dost a vysledky byli ale od te doby co mam jidelnicek stejny a davam jenom 3x denne gainer tak jsou vysledky snad i lepsi...mam svoje 3 favority na gainery ktere si kupuji porad dokola MUTANT MASS , INCREDIBLE BULK ma podobne slozeni a stejne nutricni hodnoty jako MUTANT a pak o neco nutricne slabsi RAPID MASS vsechny tyto sedmi kilove pytle sezenu do tisicovky a vydrzi mi to krasne mesic....jak tady uz nekdo zminil driv jsem daval po treninku gainer cca 100g, pak za hodinu protein a pak uz jsem nemel ani chut na jidlo ale to jidlo jsem si taky dal ale uz s nechutí, dneska dam po treninku gainer a pak za hodinu mam hlad na poradne jidlo a je to lepsi...a jakožto já jako ektomorf tak davam i gainer na noc a vaha jde nahoru ale pritom ne ani tak tuk coz bych necekal...takze se ho nebojte vy vyzáblíci na kost jako já zařadit gainer i na noc...ovšem ostatním typům by to mohlo spíše uškodit a zbytečně lézt do tuků...
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: