SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 9:48 am    Předmět: Re: gainery Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
ANO!!!Přesně tak, dřív jsem si kupoval Glutamin, Protein, Gainer a Kreatin jednou za mesic...dnes? dnes uz kupuju jenom sedmikilovej pytel gaineru ktery davkuju 100g abych do sebe dostal tech 20-30g bilkovin jako je to u proteinu takze do sebe dostanu i nejaky BCAA a taky Glutamin a hlavne ty sachry po kterych to leze nahoru...driv me stala suplementace fakt hodne a za stravu jsem utratil taky dost a vysledky byli ale od te doby co mam jidelnicek stejny a davam jenom 3x denne gainer tak jsou vysledky snad i lepsi...mam svoje 3 favority na gainery ktere si kupuji porad dokola MUTANT MASS , INCREDIBLE BULK ma podobne slozeni a stejne nutricni hodnoty jako MUTANT a pak o neco nutricne slabsi RAPID MASS vsechny tyto sedmi kilove pytle sezenu do tisicovky a vydrzi mi to krasne mesic....jak tady uz nekdo zminil driv jsem daval po treninku gainer cca 100g, pak za hodinu protein a pak uz jsem nemel ani chut na jidlo ale to jidlo jsem si taky dal ale uz s nechutí, dneska dam po treninku gainer a pak za hodinu mam hlad na poradne jidlo a je to lepsi...a jakožto já jako ektomorf tak davam i gainer na noc a vaha jde nahoru ale pritom ne ani tak tuk coz bych necekal...takze se ho nebojte vy vyzáblíci na kost jako já zařadit gainer i na noc...ovšem ostatním typům by to mohlo spíše uškodit a zbytečně lézt do tuků...

3x denně gainer a od té doby to roste... Ektomorf nebo endomorf, pokud má správně sestavenej jídelníček, nepotřebuje ani gainer ani protein. Jíš málo a říkat tu že po tom co piju gainer 3x denně a z toho jednou na noc a výsledky jsou lepší... Z toho co jsi napsal jde vidět jak to máš zmáklé a to jak vypadáš si možná i dokážu představit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nocomply

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 6:33 pm    Předmět: Re: gainery Odpovědět s citátem

Spam napsal:
nocomply napsal:
ANO!!!Přesně tak, dřív jsem si kupoval Glutamin, Protein, Gainer a Kreatin jednou za mesic...dnes? dnes uz kupuju jenom sedmikilovej pytel gaineru ktery davkuju 100g abych do sebe dostal tech 20-30g bilkovin jako je to u proteinu takze do sebe dostanu i nejaky BCAA a taky Glutamin a hlavne ty sachry po kterych to leze nahoru...driv me stala suplementace fakt hodne a za stravu jsem utratil taky dost a vysledky byli ale od te doby co mam jidelnicek stejny a davam jenom 3x denne gainer tak jsou vysledky snad i lepsi...mam svoje 3 favority na gainery ktere si kupuji porad dokola MUTANT MASS , INCREDIBLE BULK ma podobne slozeni a stejne nutricni hodnoty jako MUTANT a pak o neco nutricne slabsi RAPID MASS vsechny tyto sedmi kilove pytle sezenu do tisicovky a vydrzi mi to krasne mesic....jak tady uz nekdo zminil driv jsem daval po treninku gainer cca 100g, pak za hodinu protein a pak uz jsem nemel ani chut na jidlo ale to jidlo jsem si taky dal ale uz s nechutí, dneska dam po treninku gainer a pak za hodinu mam hlad na poradne jidlo a je to lepsi...a jakožto já jako ektomorf tak davam i gainer na noc a vaha jde nahoru ale pritom ne ani tak tuk coz bych necekal...takze se ho nebojte vy vyzáblíci na kost jako já zařadit gainer i na noc...ovšem ostatním typům by to mohlo spíše uškodit a zbytečně lézt do tuků...

3x denně gainer a od té doby to roste... Ektomorf nebo endomorf, pokud má správně sestavenej jídelníček, nepotřebuje ani gainer ani protein. Jíš málo a říkat tu že po tom co piju gainer 3x denně a z toho jednou na noc a výsledky jsou lepší... Z toho co jsi napsal jde vidět jak to máš zmáklé a to jak vypadáš si možná i dokážu představit.

promin, ale tak to teda vubec nejni ani si me nikdy nevidel ani ja tebe...a jako promin ale tento jidelnicek je malo?
5:00- Gainer
7:00 - 150-200g musli mléko, med
10:00 - kukuricne lupinky 100g + 2 jahodove jogurty jogobela
13:00 - obed vetsinou kureci a ryze nebo brambor
16:00 - kukuricne lupinky mleko nebo jogurt a jeden dil ovoce banan nebo jablko
17:00 - trenink
18:00 - po treninku gainer
19:00 - vetsinou nejake testoviny s tunakem ve vlastni stave
22:00 - gainer a spát

to se ti zdá málo? bych chtěl vidět co jíš ty ty hvězdo.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 6:38 pm    Předmět: Re: gainery Odpovědět s citátem

nocomply napsal:

promin, ale tak to teda vubec nejni ani si me nikdy nevidel ani ja tebe...a jako promin ale tento jidelnicek je malo?

snidane a prvni svacina malo bilkovin, to same svaca po obede, kukuricne lupinky tech kvalitnich sachru taky moc mit nebudou

jeste mi rekni, jak moc tenhle jidelnicek dodrzujes
treba dneska a vcera?
Vidlák

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jídelníček je irelevantní stejně jako jeho hodnocení pokud není uvedené množství. Jak máme vědět jestli je např mléka 100ml nebo litr...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Ten jídelníček je irelevantní stejně jako jeho hodnocení pokud není uvedené množství. Jak máme vědět jestli je např mléka 100ml nebo litr...

prijde mi to jako vsechny ty "vychytane" jidelnicky, ktere jsou ale jenom na papire a v reale je to sama: vyjimka, mimoradnost a nahoda
Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U snídaně mléko uvádět přesně nemusí,protože tam je přímá úměra pro nasáknutí vloček,takže 200g cca 3 dcl.Gainer 3xdenně proč by ne?Hodně profíků psalo jak dávají cukry v gaineru pro rychlé použití a bez práce či žvýkání.Pro hubenýho kluka v pohodě a pokud je gainer kvalitní se slušným obsahem proteinu,tak pohoda.Jen si taky myslím,že nejde napsat jídelníček a říct,takhle jím každej den,protože to snad ani nejde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:07 pm    Předmět: Re: gainery Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
Spam napsal:
nocomply napsal:

No a jsme u toho, jídelák o ničem, jak říká ustinov, málo bílkovin a nekvalitní sachry a kdoví jaký množství.Kukuřičné lupínky, musli, nějaké těstoviny... to mluví za vše. Dobře tady je můj dnešní jídelák, množství není až tak důležité...

Snídaně: Placka namazaná ar. máslem (5xbílek + vločky + 2 lžičky ar. másla)
Svačina: Rýže + cottage + stroužek česneku
Oběd: 200g kuřecí prsa + rýže + zelenina
Svačina: 100g kuřecí prsa + rýže
PTN: odměrka proteinu
Večeře: 200g kuřecí prsa + rýže + zelenina
Vidlák

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
U snídaně mléko uvádět přesně nemusí,protože tam je přímá úměra pro nasáknutí vloček,takže 200g cca 3 dcl

1. byl to příklad, množství chybí i u dalších chodů
2. na to je zákon si to zalít nebo to pak ještě po dojedení vloček nespláchnout zbytkem mléka? Já si třeba nic nezalívám kvůli nasáknutí a prostě to piju k tomu a musel bys mít věšteckou kouli abys věděl kolik toho vypiju.

Já se tu nechci hádat o hovadiny. Jde mě jen o to, že když se neví gramáž pak se nezná množství živin a jediné co se dá hodnotit je jestli daný člověk žere vhodné potraviny.
A píšu to tu nejen kvůli tohohle jídelníčku, protože mě fakt fascinuje jak tu často lidé hodnotí jídelníčky a přitom vůbec neví kolik čeho je (a stejně pitomé je tu po někom chtít hodnocení když neuvedu množství).

Naposledy upravil Vidlák dne so duben 13, 2013 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Bara napsal:
U snídaně mléko uvádět přesně nemusí,protože tam je přímá úměra pro nasáknutí vloček,takže 200g cca 3 dcl

2. na to je zákon si to zalít nebo to pak ještě po dojedení vloček nespláchnout zbytkem mléka? Já si třeba nic nezalívám kvůli nasáknutí a prostě to piju k tomu a musel bys mít věšteckou kouli abys věděl kolik toho vypiju.

Já se tu nechci hádat o hovadiny jde mě jen o to, že když se neví gramáž pak se nezná množství živin a jediné co se dá hodnotit je jestli daný člověk žere vhodné potraviny.
A píšu to tu nejen kvůli tohohle jídelníčku, protože mě fakt fascinuje jak tu často lidé hodnotí jídelníčky a přitom vůbec neví kolik čeho je (a stejně pitomé je tu po někom chtít hodnocení když neuvedu množství).

Pokud to zapíjíš,tak asi nevíš proč se vločky namáčí,ale to už je jiná věc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vidlák

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Baro jenže v jídelníčku je müsli a ne normální vločky a líbí se mi, že se držíš takové kraviny místo bys uznal že se tu hodnotí něco co hodnotit ani nejde.

Je mi to jedno jestli Vás to baví dělejte si to dál a pište lidem ať např. zvětší příjem bílkovin když nevíte kolik jich vlastně momentálně mají apod.
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Vidlák napsal:
Bara napsal:

Já se tu nechci hádat o hovadiny jde mě jen o to, že když se neví gramáž pak se nezná množství živin a jediné co se dá hodnotit je jestli daný člověk žere vhodné potraviny.

Pokud to zapíjíš,tak asi nevíš proč se vločky namáčí,ale to už je jiná věc.

Vidláku, nekyneš potom celé dopoledne jak domácí buchta?
Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
No Baro jenže v jídelníčku je müsli a ne normální vločky a líbí se mi, že se držíš takové kraviny místo bys uznal že se tu hodnotí něco co hodnotit ani nejde.

Je mi to jedno jestli Vás to baví dělejte si to dál a pište lidem ať např. zvětší příjem bílkovin když nevíte kolik jich vlastně momentálně mají apod.

Muesli já beru z normál vloček a nebudu tady soudcovat kdo z vás je větší borec nebo moula.Já nikomu neradím aby přidal bílkoviny,protože je to úplně o něčem jiném.Ano hodnotí se tu něco,co nejde.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
... mě fakt fascinuje jak tu často lidé hodnotí jídelníčky a přitom vůbec neví kolik čeho je (a stejně pitomé je tu po někom chtít hodnocení když neuvedu množství).

a kdyz to nidko nevi, tak jak vi autor, ze je ten jidelnicek OK???
Spam

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A i kdyby to množství surovin bylo dobrý, stejně je ten jídelníček založený na cornflakes a jogurtech nekvalitní prostě.
Vidlák

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Vidlák napsal:
... mě fakt fascinuje jak tu často lidé hodnotí jídelníčky a přitom vůbec neví kolik čeho je (a stejně pitomé je tu po někom chtít hodnocení když neuvedu množství).

a kdyz to nidko nevi, tak jak vi autor, ze je ten jidelnicek OK???

autor na rozdíl od nás ostatních to množství zná. Druhá věc je jestli je schopný to sám správně posoudit jestli to OK je nebo není. Je problém si autorovi říct o množství případně se zdržet hodnocení něčeho co hodnotit nemůžu?

Spam: souhlas ale to je další věc...
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: