|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: po duben 15, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
 Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde... |
Určitě . Kupuju gainer jen ve smyslu doplnění rychle stravitelných živin po tréningu.
A to jen když mi zbydou nějaké peníze. Za celou dobu jsem měl jeden gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Spam napsal: | Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde... |
Určitě . Kupuju gainer jen ve smyslu doplnění rychle stravitelných živin po tréningu.
A to jen když mi zbydou nějaké peníze. |
ale porad to hasne na tom, ze ty nejis |
Tak už se docela snažím jíst.Jediné co mě štve ta snídaně.Ty Emca už nikdy nekoupím a budu si přivstávat na normal kaši.Stejně i tak si přivstávám,protože mám školu přes celé město pěšky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Spam napsal: | Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde... |
Tak už se docela snažím jíst.Jediné co mě štve ta snídaně.Ty Emca už nikdy nekoupím a budu si přivstávat na normal kaši.Stejně i tak si přivstávám,protože mám školu přes celé město pěšky. |
v lidlu kup musli, kilovka cca za 50korun, dej kazde rano aspon 10dkg vlocek, vecer si to namoc do horke vody, rano vodu vymackej, zalej jogurtem nebo mlekem a sporadej k snidani
jako snidane je to super _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: | | Spam napsal: | Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde... |
Tak už se docela snažím jíst.Jediné co mě štve ta snídaně.Ty Emca už nikdy nekoupím a budu si přivstávat na normal kaši.Stejně i tak si přivstávám,protože mám školu přes celé město pěšky. |
v lidlu kup musli, kilovka cca za 50korun, dej kazde rano aspon 10dkg vlocek, vecer si to namoc do horke vody, rano vodu vymackej, zalej jogurtem nebo mlekem a sporadej k snidani
jako snidane je to super |
Ty musli jsou ochucené nebo ne?Jen abych věděl,co přesně koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | | Spam napsal: | Já to říkám furt, maso, maso a maso... Kašli na nějaký gainery a kdoví co, jez jak prokoplej všechno kvalitní co jde... |
A to jen když mi zbydou nějaké peníze. Za celou dobu jsem měl jeden gainer. |
Gainer kupuješ jen ve smyslu doplnění rychle vstřebatelných živin po tréninku, tojo... ale kdybys celej den jedl pořádně, tak nemusíš nic doplňovat a kór ve 14ti letech. Vždycky se zaměř na všechno dlouhodobě - když budeš celej den jíst pořádně nebo půl na půl a dáš gainer, nebo budeš cvičit 5x týdně špatně vs 3x týdně dobře a další věci... neplatí to jen ve cvičení ale ve všem... to samé jak když se naučíš jednou do školy, tak ti to nepomůže na celej rok.
Doufám že mě chápeš co ti tím chci říct...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: |
Nejspíš objednám nějaké wpc z duvodu nedostatku bílkovin a budu to dávkovat jen když budu mít málo bílkovin,abych to doplnil.Když nebudu mít skoro žádne tak nebudu zbytečně plýtvat proteinem |
viz tahle pi**vina _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cored napsal: |
Nejspíš objednám nějaké wpc z duvodu nedostatku bílkovin a budu to dávkovat jen když budu mít málo bílkovin,abych to doplnil.Když nebudu mít skoro žádne tak nebudu zbytečně plýtvat proteinem |
viz tahle pi**vina |
JJ nevím co mě to napadlo toto vyplodit . už takové myšlenky nemám. A Spame moc dobře tě chápu. .
edit: možná jsem večer hodím jednu fotku pro zasmáni,když se na to někdo podíváte
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 1:36 pm Předmět: S |
|
|
Dnes zase volno.Zítra doufám už tréning.Uvidíme,jak mi bude.
Jídelníček :
snídaně: OK, jahodový kefír
svačina: bílý jogurt,plátek celozrného chleba
oběd: 100g kuřecí, bramborová kaše
svačina: domácí sušenky s medem a javorovým sirupem, bez cukru
večeře: nejspíš zase kuřecí
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 1:39 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | Dnes zase volno.Zítra doufám už tréning.Uvidíme,jak mi bude.
Jídelníček :
snídaně: OK, jahodový kefír
svačina: bílý jogurt,plátek celozrného chleba
oběd: 100g kuřecí, bramborová kaše
svačina: domácí sušenky s medem a javorovým sirupem, bez cukru
večeře: nejspíš zase kuřecí |
ty ses vazne cu*ak, to uz nejde jinak rict, vcera jsi dostal antibiotika a zaklinas ses, ze se vylecis a das pauzu, a dnesk uz pises o treningu
komu neni rady...
a jidelnicek zase na ho*no
snidane bez sacharidu, svacina bez bilkovin, druha svacina rychle cukry a bez bilkovin _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|