|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 22, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st duben 24, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Dneska teda neuvěřitelnej nášup demence. V šatně mi oslovil perfektní češtinou nějakej vietnamec s obrovskym emo účesem v mikrotrenkoslipech a tílku (vážící cca 60 kg, asi tak 15 let), jestli bych mu prodal za stovku moje kraťasy, že on si žádný do fitka nevzal. Když jsem mu řekl, že ne, tak se ptal, jestli je prodávaj za stovku na baru. Tak jsem mu na to odvětil, že když nemá kraťasy, ať jde cvičit v džínách, že se to pro jednou nezblázní. Mno asi po půlhodině vyšel z šatny a měl je na sobě, ale zato chodil bosej a na očích měl takový ty umělohmotný růžový brejle pro děti.
Přišel vždycky k nějakýmu stroji, tam odjel 1 sérii se strašnym rámusem (hrozně funěl) a naprosto dementní technikou a hned letěl na další stroj. V přestávkách mezi cvikama šel před zrcadlo, začal si jezdit po břišácích (který opravdu měl vzhledem k jeho váze), pak se rozhodnul, že ho to v tílku nebaví, tak ho před všema svlíknul a začal si po nich jezdit bez tílka. Poté za hroznýho funění si ho asi po minutě znova oblíknul.
Pak šel na biceps - kladiva, kde si vzal 15ky, odjel jednu sérii asi tak 4 opakování stylem co nejvíc hejbni celym tělem, jen ať se ta činka dostane nějak nahoru a hrozně u toho řval. Poté odešel na stroj na delty ( tento) a na něm začal předvádět něco, co přivolalo pozornost celý posilky. Stoupnul si k němu, chytil ho za ty tyče v horní části (na obrázku za to černý nahoře nad zlomem) a s tim jel na zadní delty asi tak v osminovym rozsahu jednu sérii a nezapomněl u toho hrozně řvát, takže se na něj ještě každej otáčel.
Celý jeho trénink trval cca 30 minut, pak šel cvičit jednu sérii břicha na žebřiny, kde pětkrát za hlasitýho funění zvednul nohy, řekl na mě zdar kámo a odkráčel si jako největší frajer do šatny. Po cestě ještě stihnul házet ofinou z očí div si nevykroutil hlavu.
Nějak mi to nedalo a ptal jsem se jeho kamaráda, co se za něj taky styděl a distancoval od něj, co je on zač. Údajně dělá modela a je děsně namyšlenej. Něco takhle hroznýho už jsem dlouho nezažil, ale aspoň v posilce nebyla nuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 24, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
Mě zničil už jen ten začátek, nevim co bych dělal kdyby za mnou někdo přišel, jestli mu neprodám svoje oblečení, že on svoje zapomněl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Mě zničil už jen ten začátek, nevim co bych dělal kdyby za mnou někdo přišel, jestli mu neprodám svoje oblečení, že on svoje zapomněl. |
Ty vole, ty jsi hovno obchodník. Tys nikdy v životě nevlezl na žádnou seznamku nebo Xchat nebo jinou mentální stoku, kde "holky" nabízí použitý kalhotky úchylákům? Měls mu říct, že jasně, a že za pochcaný by to měl jen o další kilo dražší, a kdyby chtěl navíc jetý fusekle, uděláš mu přátelskou cenu za masturbační kit - jen 500kč!
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st duben 24, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | MAST3R napsal: | Mě zničil už jen ten začátek, nevim co bych dělal kdyby za mnou někdo přišel, jestli mu neprodám svoje oblečení, že on svoje zapomněl. |
Ty vole, ty jsi hovno obchodník. Tys nikdy v životě nevlezl na žádnou seznamku nebo Xchat nebo jinou mentální stoku, kde "holky" nabízí použitý kalhotky úchylákům? Měls mu říct, že jasně, a že za pochcaný by to měl jen o další kilo dražší, a kdyby chtěl navíc jetý fusekle, uděláš mu přátelskou cenu za masturbační kit - jen 500kč! |
To víš, já mu na to řekl, že ty moje stojí 700kč a on mi řekl, že je může mít od vietnamců za 50 :D Na něm bych moc peněz nevytřískal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá duben 26, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 30, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
2 holubi v Blue Gymu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út duben 30, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
myslíš takový ty jak tam furt ručkujou z jedný hrazdy na druhou a tak? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|