Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mladej beda napsal:

Jedno hodne povedene video

super
ten frajer na mrtvole nebo karatista u kladky me dostali
EDIT: borec si vyhral, aby nasel idealni hudebni doprovod
Korny

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím, že ten plešatej pán, co se proslavil nejdivnější technikou benče na světě (3:40), má stejně vytříbený i stahování kladky (jestli je to teda on) (5:20)...zřejmě dobrej oddíl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrej jogín
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska teda neuvěřitelnej nášup demence. V šatně mi oslovil perfektní češtinou nějakej vietnamec s obrovskym emo účesem v mikrotrenkoslipech a tílku (vážící cca 60 kg, asi tak 15 let), jestli bych mu prodal za stovku moje kraťasy, že on si žádný do fitka nevzal. Když jsem mu řekl, že ne, tak se ptal, jestli je prodávaj za stovku na baru. Tak jsem mu na to odvětil, že když nemá kraťasy, ať jde cvičit v džínách, že se to pro jednou nezblázní. Mno asi po půlhodině vyšel z šatny a měl je na sobě, ale zato chodil bosej a na očích měl takový ty umělohmotný růžový brejle pro děti.

Přišel vždycky k nějakýmu stroji, tam odjel 1 sérii se strašnym rámusem (hrozně funěl) a naprosto dementní technikou a hned letěl na další stroj. V přestávkách mezi cvikama šel před zrcadlo, začal si jezdit po břišácích (který opravdu měl vzhledem k jeho váze), pak se rozhodnul, že ho to v tílku nebaví, tak ho před všema svlíknul a začal si po nich jezdit bez tílka. Poté za hroznýho funění si ho asi po minutě znova oblíknul.

Pak šel na biceps - kladiva, kde si vzal 15ky, odjel jednu sérii asi tak 4 opakování stylem co nejvíc hejbni celym tělem, jen ať se ta činka dostane nějak nahoru a hrozně u toho řval. Poté odešel na stroj na delty (tento) a na něm začal předvádět něco, co přivolalo pozornost celý posilky. Stoupnul si k němu, chytil ho za ty tyče v horní části (na obrázku za to černý nahoře nad zlomem) a s tim jel na zadní delty asi tak v osminovym rozsahu jednu sérii a nezapomněl u toho hrozně řvát, takže se na něj ještě každej otáčel.

Celý jeho trénink trval cca 30 minut, pak šel cvičit jednu sérii břicha na žebřiny, kde pětkrát za hlasitýho funění zvednul nohy, řekl na mě zdar kámo a odkráčel si jako největší frajer do šatny. Po cestě ještě stihnul házet ofinou z očí div si nevykroutil hlavu.

Nějak mi to nedalo a ptal jsem se jeho kamaráda, co se za něj taky styděl a distancoval od něj, co je on zač. Údajně dělá modela a je děsně namyšlenej. Něco takhle hroznýho už jsem dlouho nezažil, ale aspoň v posilce nebyla nuda.
Chuckis

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kriste bože
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zničil už jen ten začátek, nevim co bych dělal kdyby za mnou někdo přišel, jestli mu neprodám svoje oblečení, že on svoje zapomněl.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mě zničil už jen ten začátek, nevim co bych dělal kdyby za mnou někdo přišel, jestli mu neprodám svoje oblečení, že on svoje zapomněl.

Ty vole, ty jsi hovno obchodník. Tys nikdy v životě nevlezl na žádnou seznamku nebo Xchat nebo jinou mentální stoku, kde "holky" nabízí použitý kalhotky úchylákům? Měls mu říct, že jasně, a že za pochcaný by to měl jen o další kilo dražší, a kdyby chtěl navíc jetý fusekle, uděláš mu přátelskou cenu za masturbační kit - jen 500kč!
8Shade

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
MAST3R napsal:

Ty vole, ty jsi hovno obchodník. Tys nikdy v životě nevlezl na žádnou seznamku nebo Xchat nebo jinou mentální stoku, kde "holky" nabízí použitý kalhotky úchylákům? Měls mu říct, že jasně, a že za pochcaný by to měl jen o další kilo dražší, a kdyby chtěl navíc jetý fusekle, uděláš mu přátelskou cenu za masturbační kit - jen 500kč!

To víš, já mu na to řekl, že ty moje stojí 700kč a on mi řekl, že je může mít od vietnamců za 50 :D Na něm bych moc peněz nevytřískal :D
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upozorňuju, že to jen naložil, odcvičil sickzkracovačky, nechal tam závaží a odešel i se svou větrovkou do pryč :D

Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pilot

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý nápad, na otázku kolik dá na benč říká, že tam naloží 150kg, dá 3 sérky po 15 opakováních a jde domů
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 holubi v Blue Gymu :D
jirdano

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslíš takový ty jak tam furt ručkujou z jedný hrazdy na druhou a tak?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: