|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
5.5.2013
benč
20x20
15x30
10x35
5x8x40
rozpažky
5x8x9kg
pullover
4x6x20kg
goodmornings
5x5x50kg
shyby podhmat
5x5
přednožování ve visu
5x16
... zítra dám doufám s trenérem dohromady nějaký dlouhodobější, smysluplný, víceméně objemový trénink... zatím to vypadá tak, že někam narychlo vlítnu a odjedu co mě napadne (a co noha dovolí)
edit: a doma navrch 5x25 kliků, potřebovala jsem ještě trochu odmastit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
H-nja
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 4:22 pm Předmět: A co dál? |
|
|
Dík za tip,jsem z toho jelen,nepíšu si tr. deník,ani nevím,jak to má vypadat. Lezu sem dle tvého vzoru jako H-nja,tak mě znáš. No,proč vymýšlet,co je vymyšlené,škoda námahy,že?Včera byly pevně zaťaté mé pěsti na rukojetích horáka,ale tys nakonec netrhla,ani nenadhodila,škoda. Ty jdeš do objemovky,já se chystám rýsovat,hahaha...Hele,je to k něčemu,ten tréninkový log? Motivuj mě,nejsme ve stejných ktg (zatím),tak si nekonkurujem. Ahoj _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
nemuzes rict, ze jsi uspesna, dokud nemas "fanousky"
gratuluju, jsi uspesna _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| H-nja napsal: | | Dík za tip,jsem z toho jelen,nepíšu si tr. deník,ani nevím,jak to má vypadat. Lezu sem dle tvého vzoru jako H-nja,tak mě znáš. No,proč vymýšlet,co je vymyšlené,škoda námahy,že?Včera byly pevně zaťaté mé pěsti na rukojetích horáka,ale tys nakonec netrhla,ani nenadhodila,škoda. Ty jdeš do objemovky,já se chystám rýsovat,hahaha...Hele,je to k něčemu,ten tréninkový log? Motivuj mě,nejsme ve stejných ktg (zatím),tak si nekonkurujem. Ahoj |
ahóoj Hani !! …
… jak se vede takový ten správný tréninkový log je třeba omrknout někde vedle, já si tady hlavně dělám prdel, sdílím a komunikuju :)
sice nevím co bude, ale jsem ráda, když mrknu trochu zpět, že přesně vím, co bylo
… můžu se v klidu bouchat do hlavy a pak si tady v amnézií hledat, proč to vlastně dělám :D
a váhovka už jsme zase stejná, pokud to teda s tím rýsováním nepřeženeš :)
… jo a na fanoušky působí zejména benč a mrtvola … když se nedaří, tak na některé typy stačí jen vyšpulit pekáč
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
No snad si nemyslis ze nekdo na zavodech sleduje jaky vahy zvedas, staci ze tam chodis a spulis a vsici jsou spokojeni )
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
No, a já špulím i při benči,a pak mi zamávají 3 rudé práporky,že?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 07, 2013 12:38 pm Předmět: |
|
|
:D
3 rudé praporky = maximální míra rozvášnění rozhodčích
dřep
20x20
10x30
6x8x45kg
benč
20x20
10x30
5x8x35kg
military press
5x8x20kg
úzký benč
20x20
10x25
5x8x30kg
biceps v.č.
4x8x20kg
zkracovačky šikmé
4x60
přednožování ve visu
5x14
... noha celkem jela, tak jsem zkusila lehčí dřep …
nový trénink už jsme nějak zmastili, na začátek budou hodně nízké váhy - regenerace, objem, technika … ještěže mám nový, tuhý opasek, můžu bojovat aspoň s něčím a bolí mě z něj člověk, jako bych pořádně makala :D
… btw. nějak se mi tu hromadí suplementy, převážně výhry a dary – mám tu 2monohydráty, jeden CEE, 2 protejňáky, 3 sachariďáky, amina, glutamin, HMB atd. … 3 měsíce jsem neměla velice nic, jen BCAA, vit.E, Omega3, a protein a teď tohle
… bude prdel jak vagon
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:54 am Předmět: |
|
|
Dík,už zas koukám na oblohu a k lesu...z toho SUMO bolí fyziologicky to,co má,ale nebyly to žádné
váhy,spíš "nácvik"
Sedínka ti bude moooc slušet,jsi výtvarně zdatná,zkus si ji zatím pro svou představu ideálně
přimalovat
Jinak koukni na Evropu,jak to tam ty holky mastí v našich váhovkách,pravda,jsou o trochu mladší a suplementujou,ale stejně... Kája zabojoval slušně,fandím mu - mezi tou konkurencí...
(ty tři R myslím máš,ale ono chvíli trvá,než to aktualizují,ještě běží off soutěže,kde jsou naši,
tak se ještě čeká.Zatím trochu předčasně - za rok na mastrech si můžeš pohrát v B a MT klidně po půl kilech=v 52! a překonávat si v klídku své R,na mladých musíš po 2,5kg nad současné R. Lepší by pro tebe bylo jít na velkou do 57 a zkusit přihodit nějaký R tam.)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá květen 10, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
10.5.2016
dřep
20x20
10x30
6x8x45kg
legpress
5x10x60kg
půldřep
5x6x90kg
benč
15x20
10x30
8x30, 8x32,5, 8x35, 8x37.5, 8x40kg
šikmý benč jč
5x8x15kg
triceps.kliky bradla
5x8
rozpažky
4x8x9kg
military press
5x10x20kg
zkracovačky šikmé
4x60
zkracovačky
5x35
... na legpressu se ozvala kyčel, jinak celkem dobrý
... trochu nuda
zvýšená žravost přetrvává, t.h 55kg
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:03 pm Předmět: |
|
|
ale krásných 55 kilo máš dodat!
Hele,ty polodřepy s 90 kilama,co zas pro změnu deptají mě,děláš BEZ bandáží?
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: so květen 11, 2013 1:45 pm Předmět: 105 kg |
|
|
Ja vazim presne o 50 kg viac.
Snazim sa predstavit si, ako by sa mi behalo, ak by som vazil len 55 kg.
Tak by som zvladol aj 3 maratony hned po sebe.
Hm, keby sa to tak dalo vyskusat, vyzeralo by to perfektne, odhadujem, ze asi by som robil tak cca 4 metrove kroky :)
http://youtu.be/zPwMdZOlPo8
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so květen 11, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
... ty možná, ale já běhám jak po silné dávce sedativ :)
| H-nja napsal: | ale krásných 55 kilo máš dodat!
Hele,ty polodřepy s 90 kilama,co zas pro změnu deptají mě,děláš BEZ bandáží? |
... brzy asi dodám 60 :D
bez bandáží, dosedám na lavku cca 50cm, tak by to asi nemělo moc cenu ... navíc si to velmi nerada plantám na nohy
... dnes doma:
kliky
6x12
shyby podhmat
6x6
(aby se neřeklo) ... následuje odchod na PTN a guláš k Zemské ose
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ke tvému tématu,ať to "dělání" máš veselejší:
Když mé kotě tak ve 3 letech poprvé zhlédlo "Stvoření světa",šlo do kuchyně,zkoumavě pohlédlo na mých 51kg,postavilo se za mě,dlaně položilo na to,co si děláš a zvolalo: šunky ti dávám!
Dnes mám 56kg (to ty kejty),kočka je ve 4.r na medicíně a když na mě nedávno zkoumavě pohlédla,rozhodla se založit si psychiatrickou praxi. ?!? Hezký večer přeji. _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|