|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 22, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
| Aesthetics napsal: | Tak jsem ještě zauvažoval co takhle zkusit "90%" protein s maltodextrinem "vím že to někdo tak dělá proto se ptám co celkově vy na to"
Zdá se mi to levnější než kupovat gainer a protein zvlášť. |
víš a mně přijde levněji si koupit 40 % reflex ( mass , one stop ext ) a vyjde mně to stejně , nebo trošku dráž ale když se podivam na to složení atd .. tak to je jina liga . ( zase reklama na reflex )
V dnešní době si mužeš vybírat na trhu je toho tolik že si každy najde .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: st květen 22, 2013 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Aesthetics napsal: | Tak jsem ještě zauvažoval co takhle zkusit "90%" protein s maltodextrinem "vím že to někdo tak dělá proto se ptám co celkově vy na to"
To je rozumné, když chceš protein dáš si protein a když gainer tak si k tomu přidáš maltu. Asi nejlevnější varianta. Když to budeš chtít ještě zpomalit tak tam můžeš přidat třeba namleté ovesné vločky.
Ale 90ky proteiny moc dneska nejsou a jsou taky dost drahý. Takže jde o to spočítat si kolik gramů čistého proteinu protein obsahuje, jaký je to zdroj a kolik tě tedy stojí gram. (40 halířu, 65 halířů...) a podle toho vybrat zda je lepší vzít 65ku, 80ku, 90ku... dělám si takové tabulky v excelu pro vybrané proteiny a podle toho to zhodnotím. Pak pár kilo malty (asi stovku za kilo) a máš vystaráno. Stejně ten cukr dáváš asi jen po fitku. Taky můžeš rozpočítat zda se ti vyplatí ten reflex nebo tak, určitě tam bude něco navíc (probiotika, kreatin, přidaný leucin a podobně) a určit si zda se ti to vyplatí nebo ne. All in one je o dost pohodlnější a chutnější.
Ten reflex je One Stop Extreme je fajn ale upřímně, je žádoucí do sebe ládovat micelární kasein který se tráví až 4-6 hodin? Tyhle přídavky mi přijdou trošku divný. Něco jiného je když to má člověk jako MRP a něco jiného když tam chce poslat co nejrychlejší bílkoviny ihned po fitku, protože se stejně hodinu po tom nají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 4:46 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Aesthetics napsal: | Tak jsem ještě zauvažoval co takhle zkusit "90%" protein s maltodextrinem "vím že to někdo tak dělá proto se ptám co celkově vy na to"
To je rozumné, když chceš protein dáš si protein a když gainer tak si k tomu přidáš maltu. Asi nejlevnější varianta. Když to budeš chtít ještě zpomalit tak tam můžeš přidat třeba namleté ovesné vločky.
Ale 90ky proteiny moc dneska nejsou a jsou taky dost drahý. Takže jde o to spočítat si kolik gramů čistého proteinu protein obsahuje, jaký je to zdroj a kolik tě tedy stojí gram. (40 halířu, 65 halířů...) a podle toho vybrat zda je lepší vzít 65ku, 80ku, 90ku... dělám si takové tabulky v excelu pro vybrané proteiny a podle toho to zhodnotím. Pak pár kilo malty (asi stovku za kilo) a máš vystaráno. Stejně ten cukr dáváš asi jen po fitku. Taky můžeš rozpočítat zda se ti vyplatí ten reflex nebo tak, určitě tam bude něco navíc (probiotika, kreatin, přidaný leucin a podobně) a určit si zda se ti to vyplatí nebo ne. All in one je o dost pohodlnější a chutnější.
Ten reflex je One Stop Extreme je fajn ale upřímně, je žádoucí do sebe ládovat micelární kasein který se tráví až 4-6 hodin? Tyhle přídavky mi přijdou trošku divný. Něco jiného je když to má člověk jako MRP a něco jiného když tam chce poslat co nejrychlejší bílkoviny ihned po fitku, protože se stejně hodinu po tom nají. |
bavím se o massu , tam je jine složení bílkovin ,
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
""víš a mně přijde levněji si koupit 40 % reflex ( mass , one stop ext )"" Ty se bavíš pokaždé o něčem jiném  Tamto je to samý: proteiny, malta, oves, ječmen a zase je přidám ten kasein ;-)
Aesthetics : Pokud si tam přidáš lžíci/dvě nějaké vitakávy/caro/melta tak tam máš i nějaké ty prebiotické věci (vláknina z čekanky, ječmen...) a ta chuť je potom taková kávovější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: čt květen 23, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Jasný, díky. Každopádně pouze spekuluji. A varianta protein + malta se mi nezdá k zahození.
One stop jsem již také měl, ale rád tu a tam zkusím nové věci.
Určitě ještě něco načtu než se rozhoupu.
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: pá květen 24, 2013 5:27 pm Předmět: Re: nabrani |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | brifil napsal: | | Spam napsal: | | brifil napsal: | nejlepši gainer na kvalitni nabrani.na ceně nezaleži. vybiral jsem mezi instant-mass-native od reflexu go-pro-30 extrifit giant-mega-mass-4000 weider. jestli vas napadá něco lepšiho nebo znate tak pište |
ALL STARS - GAIN TECH, REFLEX - INSTANT MASS
Nic lepší podle mě na trhu není. Nebo Hydro + Palatinoza/Maltodextrin |
dík moc vezmu toho instanta od reflexu |
mass nebo extreme ? trošku rozdíl,
jen ti to tady píšu , jestli víš jaký je mezi nima rozdíl , |
Řekl by jsi mi jaký je mezi nima rozdíl? Jako laik bych řekl, že v OSX je navíc BCAA s kreatinem?
Dříve jsem bral OSX 2x denně, dopoledne a po tréninku i v netréninkové dny.
A Instant Mass beru momentálně taky 2x denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pistacie
|
Zaslal: so květen 25, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jestli tu někdo nemá zkušenost s gainerem-
-Heavy weight gainer od XXLABS
Měl jsem již gainer mutant mass od PVL a měl jsem s ním dobrou zkušenost.
Ale na nejmenované stránce již zmíněný gainer od XXLABS vyhrál nejlepší gainer této stránky už třikrát po sobě a proto bych se chtěl zeptat na váš názor.
Mutant mass od PVL či Heavy weight gainer od XXLABS.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 12:10 am Předmět: Re: nabrani |
|
|
| donkeydawg napsal: | | Mates-daoc napsal: | | brifil napsal: | | Spam napsal: | | brifil napsal: | nejlepši gainer na kvalitni nabrani.na ceně nezaleži. vybiral jsem mezi instant-mass-native od reflexu go-pro-30 extrifit giant-mega-mass-4000 weider. jestli vas napadá něco lepšiho nebo znate tak pište |
ALL STARS - GAIN TECH, REFLEX - INSTANT MASS
Nic lepší podle mě na trhu není. Nebo Hydro + Palatinoza/Maltodextrin |
dík moc vezmu toho instanta od reflexu |
mass nebo extreme ? trošku rozdíl,
jen ti to tady píšu , jestli víš jaký je mezi nima rozdíl , |
Řekl by jsi mi jaký je mezi nima rozdíl? Jako laik bych řekl, že v OSX je navíc BCAA s kreatinem?
Dříve jsem bral OSX 2x denně, dopoledne a po tréninku i v netréninkové dny.
A Instant Mass beru momentálně taky 2x denně. |
rozdil , v bilkovině
Složení: ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát, mléčný koncentrát (80% micelární kasein, 20% syrovátkový protein), peptidicky vázaný glutamin ( derivát z pšeničného proteinu), hydrolyzát syrovátkového proteinu ( stupeň hydrolýzy 30% ), izolát vaječného albuminu, nativní syrovátkový izolát, organický oves, organický ječmen, trehalóza, prebiotika:
Složení: Quattro Protein Blend ( Bioaktivní, ultrafiltovaný syrovátkový koncentrát, bioaktivní CFM syrovátkový izolát, hydrolyzovaný syrovátkový protein ( HIGH-DH stupeň hydrolýzy 30%), hydrolyzovaný syrovátkový protein ( LOW-DH stupeň hydrolýzy 4%), koncentrát mléčné bílkoviny (micelární kasein)),
a další rozdíli tam jsou ,
tady maš posty stačí přečist složení
|
|
| nahoru |
|
 |
benny9140
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat chci si objednat svůj první gainer a vybral sem si tento
Máte sním nějaké zkušenosti?:) Díkec
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
V těchto věcech se zas tak dobře nevyznám, proto bych se chtěl zeptat tady. Moc mi není jasný smysl "gainerů". Jejich cena je kolikrát celkem vysoká a zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi tím, když si například koupim ve velkym maltu a smíchám to třeba 3:1 s nějakym proteinem co mám doma a když si koupim nějaký 20 Gainer. To si připlácim jen za to, že do některých přidaji pár vitamínů a minerálů? Který koncekonců bývaji i v proteinech? Bude v tom nějaký rozdíl jestl si dám místo gaineru právě zmiňovanou směs třeba maltodextrinu a nějakýho proteinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
| benny9140 napsal: | Zdravím, chtěl bych se zeptat chci si objednat svůj první gainer a vybral sem si tento
Máte sním nějaké zkušenosti?:) Díkec |
Z mého pohledu na gainer zbytečně drahý a přitom neopodstatněně. Btw. proč "první gainer" a ne první protein? Mnohdy bývá vhodnější volbou, případně nějaká rozumná kombinace v podobě "šedesátky" proteinu, který má dost bílkovin a i rozumně sacharidů... Službu udělá povětšinou lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | V těchto věcech se zas tak dobře nevyznám, proto bych se chtěl zeptat tady. Moc mi není jasný smysl "gainerů". Jejich cena je kolikrát celkem vysoká a zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi tím, když si například koupim ve velkym maltu a smíchám to třeba 3:1 s nějakym proteinem co mám doma a když si koupim nějaký 20 Gainer. To si připlácim jen za to, že do některých přidaji pár vitamínů a minerálů? Který koncekonců bývaji i v proteinech? Bude v tom nějaký rozdíl jestl si dám místo gaineru právě zmiňovanou směs třeba maltodextrinu a nějakýho proteinu? |
prave jsi vynalezl kolo
ano, kdyz koupis "hotovy" tak dostanes neco malo navic
ale pokud to myslis vazne a davas to pravidelne, tak treba za rok usporis na peknou dovolenou, kdyz to budes jak jsi popsal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
Jaký máte názor na Mutant Mass?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Že je to velmi prodávaný gainer, což je ale v první řadě dáno jeho nízkou cenou.
Ta odpovídá i složení, kde jsou použity ne úplně ideální typy sacharidů i bílkovin.
Z mého pohledu to není dobrá volba. Ale je velmi levný.
Btw. plné složení uvedené zde dole:
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
Naposledy upravil Ronnie dne čt červen 13, 2013 10:51 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
Já si po tréninku v objemu dám protein + piškoty a jsem happy Gainer jsem koupil 1x v životě..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|