No, ta technika mrtvoly je opravdu luxusni, jde videt, ze te trenuje nekdo, kdo to opravdu umi...
jj, můžete si gratulovat :D
chtělo by to asi ještě líp rozjet nohama, hlavně při 3. opakování je vidět že už nezabírají a zadek zas letí navrch jako první
Peter Ustinov napsal:
e-witch napsal:
DL ... tak to vypadá s kilem
deprimuji me tvoje videa, hlavne kdyz mame na cince stejnou vahu
pro tvůj klid - budu jěště dlouho hoblovat 60-70kg, to byl dnes jen úlet, jako že natočím 1 opáčko :)
... a pokud jsi stále deprimován, zkus si potírat hrudník bahnem ... pokud to nepomůže, zkus cizí :D
[
... a pokud jsi stále deprimován, zkus si potírat hrudník bahnem ... pokud to nepomůže, zkus cizí :D
obzalovana E-Witch, byla jste shledana vinou z trestneho cinu delani si sprtouchlat z ctihotneho PU. Timto se odsuzujete k trestu petadvaceti na holou. Proti rozsudku neni mozne se odvolat. Rozsudek bude vykonan ihned, jak se mi dostanes do ruky!
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
pozrel som si tu mrtvola a jedina vec co mi moc nesmakuje, ze tu poslednu fazu pri pokladani ides extremne pomaly. Co viem tak od kolien by to mal byt uz skor len kontrolovany pad.
... hlavně už mám sluchátka v uších :D
co se tam děje, slyším naštěstí až doma
Martin Pedain napsal:
Nebýt vzpíráníčka, nedal bych takovou mrtvolu. Tady jsem zjistil, že prdelka neslouží jen k tomu, k čemu většinou slouží. Co myslíte?
... myslím, že si nejsem jistá jak to myslíš :D
ad tvé vzpírání - mrkla jsem na to a mohu jen potvrdit, že pokud nemáš podmínky na pohodové odhození činky v případě selhání, je to limitující a to značně
... je to přímo na hovno :)
Spouštění té váhy je větší záhul na bedra a ramenní kloub než zvedání váhy. Je to nyní měsíc, co se bedra uzdravila. Škoda, že není prostor na tak boží cviky páč to udělilo mým 115kg nevídanou mrštnost. Fuckin' business...
Boha, tak už chápu tu hudbu. Vondráčková-Dlouhá Noc, na trénink haluz... aktivista řeže blatníky flexou, to už by mě fakt sralo... keců okolo jak v sámošce, to už by nervy fakt tekly a to řvoucí dítě na závěr... No to bych se přímo...... NO COMMENT!
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru