|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Go pro 30 je asi to nejlepší co na českém trhu seženeš. Snad všechno v něm je komplexní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JrElda

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Go pro 30 je asi to nejlepší co na českém trhu seženeš. Snad všechno v něm je komplexní. |
..a pomer komplexnich a jednoduchy cukru nevis?
Bylo mi doporuceno i carbojet od amixu a od reflexu mass,ktery bych si nikdy nekoupil za ty nemale prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, člověk se pořád učí
Jsem ted na ronnie koupil dobrou papačku.. Scitec Nutrition-Oat N Whey..
..komplexní papačka do objemu..
Dávka92g:
35bílkovin
40g sacharidů
z toho cukry jen 3g
vláknina 6g
tuk 6g
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
a nebylo by jeste lepsi DE-6 Maltodextrin? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Medvedjakprase
|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:19 pm Předmět: Super Gainer (Self Omninutrition) - dříve G-Recovery |
|
|
Ahoj,
jsem mimo ČR a ve Švédsku jsem si koupil tenhle gainer (nemůžu ještě vkládat odkazy na jiné stránky a tak stačí zadat do Googlu super gainer self omninutrition
Googlil jsem, jestli s ním má někdo zkušenosti a jestli k němu něco najdu, ale bohužel jsem nic nenašel. Jen na švédských stránkách a info k němu je max. etiketa z balení + pár blabla informací.
Jde mi např. i o správné dávkování. Je uvedeno, že denní dávka je 166 g (4 odměrky) a to předpokládám musím rozdělit na např. jednu ráno, jednu mezi svačinou a obědem a dvě po tréninku.
Něměl jste ho už někdo?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po červenec 01, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
"Správné dávkování" Ti nikdo bez bližšího popisu Tebe a Tvého tréninku a jídelníčku asi pořádně nemůže poradit.
Jinak ten gainer má zajímavě jednoduché složení, je to jen maltodextrin a WPI (plus glutamin, kreatin a nějaké další věci). V případě, že máš obecně potíže s nabíráním, svojí práci ale určitě udělat může.
Když mi pošleš PMkem nějaké povídání o sobě (viz ten můj první odstaveček výše), zkusím Ti k dávkování nějaký plán navrhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Prosím o radu.
Koupil jsem si v eshopu ronnie tento gainer: https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain-14.html
respektive 6 kg balení s tím , že mi vydrží asi na 3/4 roku až na rok.
Až teď při důkladném pročítání textu přímo na gaineru jsem si všiml že výrobce doporučuje spotřebovat gainer do 3 měsíců od otevření víka.
To je pro mě problém protože 6 kilo gaineru určitě nevypiju do tří měsíců,to je o cukrovku.
Ptal jsem se i kámarádů a nikdo nemá zájem.
Zdravý selský rozum mi říká že by to těch 9 měsíců vydržet určitě mělo pač se jedná o suchý prášek tudíž by se to nemělo zkazit ani splesnivět atp.
Máte s tím někdo zkušenosti?Nerad bych polovinu balení po třech měsících vyhodil.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 3:00 pm Předmět: |
|
|
Buď úplně v klidu, v tom složení není nic, čemu by delší doba mohla vadit. Jen to pečlivě uzavírej, skladuj to na nějakém normálním suchém místě a bude to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Určitě to vydrží i ten rok, když to bude uzavřené a budeš to skladovat jako normální člověk :-)
edit: Ronnie byl rychlejší
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: pá červenec 05, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Ok,snad to bude v pohodě ,dík moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Buď úplně v klidu, v tom složení není nic, čemu by delší doba mohla vadit. Jen to pečlivě uzavírej, skladuj to na nějakém normálním suchém místě a bude to v pohodě. |
Je pravda ze z gaineru si clovek muze privodit cukrovku? me treba baleni 6.8kg Mutanta vydrzi na mesic tak nevim jestli je to dobre nebo ne...jestli z gaineru muzu si privodit cukrovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu, tak diabetes 1. typu má příčinu v tom, že si tělo nevytváří vlastní inzulín (protože má zničené beta buňky, kde inzulín běžně vzniká; velký vliv na to má genetická dispozice a další faktory, co člověk neovlivní). Diabetes 2. typu je poruchou reaktivity tkáně na inzulín, což už si člověk sám způsobit (=pomoci tomu) může - špatný životný styl, nedostatek pohybu, přejídání, obezita apod. Budeš-li tedy do sebe cpát gainer jako Cartman ze South Parku a docílíš-li pak solidně kulaté a tučné postavy, pomoci tomu můžeš (ale pak je dost jedno, jestli ses cpal gainerem nebo coca colou a tatrankami). Při normálním použití (a hlavně normálním životním stylu sportovce) si s tím hlavu ale určitě nedělej.
Mimochodem, Mutant Mass má (bohužel) to dávkování na sobě napsáno naprosto nesmyslně (je tam extrémně vysoké), určitě tak, jak je tam psáno, nejde jako přes kopírák aplikovat na kohokoliv.
Teď jsem k němu do shopu připsal k dávkování následující:
• výrobce sice doporučuje užívat 4 odměrky (1 odměrka = 65 g) Mutant Mass Gaineru s 480 - 960 ml vody nebo mléka denně, toto dávkování je ale silně předimenzované a nelze doporučovat všeobecně; dávkování gaineru by mělo vycházet z potřeb každého jedince, kde i u špičkových sportovců je např. v jedné dávce 1 odměrka (=65 g) zcela dostačující; při potížích s nabíráním lze zařadit např. dvě takovéto dávky (vždy po jedné 65gramové odměrce) denně; každopádně dávkování doporučené výrobcem Vám internetový obchod Ronnie.cz určitě nedoporučuje
Viz:
https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html
https://obchod.ronnie.cz/s-4952-mutant-mass-gainer-limited-edition.html
Zároveň určitě platí, že lepší než používat gainery s jednoduchými cukry jako má Mutant Mass, je zařadit gainery s obsahem směsi různých typů sacharidů s převahou palatinósy, např. Go Pro 30 nebo Compress B. I. G..
U Tebe bych pak doporučil dávkování toho Mutanta zmírnit, ale určitě ho dojíst, to je zase jasné. Jen příští při dalším nákupu bych sáhnul po něčem lepším (což jsou právě ty gainery s palatinosou, ať už mnou uvedené nebo jiné... byť je takových na trhu výrazná menšina).
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
Děkuji Ti Ronnie.cz za bleskovou odpoved...samozrejme Mutanta nedavkuji tak jak uvadi vyrobce zaprve bych zbytecne vetsinu zivin vyloucil moci protoze to telo nemuze absolutne vztrebat hlavne tech 52g bilkovin takze davam 2x denne 2odmerky (130g) kde je 88gsachru a 26g bilkovin a to rano po probuzeni pak za dve hodiny snidani a po trenninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
ono sehnat gainer ktery obsahuje palatinozu na trhu ktery ma pres 6kg mirne nad 1000,- vlastne nejde...jednou jsem mel Compress Big Jahodu a po tydnu se mi z ni chtelo zvracet a to neprehanim hrozne umela chut. neznas nejake ostatni gainery na trhu ktery maji kvalitni slozeni za rozumnou cenu?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|