|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Kuchis
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | ono sehnat gainer ktery obsahuje palatinozu na trhu ktery ma pres 6kg mirne nad 1000,- vlastne nejde...jednou jsem mel Compress Big Jahodu a po tydnu se mi z ni chtelo zvracet a to neprehanim hrozne umela chut. neznas nejake ostatni gainery na trhu ktery maji kvalitni slozeni za rozumnou cenu? |
Compress B.I.G. je hodně dobrý v čokoládové příchuti, aspoň to říkal Cizo. Každopádně obávám se, že gainer s lepším složením (tzn. právě třeba s převahou palatinosy a s rozumným složením proteinové složky) a s parametry cca 1000 Kč / 6 kg sehnat nelze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
Jen to ještě doplním, já tu mám od jednoho výrobce vzorky gaineru, co přijde na trh cca za měsíc, ten by mohl v akcích stát 4,5 kg pod 1.300 Kč a složení má s ohledem na to, co výše a na předchozích stránkách píšu, velmi dobré (ze sacharidů převaha palatinosy, z proteinů převaha WPC). Z mého pohledu má (cenou, složením i chutí) na to, aby se vyhoupnul mezi nejprodávanější. Ale v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Zároveň se snažím získat hodně vzorků, tzn. pak rád pošlu na vyzkoušení.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Předem se hlásím. Na oplátku připravím nějaké to odborné zhodnocení, nejen jak je na tom chuť a pěnivost apod. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
Předem si Tě píšu:).
(ps.: ostatní prosím nepište, je na to hromada času; včas dám vědět)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 11:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Fuj! Jdu s tím něco udělat, ach jo: (.
Doplněno: Stáhnul jsem ho z nabídky úplně, stejně už dlouho nebyl skladem. Každopádně to dávkování tam bylo hodně ujeté. Sice není z naší hlavy, bylo od výrobce, ale stejně zmíním kolegům, co zboží do shopu dávají, aby takováhla zvěrstva do dávkování fakt nepouštěli: (.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 12:32 am Předmět: |
|
|
jo no, 1800kcal jen tak po tréninku gainerem je docela maso... navíc 400g do pul litru vody, to bude spíš nějaká superhutná kaše než koktejl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 12:46 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jen to ještě doplním, já tu mám od jednoho výrobce vzorky gaineru, co přijde na trh cca za měsíc, ten by mohl v akcích stát 4,5 kg pod 1.300 Kč a složení má s ohledem na to, co výše a na předchozích stránkách píšu, velmi dobré (ze sacharidů převaha palatinosy, z proteinů převaha WPC). Z mého pohledu má (cenou, složením i chutí) na to, aby se vyhoupnul mezi nejprodávanější. Ale v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Zároveň se snažím získat hodně vzorků, tzn. pak rád pošlu na vyzkoušení. |
hlásím se taky , ale odzkouším až po zavodech jak bude objemovka
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 8:09 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | CharlesWood napsal: | | ono sehnat gainer ktery obsahuje palatinozu na trhu ktery ma pres 6kg mirne nad 1000,- vlastne nejde...jednou jsem mel Compress Big Jahodu a po tydnu se mi z ni chtelo zvracet a to neprehanim hrozne umela chut. neznas nejake ostatni gainery na trhu ktery maji kvalitni slozeni za rozumnou cenu? |
Compress B.I.G. je hodně dobrý v čokoládové příchuti, aspoň to říkal Cizo. Každopádně obávám se, že gainer s lepším složením (tzn. právě třeba s převahou palatinosy a s rozumným složením proteinové složky) a s parametry cca 1000 Kč / 6 kg sehnat nelze. |
Potvrzuji, alespoň mě tedy vyhovoval. Není extrémně sladký, spíš mírně sladký a není tam žádná nepříjemná chemická pachuť. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jen to ještě doplním, já tu mám od jednoho výrobce vzorky gaineru, co přijde na trh cca za měsíc, ten by mohl v akcích stát 4,5 kg pod 1.300 Kč a složení má s ohledem na to, co výše a na předchozích stránkách píšu, velmi dobré (ze sacharidů převaha palatinosy, z proteinů převaha WPC). Z mého pohledu má (cenou, složením i chutí) na to, aby se vyhoupnul mezi nejprodávanější. Ale v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Zároveň se snažím získat hodně vzorků, tzn. pak rád pošlu na vyzkoušení. |
Můžu se zeptat jak se to jmenuje rad bych si to vyhledal na internetu slozeni a tak...aspon vyrobce.dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
Jak jsem napsal, v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Tzn. teď ho nikde ještě nedohledáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
jsou tu zajimavé čísla ohledně množství sacharidu s doplňků (o tom, že jsou blbě je řeč výše). Jen tak pro porovnání pár lidí jaký máte poměr sacharidu s doplňku vs s jídla?
Já mám cca 120g malty za den. to jest 25-30% většinou
A můžete vynechat dietu _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
0  , vše pevná strava... žádné gainery nic, akorát Hydro po tréninku a ráno protein do kaše. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|