SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Kuchis

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CharesWood: Já mám třeba tohle https://obchod.ronnie.cz/s-3773-mass-gain-14.html
Je to od Nutrendu , chuť vynikajicí (mám čokoládový) a složení mi příjde vzhledem k ceně super.
Mě naprosto vyhovuje a v pohodě bych ho komukoli doporučil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
ono sehnat gainer ktery obsahuje palatinozu na trhu ktery ma pres 6kg mirne nad 1000,- vlastne nejde...jednou jsem mel Compress Big Jahodu a po tydnu se mi z ni chtelo zvracet a to neprehanim hrozne umela chut. neznas nejake ostatni gainery na trhu ktery maji kvalitni slozeni za rozumnou cenu?

Compress B.I.G. je hodně dobrý v čokoládové příchuti, aspoň to říkal Cizo. Každopádně obávám se, že gainer s lepším složením (tzn. právě třeba s převahou palatinosy a s rozumným složením proteinové složky) a s parametry cca 1000 Kč / 6 kg sehnat nelze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen to ještě doplním, já tu mám od jednoho výrobce vzorky gaineru, co přijde na trh cca za měsíc, ten by mohl v akcích stát 4,5 kg pod 1.300 Kč a složení má s ohledem na to, co výše a na předchozích stránkách píšu, velmi dobré (ze sacharidů převaha palatinosy, z proteinů převaha WPC). Z mého pohledu má (cenou, složením i chutí) na to, aby se vyhoupnul mezi nejprodávanější. Ale v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Zároveň se snažím získat hodně vzorků, tzn. pak rád pošlu na vyzkoušení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Předem se hlásím. Na oplátku připravím nějaké to odborné zhodnocení, nejen jak je na tom chuť a pěnivost apod.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Předem si Tě píšu:).

(ps.: ostatní prosím nepište, je na to hromada času; včas dám vědět)
člověk

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatím asi nejujetější doporučené dávkování od výrobce jsem viděl tady :
https://obchod.ronnie.cz/s-2988-super-gainers-fuel.html
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Zatím asi nejujetější doporučené dávkování od výrobce jsem viděl tady :
https://obchod.ronnie.cz/s-2988-super-gainers-fuel.html

Fuj! Jdu s tím něco udělat, ach jo: (.

Doplněno: Stáhnul jsem ho z nabídky úplně, stejně už dlouho nebyl skladem. Každopádně to dávkování tam bylo hodně ujeté. Sice není z naší hlavy, bylo od výrobce, ale stejně zmíním kolegům, co zboží do shopu dávají, aby takováhla zvěrstva do dávkování fakt nepouštěli: (.
Johnbear

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych vidět člověka, co si fakt dává na jednu porci půl kila gaineru
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo no, 1800kcal jen tak po tréninku gainerem je docela maso... navíc 400g do pul litru vody, to bude spíš nějaká superhutná kaše než koktejl...
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Jen to ještě doplním, já tu mám od jednoho výrobce vzorky gaineru, co přijde na trh cca za měsíc, ten by mohl v akcích stát 4,5 kg pod 1.300 Kč a složení má s ohledem na to, co výše a na předchozích stránkách píšu, velmi dobré (ze sacharidů převaha palatinosy, z proteinů převaha WPC). Z mého pohledu má (cenou, složením i chutí) na to, aby se vyhoupnul mezi nejprodávanější. Ale v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Zároveň se snažím získat hodně vzorků, tzn. pak rád pošlu na vyzkoušení.

hlásím se taky , ale odzkouším až po zavodech jak bude objemovka
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
CharlesWood napsal:
ono sehnat gainer ktery obsahuje palatinozu na trhu ktery ma pres 6kg mirne nad 1000,- vlastne nejde...jednou jsem mel Compress Big Jahodu a po tydnu se mi z ni chtelo zvracet a to neprehanim hrozne umela chut. neznas nejake ostatni gainery na trhu ktery maji kvalitni slozeni za rozumnou cenu?

Compress B.I.G. je hodně dobrý v čokoládové příchuti, aspoň to říkal Cizo. Každopádně obávám se, že gainer s lepším složením (tzn. právě třeba s převahou palatinosy a s rozumným složením proteinové složky) a s parametry cca 1000 Kč / 6 kg sehnat nelze.

Potvrzuji, alespoň mě tedy vyhovoval. Není extrémně sladký, spíš mírně sladký a není tam žádná nepříjemná chemická pachuť.

Derek Poundstone
CharlesWood

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Můžu se zeptat jak se to jmenuje rad bych si to vyhledal na internetu slozeni a tak...aspon vyrobce.dekuji
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem napsal, v prodeji bude tak za měsíc nejdřív. Tzn. teď ho nikde ještě nedohledáš.
Kadd

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsou tu zajimavé čísla ohledně množství sacharidu s doplňků (o tom, že jsou blbě je řeč výše). Jen tak pro porovnání pár lidí jaký máte poměr sacharidu s doplňku vs s jídla?

Já mám cca 120g malty za den. to jest 25-30% většinou

A můžete vynechat dietu

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Spam

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

0 , vše pevná strava... žádné gainery nic, akorát Hydro po tréninku a ráno protein do kaše.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: