|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Rád bych sem něco napsal, ale není co Od posilovny jsem si dal 10 denní pauzu kvůli půl maratonu a začal jsem víc běhat.. Stravu jsem tím pádem úplně přestal dodržovat a jím prostě vše, na co mám chuť => nabral jsem docela na tuku, ale od pondělka 24.6. se vracím zpět ke tréninku a k pořádné stravě (dietě). 22.6. v 19 hod je start pulmaratonu, tak mi držte pěsti, ať mě neklepne v tom vedru pepka :)) |
Hm, pres 20 km, to uz je neco, ale nejak nechapu to zamerne pribrani tuku, to behani moc nepomaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Není to ani moc záměrné  nebo jako je a není  Prostě jsem přestal vlnit a začal jíst hodně sacharidů, spousty ovoce a i zmrzlinu. Prostě jsem se přestal omezovat, abych měl na půlmaraton plnou energii a byl 100% zregenerovanej. Bohůžel tím, že jsem začal jíst hodně sacharidů (jak komplexních, tak jednoduchých) to začalo padat i do tuku, s tím nic nenadělám. U mě se stačí blbě nadechnout a mám 1 kg navíc
Ještě jedno bohužel, já, když nedržím striktní dietu, tak prostě neumím si říct jeden pásek čokolády, ale sežeru ji celou  Psal jsem to už několikrát a je to prostě tak, jsem nemocnej  Vím, že těch pár kg navíc je k běhu pěkně nahovno, špatně jsem to naplánoval a měl jsem tohle "stravování" zařadit až patek+sobota, ale začal jsem prostě moc brzo a už jsem to nechtěl nějak přerušovat a pak se k tomu zase vracet..
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
Hlavni bude pokud to aspon dobehnes, kolik uz si nejvic v kuse bezel, trenoval jsi treba 8 - 10 km trasi, nebo dokonce i 20 km ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem v plánu zaběhnout celých 21km než to poběžím naostro, ale začal jsem dělat kurz a nějak nebyl čas.. Nejvíc jsem zaběhl 16km, nejsem moc připravenej, čekal jsem, že budu mít v tuto dobu naběháno tak 3x víc, ale prostě práce, kurz, bylo toho moc a na běhání ten čas nebyl. Ale pokud nedostanu infakrt tak to doběhnu i kdybych měl běžet po čtyřech, to vím na 100%!
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
Tak po snad 12ti denní pauze necvičení a jídla bohatého na cukry, jsem v neděli opět začal se stravou a v pondělí s tréninkem. Času teď moc není, tak tu nestíhám psát, ale vše už zase dodržuji a cítím se skvěle :) Půlmaraton : Atmosféra, organizace parádní, vůbec nelituju, že jsem se přihlásil, akorát malé zklamání z toho, že jsem to chtěl zaběhnout pod 2 hodiny a to se mi kvůli EPIC FAILU ke konci závodu nepovedlo. Konečný čipový čas tedy 2hodiny 9minut. Dal jsem do toho ale všechno a bohužel čas odpovídá tréninku (kterého moc nebylo..) Příští rok určitě poběžím znova a doufám, že pod 2 hodiny se už vlezu. Pak bych jednou chtěl zaběhnou celý maraton. Vlním teď klasiku 100-200-300, trenink muj starej porad dokola, chce to změnu, uvidím, co vymyslím:)) Včera komplet nohy, dneska ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červen 26, 2013 8:53 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Tak po snad 12ti denní pauze necvičení a jídla bohatého na cukry, jsem v neděli opět začal se stravou a v pondělí s tréninkem. Času teď moc není, tak tu nestíhám psát, ale vše už zase dodržuji a cítím se skvěle :) Půlmaraton : Atmosféra, organizace parádní, vůbec nelituju, že jsem se přihlásil, akorát malé zklamání z toho, že jsem to chtěl zaběhnout pod 2 hodiny a to se mi kvůli EPIC FAILU ke konci závodu nepovedlo. Konečný čipový čas tedy 2hodiny 9minut. Dal jsem do toho ale všechno a bohužel čas odpovídá tréninku (kterého moc nebylo..) Příští rok určitě poběžím znova a doufám, že pod 2 hodiny se už vlezu. Pak bych jednou chtěl zaběhnou celý maraton. Vlním teď klasiku 100-200-300, trenink muj starej porad dokola, chce to změnu, uvidím, co vymyslím:)) Včera komplet nohy, dneska ramena. |
A co byl ten EPIC FAILU ke konci závodu, nekoho si poblil, zapadl do studny nebo kanalu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Pondělí 29. 7. 2013
Hrudník
Bench-press
Peck-deck
Rozpažky s JČ na šikmé lavici + Tlaky s JČ na šikmé lavici (10+10)
Vytahování protisměrných spodních kladek
Rozpažování se spodníma kladkama DECLINE
Triceps
Bradla (3 serie s vlastni vahou..)
Multipress na úzký uchop
Stahovani kladky + francouzsky tlak
Kickback s lanem
Břicho
Zkracovačky s vytáčením na šikmé lavici + uklánění s 20kg kotoučem
+ aerobka 30 min rychla chuze do kopce
Jídelníček 300g sach
6:00 - 10g BCAA + multak, zinek, vapnik, horcik, vit c, lecitin
6:30 - 200g vloček + 1 odměrka iso grow
9:30 - 5bilku
12:30 - 200g kuřecího + 100g basmati ryze + enzym fair power
15:30 - 150g kuřecího + 100g basmati ryze
17:30 - 1 odměrka assaultu + 10g BCAA + (během tréninku 10g BCAA)
19:30 - 2 odměrky IsoGrow PHP
20:30 - 200g kuřecího + enzym fair power
23:00 - 1 odměrka 100% Casein Optimum Nutrition
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 8:47 am Předmět: |
|
|
+ fotka během tréninku (neděle) ZÁDA + BICEPS
+po delší době přidávám o sobě nějaké informace, bohuzel nemam moc casu sem psat a zapisovat si veci. Dieta jde do posledniho mesice, tak tomu dam maximum a obcas sem neco napisu.
PS: Ronnie rukavice jsou skvělé!
Naposledy upravil Davesix dne út červenec 30, 2013 9:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | ...no a prostě chyběly cca 3 km do konce a já si myslel, že už je to poslední rovinka a pak se zatáčí do finiše. Jenže právě chyběly ještě celé 3 km... |
Jo, tohle zjištění je vždycky hodně blbé... Mně se to stalo na nějakém závodě tady v Praze, čekám cílovou rovinku a ono nic, ono za ní ještě asi kilák do konce...
(...a jinak děkuji za hezkou fotku s rukavicemi:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
a fotka? _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
To ses schvalne kvuli dovoleny sekl na 4,8% ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jsem co to dá  Teď už mám v sobě půlku nutelly a další sračky, tak snad to zítra u moře bude ještě nějak vypadat  Fotky mám, ale jsou nic moc  Hlavně tím jak mám velkou pooperační skoliozu, tak mám nějak divně vyrotovanej hrudní koš a břišáky mám jen na levé straně, což mě vážně sere  Celej život se o něco snažím a když toho dosáhnu, tak to vypadá na p*ču
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|