|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
Kamarad zacal cvicit a do zacstku koupil gainer od atp - maxi gigant mass (5kg za 850kč) jaký na něj máte nazor?
Nutriční hodnoty: ve 100g energetická hodnota 1588 kJ/381 kcal bílkoviny 25,3 g sacharidy 63,5 g tuky 0,9 g vláknina 0,5 g kreatin monohydrát 2000 mg L-glutamin 1000 mg L-karnitin tartrát 100 mg inosin 100 mg taurin 3000 mg
Složení: sladká sušená syrovátka ,sójový izobát, maltodextrin, dextróza,kreatin monohydrát, WPC – syrovátkový proteinový koncentrát, CMC – celuloza, L- Glutamin, sacharin, aspartam,karnitin tartrát, Inosin, guarová guma, přírodní a přírodně identické aroma a barvivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že to je jeden z nejhorších gainerů co vůbec můžeš koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud můžu být tak smělý......důvod? Já jej teda nekoupil, jen jsem uvaźoval,...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Největší zastoupení - sladká sušená syrovátka = velice nekvalitní zdroj bílkovin. Hlavně díky tomuto je ten gainer tak levný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Největší zastoupení - sladká sušená syrovátka = velice nekvalitní zdroj bílkovin. Hlavně díky tomuto je ten gainer tak levný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:01 am Předmět: |
|
|
No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
jasne, objem=nabirani
ale proc u toho nutne potrebujes gainer?
kdy ho chces brat?
proc nejis normalni jidlo? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Denis Coleman
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
No jidelnicek do teho jiste taky budu mit,ale jako doplnek stravy kdyz nebudu stihat nebo se mi nebude darit pribirat urcite budu potrebovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:11 am Předmět: |
|
|
| Denis Coleman napsal: | | No jidelnicek do teho jiste taky budu mit,ale jako doplnek stravy kdyz nebudu stihat nebo se mi nebude darit pribirat urcite budu potrebovat |
kdyz nebudes pribirat, mas nahouby jidelnicek
kdyz nestihas, no to bych radsi volil sacharidak s velmi vysokym obsahem proteinu (tak 50:50)
zbytecne se tim neladuj, nebo jedine co naberes budou tuky! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:12 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
jasne, objem=nabirani
kdy ho chces brat?
proc nejis normalni jidlo? |
dost začátečníků (a to i já ze začátku) neví, že 100g gaineru je jak 120g vloček (a to nehledím na kvalitu sacharidů)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 10:19 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
jasne, objem=nabirani
kdy ho chces brat?
dost začátečníků (a to i já ze začátku) neví, že 100g gaineru je jak 120g vloček (a to nehledím na kvalitu sacharidů) |
přesně tak!
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | | micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Denis Coleman napsal: | | No gainer chci protoze ejdu objem a potrebuje nejake to kg navrh,ale nvm ktery...ja uvazoval o GMM4000,ale ten obsahuje hrozne jednoduchych cukru,tak se ptam ktery je podle vas nejlepsi a ktery by jste mi doporucili |
jasne, objem=nabirani
kdy ho chces brat?
dost začátečníků (a to i já ze začátku) neví, že 100g gaineru je jak 120g vloček (a to nehledím na kvalitu sacharidů) |
přesně tak! |
Ráno 250-300g vlociek+odmerka proteinu (zalezi na financiach)+2-3 bielka,zaliat mliekom a mas financne nenarocne ranajky s dostatkom bielkovin a sacharidov.Ja som si to v objeme daval aj vecer,len namiesto vajec,tvaroh.
Ked som zacinal cvicit a este skoro nikto nemal ani paru o gaineroch a doplkoch celkovo,tak sme z druzstva corovali susene mlieko pre prasata,telata, a to pani sli kila hore
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
300g vlocek, protein bilky...jsi na 80g bilkovin ve snhdani...to nestrávíš
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | 300g vlocek, protein bilky...jsi na 80g bilkovin ve snhdani...to nestrávíš |
Samozrejme si to treba prizposobit podla svojho apetitu a vahy,ja s tym pri svojich 120kg a 196cm nemam problem
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|