K te hloubce.... U nandaneho dresu si zkus chytit zpredu nohavicky za spodni lem a cuknout s nima nahoru. Jde se pak lip dostat do hloubky a zaroven te to bude min lamat ve spodni fazi.
... tak já hlásila, že se chystám vrhnout dozadu na zem*, tak naběhla extraliga
citace:
*… skoro celý trénink jsem cpala svůj o kategorii větší zadek do dresu, aby mě při prvním pokusu nekompromisně zmačkal do kuličky a poslal k zemi
... zde zas padlo "hloubka excelentní" :D
ad nohavice - dík, utvrdils mě v myšlence, příště si je vytáhnout co to půjde ...
včera jsem je potahovala hlavně na vnějších bocích, bo mi to sráželo kolena
... tak já hlásila, že se chystám vrhnout dozadu na zem*, tak naběhla extraliga
citace:
*… skoro celý trénink jsem cpala svůj o kategorii větší zadek do dresu, aby mě při prvním pokusu nekompromisně zmačkal do kuličky a poslal k zemi
... zde zas padlo "hloubka excelentní" :D
ad nohavice - dík, utvrdils mě v myšlence, příště si je vytáhnout co to půjde ...
včera jsem je potahovala hlavně na vnějších bocích, bo mi to sráželo kolena
Zas je moc nevytahuj cely. Opravdu vetsinou staci jen cuknout tim predkem nohavicky.
bench
12x20
vše stopky:
8x35
5x45
4x50
3x52,5
1x55
dotlak s RAMem z výšky cca na 4.board:
4x65
3x70
1x72,5
1x75 těžké jak kráva
zkracovačky
4x50
AB kolco
4x20
... dnes jsem se zařekla, že neodejdu, dokud neudělám aspoň jeden nekompromisní dřep …
v průběhu mého snažení se to však kolem nějak vylidnilo a při 115 utekl i poslední chytač, takže toto je maximum (vlastně minimum), co mohu nabídnout:
tak jaký mi zvednete praporek ?
dotlaky na benči jsem pak jela z vidlic shozených dolů na doraz, byly to trochu nervy ... a pak jsem utekla taky
... začínám být rozbitá
Naposledy upravil e-witch dne čt září 05, 2013 3:29 pm, celkově upraveno 1 krát
... 15cm ? nevím - změřím :)
tady se válí na zemi, pro ilustraci
https://forum.ronnie.cz/e-witch-firestarter-t29125-1290.html
... když nemám sparinga, jedu to teda z té vidlice shozené na minimum, což odpovídá výšce, když se šoupnu dozadu a dám si na sebe dám ty boardy - ruce zhruba v pravém úhlu ...
EddieCz napsal:
e-witch napsal:
5.9.2013
[img]kniebeuge[/img]
Smarja to vypada uplne jako TO !
... beru, že hodnotíš jako úspěšný pokus :D :D
i když teda nevim :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru