|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:03 pm Předmět: |
|
|
Ok v pohodě, asi jsem si nevšiml, já jen napsal svou osobní zkušenost. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ivos11111
|
Zaslal: st září 11, 2013 6:22 pm Předmět: Re: ahoj |
|
|
| Pitkin napsal: | | ivos11111 napsal: | | ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-) |
Záleží dost za jakým účelem ho chceš koupit ... |
Mohl bys to nějak rozvést :-) ... dík
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: st září 11, 2013 6:24 pm Předmět: a co |
|
|
| micus6 napsal: | | no, chceš základní gainer nebo lepší- s palatinosou |
a co způsobuje ta palatinosa v gaineru oproti tomu obyčejnému? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 11, 2013 6:29 pm Předmět: Re: a co |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtaman
|
Zaslal: st září 11, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, co by jste mi poradili na jídlo den před turnajem, ale je to výjmečný stav - nemá kdo střídat.... Tak jsem si na každej špíl koupil Carbosnack, ale přemýšlím co na snídani, myslítě že puding s medem a piškotama bude dobrá volba.
Doufám že jsem dobře trefil téma. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: st září 11, 2013 9:51 pm Předmět: palatinoza |
|
|
A jaký gainer s palatinozou byste mi tedy doporučili? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st září 11, 2013 10:11 pm Předmět: Re: ahoj |
|
|
| ivos11111 napsal: | | Pitkin napsal: | | ivos11111 napsal: | | ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-) |
Záleží dost za jakým účelem ho chceš koupit ... |
Mohl bys to nějak rozvést :-) ... dík |
Jakou funkci chceš aby ten gainer plnil ?? Jestli ho chceš jako PTN na doplnění živin ,nebo jako náhradu jídla během dne když nestíháš ,nebo jím chceš navýšit pouze denní příjem ??? _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 11, 2013 10:35 pm Předmět: Re: palatinoza |
|
|
| ivos11111 napsal: | | A jaký gainer s palatinozou byste mi tedy doporučili? :) |
go pro 30 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
Zaslal: so září 28, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Caute, mam tedka mensi dilema..
Rano pote co vstanu, nemam sanci do sebe dostat nejakou pevnou stravu, ani ne tak z nedostatku casu nez pojedu do skoly, ale proste zaludek mam tak stahlej ze bych to zase vyhodil ven. Proto jsem si rikal, ze bych zkusil nejakou tekutou "nahradu". Bylo by to jako takova mala predsnidane (snidane pak vetsi ve skole, cca 1-2h od teto). Jen treba do 50g sachru a nejakych bilkovin.. tuto predsnidani beru jako takovy nastartovani tela po noci.
ale.. nemyslim si ze by na toto byl idealni klasickej gainer z malty a glukozy, proto jsem premyslel o necim s palatinozou/susenou syrovatkou apod.
Nejake rady s timto? Jidlo je jidlo, ale bohuzel... Dikec _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Caute, mam tedka mensi dilema..
Rano pote co vstanu, nemam sanci do sebe dostat nejakou pevnou stravu, ani ne tak z nedostatku casu nez pojedu do skoly, ale proste zaludek mam tak stahlej ze bych to zase vyhodil ven. Proto jsem si rikal, ze bych zkusil nejakou tekutou "nahradu". Bylo by to jako takova mala predsnidane (snidane pak vetsi ve skole, cca 1-2h od teto). Jen treba do 50g sachru a nejakych bilkovin.. tuto predsnidani beru jako takovy nastartovani tela po noci.
ale.. nemyslim si ze by na toto byl idealni klasickej gainer z malty a glukozy, proto jsem premyslel o necim s palatinozou/susenou syrovatkou apod.
Nejake rady s timto? Jidlo je jidlo, ale bohuzel... Dikec |
Rozmixované vločky s proteinem si zkoušel? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ty si davam klasicky na snidani kdyz nejdu do skoly, ale hned po vzbuzeni neni sance
Takze bud budu muset vstavat okolo pate (sem lenoch  ), nebo kupim nejakej ten gainer _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
LukeH2O
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
Já osobně dávám na snídani 75g rozmixovaných vloček a k tomu 25g gaineru. Tolik sacharidů dávám protože chodím cvičit hned ráno, takže pořádné jídlo až po tréninku. Takže lepší když to dáš s proteinem jak píše spam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
SmartLabs OatSnack zkus....kvalitní sachry+bílkoviny a do sebe to dostaneš v pohodě, navíc již obsahuje vločky ve formě prášku  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|