SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok v pohodě, asi jsem si nevšiml, já jen napsal svou osobní zkušenost.
ivos11111

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 6:22 pm    Předmět: Re: ahoj Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
ivos11111 napsal:
ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-)

Záleží dost za jakým účelem ho chceš koupit ...

Mohl bys to nějak rozvést :-) ... dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ivos11111

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 6:24 pm    Předmět: a co Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
no, chceš základní gainer nebo lepší- s palatinosou

a co způsobuje ta palatinosa v gaineru oproti tomu obyčejnému? :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 6:29 pm    Předmět: Re: a co Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
a co způsobuje ta palatinosa v gaineru oproti tomu obyčejnému? :)

Najdeš to moc hezky popsáno zde:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8582-suplementy-gainery-i.html

A pak třeba u suplementu zde:
https://obchod.ronnie.cz/s-5063-palatinose-gain-20-fair-power.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
krajtaman

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat, co by jste mi poradili na jídlo den před turnajem, ale je to výjmečný stav - nemá kdo střídat.... Tak jsem si na každej špíl koupil Carbosnack, ale přemýšlím co na snídani, myslítě že puding s medem a piškotama bude dobrá volba.

Doufám že jsem dobře trefil téma. Díky
ivos11111

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 9:51 pm    Předmět: palatinoza Odpovědět s citátem

A jaký gainer s palatinozou byste mi tedy doporučili? :)
Pitkin

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 10:11 pm    Předmět: Re: ahoj Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
Pitkin napsal:
ivos11111 napsal:
ahoj.. mám dotaz... který gainer byste mi doporučili s ohledem na kvalitu a přijatelnou cenu? Vůbec nevím, do čeho jít. Předem Vám děkuji za rady. :-)

Záleží dost za jakým účelem ho chceš koupit ...

Mohl bys to nějak rozvést :-) ... dík

Jakou funkci chceš aby ten gainer plnil ?? Jestli ho chceš jako PTN na doplnění živin ,nebo jako náhradu jídla během dne když nestíháš ,nebo jím chceš navýšit pouze denní příjem ???

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 10:35 pm    Předmět: Re: palatinoza Odpovědět s citátem

ivos11111 napsal:
A jaký gainer s palatinozou byste mi tedy doporučili? :)

go pro 30
555SIMI555

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto gainerem, popřípadě mi prosím řekněte jestli se hodí pro endomorfa, myslím si že jo, ale pro ujištění se ptám, předem děkuji

Reflex Instant Mass 5400g

https://obchod.ronnie.cz/s-4056-instant-mass-native.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto gainerem, popřípadě mi prosím řekněte jestli se hodí pro endomorfa, myslím si že jo, ale pro ujištění se ptám, předem děkuji

Reflex Instant Mass 5400g

https://obchod.ronnie.cz/s-4056-instant-mass-native.html

hodi
Tom3

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Caute, mam tedka mensi dilema..
Rano pote co vstanu, nemam sanci do sebe dostat nejakou pevnou stravu, ani ne tak z nedostatku casu nez pojedu do skoly, ale proste zaludek mam tak stahlej ze bych to zase vyhodil ven. Proto jsem si rikal, ze bych zkusil nejakou tekutou "nahradu". Bylo by to jako takova mala predsnidane (snidane pak vetsi ve skole, cca 1-2h od teto). Jen treba do 50g sachru a nejakych bilkovin.. tuto predsnidani beru jako takovy nastartovani tela po noci.
ale.. nemyslim si ze by na toto byl idealni klasickej gainer z malty a glukozy, proto jsem premyslel o necim s palatinozou/susenou syrovatkou apod.
Nejake rady s timto? Jidlo je jidlo, ale bohuzel... Dikec
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Caute, mam tedka mensi dilema..
Rano pote co vstanu, nemam sanci do sebe dostat nejakou pevnou stravu, ani ne tak z nedostatku casu nez pojedu do skoly, ale proste zaludek mam tak stahlej ze bych to zase vyhodil ven. Proto jsem si rikal, ze bych zkusil nejakou tekutou "nahradu". Bylo by to jako takova mala predsnidane (snidane pak vetsi ve skole, cca 1-2h od teto). Jen treba do 50g sachru a nejakych bilkovin.. tuto predsnidani beru jako takovy nastartovani tela po noci.
ale.. nemyslim si ze by na toto byl idealni klasickej gainer z malty a glukozy, proto jsem premyslel o necim s palatinozou/susenou syrovatkou apod.
Nejake rady s timto? Jidlo je jidlo, ale bohuzel... Dikec

Rozmixované vločky s proteinem si zkoušel?
Tom3

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty si davam klasicky na snidani kdyz nejdu do skoly, ale hned po vzbuzeni neni sance
Takze bud budu muset vstavat okolo pate (sem lenoch ), nebo kupim nejakej ten gainer
LukeH2O

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já osobně dávám na snídani 75g rozmixovaných vloček a k tomu 25g gaineru. Tolik sacharidů dávám protože chodím cvičit hned ráno, takže pořádné jídlo až po tréninku. Takže lepší když to dáš s proteinem jak píše spam.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SmartLabs OatSnack zkus....kvalitní sachry+bílkoviny a do sebe to dostaneš v pohodě, navíc již obsahuje vločky ve formě prášku .
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: