_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
bench
12x20
vše stopky:
8x35
5x45
4x50
3x52,5
RAM
5x60
dotlak s RAMem z výšky cca na 4.board:
5x65
3x70
3x72,5
zkracovačky šikmé
3x70
AB kolco
4x20
... jak přes kopírák ze čtvrtka – všichni utekli … 120 poměrně lehkých, ale hloubka zas, že by se jeden hádal ... plánovaných 125 bez sparinga jsem si nakonec rozmyslela, takže dnes zatím bez průseru :D
… a benč teda zase bez dresu ... představovala jsem si to výživnější, budu muset začít chodit s davem odpoledne
... tak nevim ... jestli si můžeme tykat ...
EDIT: jo, a ještě k tomu dřepu - pořád mě někdo kritizuje, že to jedu pomalu, málo dynamicky a tím pádem málo využívám bandáže a dres ... mám subjektivně dojem, že mi rychlý sešup dolů spíš ubírá, ale možná se mýlím ... nějaký názor ?
EDIT: jo, a ještě k tomu dřepu - pořád mě někdo kritizuje, že to jedu pomalu, málo dynamicky a tím pádem málo využívám bandáže a dres ... mám subjektivně dojem, že mi rychlý sešup dolů spíš ubírá, ale možná se mýlím ... nějaký názor ?
Nenutil bych se do toho na sílu. Je spíše pro užší postoje a musíš s tím být sžitá. Pokud to přijde, tak časem. Dole ti to samozřejmě přidá, nakumuluješ napětí ve šlachách a skočíš do supportu výbavy.
jo, a ještě k tomu dřepu - pořád mě někdo kritizuje, že to jedu pomalu, málo dynamicky a tím pádem málo využívám bandáže a dres ... mám subjektivně dojem, že mi rychlý sešup dolů spíš ubírá, ale možná se mýlím ... nějaký názor ?
Vubec bych to neresil. Chod to, jak ti vyhovuje. Napr. Milan Spingl chodi drepy taky pomalu dolu a neprijde mi, ze by neumel drepovat v dresu...
P.S.: Ty pomaly drepy maji vyhodu v tom, ze ti nekdo muze rikat hloubku. Pokud to jdes dynamicky, musis dat jen na sve pocity, coz v dresu dost casto klame.
... vidíte to rozumně, děcka :D
dynamicky to teda zkouším ... jen v bandážích se zátěží, kterou jsem schopná zvládnout, v dresu, s váhou se kterou stěží dýchám mi to prostě zakáže CML :D
drlift_ napsal:
P.S.: Ty pomaly drepy maji vyhodu v tom, ze ti nekdo muze rikat hloubku. Pokud to jdes dynamicky, musis dat jen na sve pocity, coz v dresu dost casto klame.
... zas téměř pusto, ale donutila jsem jednoho „dobrovolníka“, aby mi pomohl do trika … nebylo to úplně ono, trochu to kroutilo rukama, šlo to velmi ztuha a nejsem si ani moc jistá, co dělal zadek
u mrtvoly jsem si neodpustila přihodit těch 2,5, což taky nešlo zrovna hladce a stálo mě to zbytečně moc sil … ale zní to líp :D
... t.h. už jen lehce přes 54kg :/
váha letí dolů, slejně jako před MČR ... tehdy jsem to přičítala pracovnímu stresu, teď to není zdaleka tak vypjaté, ale i tak zas nemám vůbec chuť k jídlu a musím se do toho nutit ...
tak nevím ... přetrénování ? zas tak to snad nehrotím .... níž bych šla vážně nerada, není tam fakt o co stát :)
váha letí dolů, slejně jako před MČR ... tehdy jsem to přičítala pracovnímu stresu, teď to není zdaleka tak vypjaté, ale i tak zas nemám vůbec chuť k jídlu a musím se do toho nutit ...
tak nevím ... přetrénování ? zas tak to snad nehrotím .... níž bych šla vážně nerada, není tam fakt o co stát :)
tak tohle znam
jde o to, ze te napadli zakerni "katabolici"
a ti ti ukusuji pracne vyrobene svaly
musis je zastavit "anabolikama"
ti jsou v mase, mlecnych vyrobcich, vejcich...a v pripade nouze i cokolade
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Budes to muset uzrat. Abych tomuhle zabranil, nastupoval jsem na zacatku pripravy vzdycky vyhublej a postupne pomalinku stale pribiral az do zavodu.
dřep
16x20
10x40
8x55
5x75
4x82,5
bandáže:
3x92,5
půldres:
3x107,5
dřevěný bohatýr:
0x120 vytažené nohavice - dynamicky - až na zem, bohužel ne zpět
2x1x120 v.n. - pomalu, hloubka konečně celkem dobrá, ale dost těžké
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru